1 - Da izadjem na ulicu i vicem da sam Evropljanin i sekularista i onda stizu avioni iz Svedske i holandije da skrse rsShahab wrote:Republika Srpska se urušava finansijski i politički. Velikosrpska okupacija teritorija BiH je neodrživa civilizacijski i historijski. Vatikan neće dozvoliti srpski prelazak Drine, jer je Kraljica Katarina testamentom poklonila Bosnu rimskom papi. To de facto znači da je BiH legalno u vatikanskom vlasništvu. RS u životu održava samo izdajnici i posrbice u Sarajevu, kao i islamofobija nekih evropskih država. Umjesto da se bavimo ukidanjem Republike Srpske koja se urušava ekonomski i politički, mi se bavimo izmišljenim hrvatskim pitanjem. To svjesno rade posrbice Tihić, Lagumdžija i Radončić, koji kao istinske posrbice mrze hrvatski narod i kulturu, ali se navodno bave hrvatskim pitanjem, zajedno sa još jednim posrbicom Draganom Čovićem, kako bi jačali Republiku Srpsku.Novi_Nick wrote:Meni ovo izgleda dobro, jos kada bi Hrvati i Bosnjaci ulozili tuzbe za njihovo protjerivanje, otimanje njihove imovine kao i dijela teritorije to bi rezultiralo ili ukidanjem RS entiteta ili vracanje jednog dijela teritorije RS Hrvatima i Bosnjacima sa kojih su protjerani u toku rata..miki.ba wrote:Meni ovo zvuci kao da ce Hr tuziti BiH.
Sasvim jednostavno i efikasno.Politički spas za bošnjački narod je jednostavan:
- javna proklamacija proevropske i sekularne politike
- obračun sa SDA prema receptu egipatskog generala Al Sisija
- iskreno i strateško savezništvo sa Republikom Hrvatskom na projektu povratka bosanske državnosti na rijeku Drinu.
2 - Ko je Sisi a ko treba da igra Morsija . Je li to mi film snimamo
3- E ovo je antologija . Znaci Bosnjaci su 92 bili neiskreni saveznici a tudjman i boban iskreni . Pa sada idemo na popravni .
Zemun si zaboravio kume . Znaci opet ponovo Vakuf , Mostar ....i kave veze ovo sve ima sa rafinerijom . I cigarama u Srbiji . Ima li jos neko pristup tvom nicku i tvojoj lozinci