Kupite poklone-obradujte bliznje-pomozite djeci
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#1 Kupite poklone-obradujte bliznje-pomozite djeci
U Centru za djecu i omladinu na Grbavici ce 26. i 27. decembra 2006 biti odrzana prodajna izlozba radova djece sa posebnim potrebama iz centra Vladimir Nazor i udruzenja OAZA.
Izlozba ce biti u periodu 09:00-16:00 (tako mi rekose na telefon).
Ti su radovi prava mala umjetnicka djela, i njihovom kupovinom cete obezbijediti novac za kupovinu materijala za njihove radionice.
Hvala
Ti su radovi prava mala umjetnicka djela, i njihovom kupovinom cete obezbijediti novac za kupovinu materijala za njihove radionice.
Hvala
-
mIRCerka
Davno nekada sam imala insajdera u OAZI tako da znam sta ta djeca znaju i mogu.Latinica wrote:![]()
Super ideja.
![]()
Poslacu agente ( licnog Bob Rock-a) da nesto kupe.
Obicno prave pepaljare, zdjelice itd, ali isto tako od glinamola ili sperploce prave zidne ukrase.
-
Nancy Drew
#4 Re: Kupite poklone-obradujte bliznje-pomozite djeci
...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 11:18, edited 1 time in total.
- Lace
#6 Re: Kupite poklone-obradujte bliznje-pomozite djeci
a gdje je taj centar tacno?mIRCerka wrote:U Centru za djecu i omladinu na Grbavici ce 26. i 27. decembra 2006 biti odrzana prodajna izlozba radova djece sa posebnim potrebama iz centra Vladimir Nazor i udruzenja OAZA.
Hvala
- Lace
ej a ja sam imala priliku vidjeti kako izgleda kada oslikaju svilu motivima sarajevamIRCerka wrote:Davno nekada sam imala insajdera u OAZI tako da znam sta ta djeca znaju i mogu.Latinica wrote:![]()
Super ideja.
![]()
Poslacu agente ( licnog Bob Rock-a) da nesto kupe.
Obicno prave pepaljare, zdjelice itd, ali isto tako od glinamola ili sperploce prave zidne ukrase.
-
Nancy Drew
#8 Re: Kupite poklone-obradujte bliznje-pomozite djeci
...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 11:27, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
#9 Re: Kupite poklone-obradujte bliznje-pomozite djeci
mIRCerka wrote:U Centru za djecu i omladinu na Grbavici ce 26. i 27. decembra 2006 biti odrzana prodajna izlozba radova djece sa posebnim potrebama iz centra Vladimir Nazor i udruzenja OAZA.
Hvala
samo da napomenem...
-
Nancy Drew
-
mIRCerka
ma dje cu se ljutiti draga NAncy, mogu ti se samo zahvaliti na aktiviranju temeNancy Drew wrote:
Valjda se Mirci neće ljutiti što joj upadam u temu
ali zar se niko nikada na 'našim' televizijama ne može sjetiti sličnog načina da se skupi novac kada je potrebno, za bilo koje svrhe...![]()
Svake godine gledam njih u Zagrebu ili na RAI TV ili bilo gdje, kako skupljaju novac u humanitarne svrhe, jednostavno i brzo, i mrak mi padne na oči...
Pa onda pričamo o bosanskom merhametluku....
![]()
![]()
![]()
......
- putujucidzindas
hajde sad svi 26. i 27. po poklon za mirci, da joj bar tako kazemo hvala... pa usput i za druge koji su nam bitni
-
Nancy Drew
#14 Re: Kupite poklone-obradujte bliznje-pomozite djeci
...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 11:40, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
#15 Re: Kupite poklone-obradujte bliznje-pomozite djeci
Nancy Drew wrote:mIRCerka wrote:U Centru za djecu i omladinu na Grbavici ce 26. i 27. decembra 2006 biti odrzana prodajna izlozba radova djece sa posebnim potrebama iz centra Vladimir Nazor i udruzenja OAZA.
Hvala
TO JE DANAS!!!
-
Pearl
#16 Re: Kupite poklone-obradujte bliznje-pomozite djeci
jesi isla? ja ne stigoh danas, probat cu sutra...mIRCerka wrote:Nancy Drew wrote:mIRCerka wrote:U Centru za djecu i omladinu na Grbavici ce 26. i 27. decembra 2006 biti odrzana prodajna izlozba radova djece sa posebnim potrebama iz centra Vladimir Nazor i udruzenja OAZA.
Hvala
TO JE DANAS!!!
jel ko bio? da nam prica cega ima, cega nema, kol'ko para
-
mIRCerka
#17 Re: Kupite poklone-obradujte bliznje-pomozite djeci
nisam stigla danas, al cu stici sutra ujutroPearl wrote:jesi isla? ja ne stigoh danas, probat cu sutra...mIRCerka wrote:Nancy Drew wrote:
TO JE DANAS!!!:(
jel ko bio? da nam prica cega ima, cega nema, kol'ko parada ne trcim bezze na bankomat u po frke jer hocu "jos nesto" da kupim (so tipically me)
:D
hajmo laganini u kupovinu!
-
Pearl
#18 Re: Kupite poklone-obradujte bliznje-pomozite djeci
cim se vratis na poCo, pisi izvjestajmIRCerka wrote:nisam stigla danas, al cu stici sutra ujutroPearl wrote:jesi isla? ja ne stigoh danas, probat cu sutra...mIRCerka wrote:
TO JE DANAS!!!:(
jel ko bio? da nam prica cega ima, cega nema, kol'ko parada ne trcim bezze na bankomat u po frke jer hocu "jos nesto" da kupim (so tipically me)
:D
:D:D
hajmo laganini u kupovinu!
-
mIRCerka
nicaaam kacnio cam na pocoooo, mozda stignem na pahuziiiiiPearl wrote:jesi bila, mirciiiiiii
joooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
sto se mene ceka, zar niko od drugih nije isao jooooooooojjjjjjjjjj bem vam misha
-
mIRCerka
niiiiiiiiiiiiiiicaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmPearl wrote:jesi bila, mirciiiiiii
ici cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jos maloooooooooo posto niko drugi nece da odeeeeeeee
dabogda vas deda mraz zaobisao ove godine!
-
Pearl
pa ja cekam svoju pauzumIRCerka wrote:nicaaam kacnio cam na pocoooo, mozda stignem na pahuziiiiiPearl wrote:jesi bila, mirciiiiiii
sto se mene ceka, zar niko od drugih nije isao jooooooooojjjjjjjjjj bem vam misha
ja kontala da si ti bila, pa cekam izvjestaj od tebe cega svega ima
-
Pearl
ma mene zaobilazi svakakomIRCerka wrote:niiiiiiiiiiiiiiicaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmPearl wrote:jesi bila, mirciiiiiii
ici cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jos maloooooooooo posto niko drugi nece da odeeeeeeee:D:D:D:D:D
dabogda vas deda mraz zaobisao ove godine!
-
mIRCerka
kad je tebi pauza, da se nadjemo tamoPearl wrote:pa ja cekam svoju pauzumIRCerka wrote:nicaaam kacnio cam na pocoooo, mozda stignem na pahuziiiiiPearl wrote:jesi bila, mirciiiiiii
sto se mene ceka, zar niko od drugih nije isao jooooooooojjjjjjjjjj bem vam misha![]()
ja kontala da si ti bila, pa cekam izvjestaj od tebe cega svega ima![]()
nisam stigla, jutros do 3 nesto kucala, zakasnila na posao, sreca nema sefa pa sam prosla ko macija guza...