Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam mogucnost da ga uzmem za markicu ... Cura je na pretplati , a njoj ne treba novi telefon.
Uz njega imaju jos i ovi u ponudi , i ne znam bas koji je najbolja opcija .... Na sta obratiti paznju ? Svi savjeti ,iskustva s navedenim telefonima i sugestije dobrodosli
Sony Experia M
LG Optimus L7 II
LG L7 Optimus P700
Samsung Galaxy S Duos S7562
Samsung Galaxy Core i8262
Samsung Galaxy Ace 2 i8160
Huawei G510
Imam mogucnost da ga uzmem za markicu ... Cura je na pretplati , a njoj ne treba novi telefon.
Uz njega imaju jos i ovi u ponudi , i ne znam bas koji je najbolja opcija .... Na sta obratiti paznju ? Svi savjeti ,iskustva s navedenim telefonima i sugestije dobrodosli
Sony Experia M
LG Optimus L7 II
LG L7 Optimus P700
Samsung Galaxy S Duos S7562
Samsung Galaxy Core i8262
Samsung Galaxy Ace 2 i8160
Huawei G510
Hvala
Moj izbor bi bio ovim redom:
1. xperia M
2. desire X
3. L7 II, ace 2 i galaxy core su tu negdje, sva tri imaju prednosti i mane jedan naspram drugog.
@johntra
Dosta je htc poboljšao kamere, već od prvih ONE serija početkom prošle godine. Sad su odmah iza samsunga i nokie, u zavisnosti od modela nekad i bolji od njih.
E ovako...Imam jedno pitanje...dva...tri... :/ Dobila sam HTC Desire polovan pa sam ga resetovala radi Google account-a... I sada kad se konektujem na Wi-fi uopste nece da udje na FB ni YT ni na jednom browseru...Kao pise da ima neka greska nesto... Pa sad.. Da li je to do podesavanja (kad sam ga resetovala,mozda sam trebala neka podesavanja uraditi) ili je to do telefona...Inace Market radi,Google radi... :/
Pozz,
Imam jedan problemcic pa ako neko zna rijesenje bio bih mu zahvalan. Naime kod spajanja telefona na WiFi jednu mrezu nikako da spoji, u nortifikacijama stoji obavjest "Dodavanje IP adrese" i samo tako stoji odnosno telefon nesto u pozadini radi,dok kod ostalih poznatih mreza ide normalno odnosno automatski se zakaci. Telefon je HTC One.
Hvala.
djigibau wrote:Pozz,
Imam jedan problemcic pa ako neko zna rijesenje bio bih mu zahvalan. Naime kod spajanja telefona na WiFi jednu mrezu nikako da spoji, u nortifikacijama stoji obavjest "Dodavanje IP adrese" i samo tako stoji odnosno telefon nesto u pozadini radi,dok kod ostalih poznatih mreza ide normalno odnosno automatski se zakaci. Telefon je HTC One.
Hvala.
Gdje se ima kupiti originalni punjac za HTC One?
Ja sam uzimao u Univerzalno, ali sam vracao dva puta jer nisu ok (ocito za neki drugi model) pa se puni mobitel cijeli dan.
Znaci baterija u HTC one veoma dobra, iznenadila me je.
Juce' kad sam se probudio sam ga skinuo sa punjaca, citav dan koristio i evo je danas jos na 34%.
Upaljen 3g i wifi, stalno koristim whatsapp, viber i fb,nije da stedim bateriju ...
Imam jedan stariji (žena koristi) HTC Desire HD. Originalno je došao čini mi se sa androidom 2.2. Kasnije je sam napredovao do verzije 2.3.5 i tu je stalo. Kupljen u BH Telecom-u što vjerovatno znači da je "zaključan" na njihovu mrežu jer to je kao vidim nešto bitno za ovo što hoću da uradim. Naime, kontam da instaliram neki custom rom. Ima ih čak i sa verzijom 4.4 za ovaj telefon, ali veze nemam ni koji će rom solidno raditi ni kako se to radi. Telefon je sad poprilično spor, a i ove stare verzije androida su sada smješne naspram ovih novih. Imam HTC One i to je svemirski brod za ovaj Desire HD u svakom pogledu, a pogotovo me je iznenadio napredak androida.
Bavim se računarima profesionalno dugo vremena ali sa ovim budalasanjem sa mobitelima nisam niti bi ikad na novom telefonu.
Malo sam počeo gledati neka uputstva, ali teško da nađem da neko normalno i razumljivo objasni kompletan postupak nego se sad svi prave pametni i eksperti, a vjerovatno prije toga sje.ba.li par telefona pa sad pametuju kako je to gotovo za par minuta. Nemam živaca da odgonetam šta je pisac htio da kaže, a šta se podrazumijeva i zeznem bezveze telefon.
Ima li neko kakav savjet gdje da nađem normalno i detaljno objašnjeno, a ne u šiframa i da moram prije toga otići do sedam braće.
Drugo, koliko košta ova zaje.ban.cija da vidim isplati li se nekom platiti jer ako nije skupo onda nije vrijedno gubljenja vremena i živaca.
Mikrofon mi radi samo kad ukljucim spikerfon ...uradio sam hard reset ,ali nista se nije promjenilo... Imali lijeka ? Citao sam po netu govore da je nesto na ploci otislo ,sreca pa je pod garancijom....
djigibau wrote:Pozz,
Hvala.
stavi na automatsko trazenje mreze Wlan-a...to je sve
Black swan wrote:kako se ukida ono da ti ispravlja rijeci kad tipkas poruke
Trebalo bi negdje pod opcije (settings) -> jezik i unos teksta (Language & input) -> zavisno od odabrane tipkovnice uđeš u opcije za istu i potražiš opciju za ispravku teksta i ukineš je!
agent_zero wrote:Ima li neko od vas one x koji je na zadnjem oficijelnom firmware-u (4.2.2, sense 5.0)? Zanimalo bi me koliko traje baterija.
kod mene je 4.1.2 i baterija traje otprilike 1 dan. ali to sve zavisi od korištenja, ako gledam filmove na njemu traje kratko a ako ne surfam traje dugo