Hitna Potrebna Novcana Pomoc Pomozite Molim Vas!!!
-
semko20
#1 Hitna Potrebna Novcana Pomoc Pomozite Molim Vas!!!
Ja sam agic joldzic amela zelim da se obratim ljudima dobre volje radi pomoci mom ocu koja mu je hitno potrebna ukratko da vam objasnim zdravstvene probleme mog oca moj otac boluje od dijabetisa od 1993 godine dijabetis je dobijo kada je moja majka i sestra poginule u ratu tada je dozivijo veliki stres i veliku tragdiju poslije te nase tragedije je dobijo dijabetis pomalo sputava sa izulinom izulin uzima dva puta dnevno ujutru trideset i sest jedinica a navece trideset jedinica posto mu dijabetis nemoze stabilizovati trideset sest i trideset jedinica moraju doktori da mu povecaju te jedinice u izulinu posto to nije jedini problem mog oca posto je moj otac poslije izvrsenog vremena dobijo jake bolove u glavi nesvjesticu i da gubi vid odma se je obratijo doktorima u sarajevu doktori su odma uradili sve pretrage i dosli do zakljucenja da moze ubrzo da ostane slijep ako se odma ne uputi na potrebno lijecenje to jeste moraju ga operisu posto je moj otac saznao za specijaliste u beogradu koji su uspjeli izlijeciti dosta ljudi koji imaju isti problem kao moj otac pa je njegova zelja a i moja da ide u beograd u bolnicu sveti vid molim sve gradjane dobre volje da pomognu novcano mom ocu posto sve potrebne preglede i hitno potrebno lijecenje mora platiti!a moj otac nema novcana strestva pa sam ja njegova cerka odlucila da se obratim svim ljudima dobre volje da pomognete mom ocu da pokusa da se izlijeci unapred se zahvaljujem svim ljudima dobre volje hvala Naziv banke: Unicredit bank d.d.Adresa banke: Kardinala stepinca BB88000 Mostar B i HIme i Prezime: Agic Muhamed Swift: UNCRBAIban:BA39 3386 9029 9541 9172Broj racuna:02151204100
-
kolobok
#2 Re: Hitna Potrebna Novcana Pomoc Pomozite Molim Vas!!!
Nadam se da će sve biti uredu.
Koliko novca uopće treba skupiti?
Koliko novca uopće treba skupiti?