Ivo Miro Misirac

sad se nevjest pravis?emillio estevez wrote:kolegice draga kriva adresa
o cemu ti uopce pises
ma hajde kad ti tako kazesplain vanilla wrote:sad se nevjest pravis?emillio estevez wrote:kolegice draga kriva adresa
o cemu ti uopce pises
ma hajde ba
hajde de, necemo ti poslati nistaemillio estevez wrote:
ma hajde kad ti tako kazes
ti bi dijelila Mostar je NE bi ...........
ti bi slala boju i zicu
ja bih he prihvatio
men se cini da potenciras nesto ZLO
Prebacio sam ove slike na podforum BC, tema Domaći dvojnici.Šef wrote:
Misirac
Ivo Miro Jović - Misirac![]()
ko sada ivo ili miro??Šef wrote:
Ivo Miro Misirac
plain vanilla wrote:hajde de, necemo ti poslati nistaemillio estevez wrote:
ma hajde kad ti tako kazes
ti bi dijelila Mostar je NE bi ...........
ti bi slala boju i zicu
ja bih he prihvatio
men se cini da potenciras nesto ZLO
samo mi ne saji SIPA-u na vrata
emillio estevez wrote:plain vanilla wrote:
hajde de, necemo ti poslati nista
samo mi ne saji SIPA-u na vrata![]()
nemoj niti ti meni
cestitam na pobjedi svima
Eventualno stvaranje hrvatskog entiteta u BiH bi upravo najvise pogodilo Mostar- i jedne i druge, jer bi grad bio doslovno podjeljen... Jedan grad, dvije jedinice, crta razdvajanja u samom centru... Ni Berlin nam ne bi bio ravanplain vanilla wrote:Hocete li Mostar prepoloviti kao Berlin? Treba li i cigla koja?emillio estevez wrote:Hvala, biraj sto je za tebe povoljnije .
poklonu se ne gleda u zube nego u korist
hajde, barem bi za 50 godina bili turisticka atrakcija...neretvanac wrote:Eventualno stvaranje hrvatskog entiteta u BiH bi upravo najvise pogodilo Mostar- i jedne i druge, jer bi grad bio doslovno podjeljen... Jedan grad, dvije jedinice, crta razdvajanja u samom centru... Ni Berlin nam ne bi bio ravanplain vanilla wrote:Hocete li Mostar prepoloviti kao Berlin? Treba li i cigla koja?emillio estevez wrote:Hvala, biraj sto je za tebe povoljnije .
Podjeljeni Mostar bi stvarno bio turisticka atrakcija i svaki dio bi iamo nesto posebno sto bi privlacio turiste. U Istocnom Mostar Stari Most i Stari Grad a zapadni Mostar....Alfons Kauders wrote:hajde, barem bi za 50 godina bili turisticka atrakcija...neretvanac wrote:Eventualno stvaranje hrvatskog entiteta u BiH bi upravo najvise pogodilo Mostar- i jedne i druge, jer bi grad bio doslovno podjeljen... Jedan grad, dvije jedinice, crta razdvajanja u samom centru... Ni Berlin nam ne bi bio ravanplain vanilla wrote:
Hocete li Mostar prepoloviti kao Berlin? Treba li i cigla koja?
samo napakuj dovoljno komada zida...
neretvanac wrote:Eventualno stvaranje hrvatskog entiteta u BiH bi upravo najvise pogodilo Mostar- i jedne i druge, jer bi grad bio doslovno podjeljen... Jedan grad, dvije jedinice, crta razdvajanja u samom centru... Ni Berlin nam ne bi bio ravanplain vanilla wrote:Hocete li Mostar prepoloviti kao Berlin? Treba li i cigla koja?emillio estevez wrote:Hvala, biraj sto je za tebe povoljnije .
