Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tops71 wrote:Uplate iz inostranstva se mogu izvrsiti :
SWIFT ZABABA 22
broj deviznog racuna
28-32-95881-8[/b]
moze li se napisati adresa,jer meni pored broja racuna trazi u adresu korisnika.pozdrav
Tops, sad sam bio u banci, za transfer novca je potrebno sljedece
-Ime Banke
-Adresa Banke
-Swift Code
-Broj racuna
-Ime i adresa onog za koga se novac uplacuje
Molim te napisi ponovo ovo u potpunosti, u banci insistiraju da ovo budu sto detaljnije.
Za sve one koji namjeravaju slati novac ( barem iz US i barem u mojoj banci) evo nekoliko informacija. Za transfer novca se placa 30 USD neovisno od sume koja se salje. Tako da se vrijedi organizovati i skupiti sto vecu sumu i onda poslati. Tvrde da transfer novca traje oko 3dana.
UniCredit zagrebacka banka d.d.
Marsala Tita 48 71000 Sarajevo
SWIFT CODE: ZABABA 22
Broj racuna: 28-32-95881-8
HARIS SVRAKIC, Hulusina 1a 71000 Sarajevo
tops71 wrote:info od prije pola sata do sada skupljeno cca 9.300 KM
e jesmo i skupili u pm.par ljudi u sa bi mogli sami lijecenje platiti,ali izgleda da samo siromasni pokusavaju pomoci.zar fahro,hilmo i da ne nabrajam ne mogu sami uplatiti te cifre?
tops71 wrote:info od prije pola sata do sada skupljeno cca 9.300 KM
e jesmo i skupili u pm.par ljudi u sa bi mogli sami lijecenje platiti,ali izgleda da samo siromasni pokusavaju pomoci.zar fahro,hilmo i da ne nabrajam ne mogu sami uplatiti te cifre?
da li im se iko obratio dopisom ili mailom ili necim?
btw, ya fahru ne znam, znam da je hilmo dao finu svotu za Vikija.
koliko ja znam momak ima nadimak pilot ne zato sto je pilot vec zato sto je uvijek bio lud za avionima, letom i dok je jos bio klinac tako su ga prozvali