Ma kakvi, ne bi vi vidjeli entitetsku granicu ni sa Velezaneretvanac wrote:Eventualno stvaranje hrvatskog entiteta u BiH bi upravo najvise pogodilo Mostar- i jedne i druge, jer bi grad bio doslovno podjeljen... Jedan grad, dvije jedinice, crta razdvajanja u samom centru... Ni Berlin nam ne bi bio ravanplain vanilla wrote:Hocete li Mostar prepoloviti kao Berlin? Treba li i cigla koja?emillio estevez wrote:Hvala, biraj sto je za tebe povoljnije .
evo ga, ponovo reklamira tuzlanske proizvode, pa vidi li ovo koAlfons Kauders wrote: hajde, barem bi za 50 godina bili turisticka atrakcija...
Čović je demantovao da će obnoviti "Herceg - Bosnu", jer Hrvatima, kao najmalobrojnijem narodu u BiH, odgovara sistem, ustav i zakoni, bez obzira što nekim odredbama nisu zadovoljni.
"Dok sam ja na čelu HDZ-a BiH i dok ovakav HDZ sa ovakvim rukovodstvom ima ovakvu podršku hrvatskog naroda, to se neće desiti. Mi ćemo se ponašati isključivo na temelju ustava i zakona", istakao je Čović.
On je naveo da prema novoj vlasti u FBiH nema nikakvu odgovornost i da funkcioneri HDZ-a BiH imaju uputstva da ne priznaju tu vlast, te da sa njom ne komuniciraju.
"Ovim imamo neku vrstu pravne anarhije, koja nikako nije dobra i koja u svašta može prerasti. Ako neko ima pravo kršiti Ustav, kako je SDP uradio sa svojom samoupravom, ko može spriječiti druge da odgovore", zapitao je Čović.
Čović je demantovao da će obnoviti "Herceg - Bosnu", jer Hrvatima, kao najmalobrojnijem narodu u BiH, odgovara sistem, ustav i zakoni, bez obzira što nekim odredbama nisu zadovoljni.
"Dok sam ja na čelu HDZ-a BiH i dok ovakav HDZ sa ovakvim rukovodstvom ima ovakvu podršku hrvatskog naroda, to se neće desiti. Mi ćemo se ponašati isključivo na temelju ustava i zakona", istakao je Čović.
On je naveo da prema novoj vlasti u FBiH nema nikakvu odgovornost i da funkcioneri HDZ-a BiH imaju uputstva da ne priznaju tu vlast, te da sa njom ne komuniciraju.
"Ovim imamo neku vrstu pravne anarhije, koja nikako nije dobra i koja u svašta može prerasti. Ako neko ima pravo kršiti Ustav, kako je SDP uradio sa svojom samoupravom, ko može spriječiti druge da odgovore", zapitao je Čović.
checkpoint charlie???samo sto ce se u BiH zvati checkpoint dragan cvokaAlfons Kauders wrote:
hajde, barem bi za 50 godina bili turisticka atrakcija...
A sad kao nije podijeljen defacto?neretvanac wrote:Eventualno stvaranje hrvatskog entiteta u BiH bi upravo najvise pogodilo Mostar- i jedne i druge, jer bi grad bio doslovno podjeljen... Jedan grad, dvije jedinice, crta razdvajanja u samom centru... Ni Berlin nam ne bi bio ravanplain vanilla wrote:Hocete li Mostar prepoloviti kao Berlin? Treba li i cigla koja?emillio estevez wrote:Hvala, biraj sto je za tebe povoljnije .
Da i to samo na 23%..emillio estevez wrote:nadam se da nece doci do nikakvih podjela
kome je interes zivjeti u ghetu
Pa ne živi baš 99 % Bošnjaka na lijevoj strani, istine radi.
ma kakvo 23% .... ispod 40% ne treba icihercegovac_pravi wrote:Da i to samo na 23%..emillio estevez wrote:nadam se da nece doci do nikakvih podjela
kome je interes zivjeti u ghetuOno što pobornici podjela ne razumije je da svaka batina ima dva kraja...pa ko voli nek izvoli...