Houston, we have a problem!
- 4m3l
#76 Re: Houston, we have a problem!
Iapk je izmisljotina..
Pogledajte ovaj forum ima dosta informacija o zeljevi...
http://zeljava-lybi.com/forum/viewtopic ... on+we+have
Pogledajte ovaj forum ima dosta informacija o zeljevi...
http://zeljava-lybi.com/forum/viewtopic ... on+we+have
- ljubav_aha
#77 Re: Houston, we have a problem!
ja sam ljubazna,mogu te postaviti na ignore,ne brinislusaj vamo wrote:Vidim koliko ti je nebitno, ubi se tipkajući i nešto fol odgovarajući…ljubav_aha wrote:
tebi nisam ni pokusala postaviti argument ,ne interesira me tvoj stav,misljenje i sl. ,bitno je da je tip autor dokumntarcanapravio finu salu,samo mene nije mogao nasmijati,nije ni svaka glupost smijesna![]()
![]()
danas svako pokusava postati popularan putem youtube,u roku od 24 sata
Hajde, živa bila, odspavaj malo, vidiš da ti ne prija kroza san, do sad si triput promijenila to čvrsto mišljenje.
- ljubav_aha
#78 Re: Houston, we have a problem!
Slusaj vamo bi ti bio sigurno prvi na temiPravi Valter wrote:ma nisi jedini,dodje mi da otvorim vlastitu temuljubav_aha wrote: Izvini ja sam novi ovdepozdrav
prvi ali trenutno sa dna liste,ima jos foumasha koji su tako pomislili o meni kao forumashy,i mislim da su svi bili muskarci,ako i ti
- slusaj vamo
#79 Re: Houston, we have a problem!
hoš me time zajebat… 
- zalizani
#80 Re: Houston, we have a problem!
senzacionalni naslov + academy award + Ziga Virc + english naracija + muda pod bubrezi + Zeljave + Apollo + Tito = profit/zarada i razonoda.
- ljubav_aha
#81 Re: Houston, we have a problem!
slusaj vamo wrote:hoš me time zajebat…
-
insomnija
#82 Re: Houston, we have a problem!
+++ Faketicker: Razrješena misterija jugoslovenskog svemirskog programa +++
-
RtrnOfSalisbury
#83 Re: Houston, we have a problem!
niko da postavi pravo pitanje, dje je perje zavrsilo? treba rasvijetliti financijsku stranu transakcije, jel tito to prikazo
poreznijem i narodnijem organima, za koliko sredstava je ostetio narodni budzet. morebit da su cistke i pocele kad su neki pitali za pare tj. dje je moj dio. svemirski program je postojo: od muja i konja na mjesecu, do sunca krvavog i zvijezde danice priklapace
poreznijem i narodnijem organima, za koliko sredstava je ostetio narodni budzet. morebit da su cistke i pocele kad su neki pitali za pare tj. dje je moj dio. svemirski program je postojo: od muja i konja na mjesecu, do sunca krvavog i zvijezde danice priklapace
- zambaklija
#84 Re: Houston, we have a problem!
viju,viju diznogRtrnOfSalisbury wrote:niko da postavi pravo pitanje, dje je perje zavrsilo? treba rasvijetliti financijsku stranu transakcije, jel tito to prikazo
- ljubav_aha
#85 Re: Houston, we have a problem!
eh ne znamo mi nista o TituKarabaja wrote:Zar još uvijek ima ljudi koji sumnjaju u Titovu (sve)moć?
-
RtrnOfSalisbury
#86 Re: Houston, we have a problem!
zli jezici tvrde: mi njima svemirski program oni nama piramide
- boogy
- cyprus
#89 Re: Houston, we have a problem!
Ja još čekam da se dokaže da je Kineski zid gradio neko iz Kladnja 
- ljubav_aha
- Jara
#91 Re: Houston, we have a problem!
Autori, dva brata rođena, tvrde da "to ni zafrkancija" "to ni potegavščina" ( podvala).
http://www.dnevnik.si/novice/kultura/1042501812
Komentari (ispod snimka)
isto k'o ovdje o Semiru i piramidama - pro and contra: 
Može se razumjeti:
http://www.dnevnik.si/novice/kultura/1042501812
Komentari (ispod snimka)
Može se razumjeti:
"Avtorja: Dokudrama o jugoslovanskem vesoljskem programu ni potegavščina"
Ste naivno pričakovali da bosta trdila drugače?
A drugi, patriotski u stilu branitelja Semirovih:Pa dajte mi že mir s temi svojimi jugoslovenarskimi štosi. Slučajno sem videl tisti njegov diletantski film in se ponovno vprašal, kdo hudiča za božjo voljo daje tem diletantom denar za delanje filmov. Nekaj podobnega kot tisit Od groba do groba. Saj človek ne more verjeti, da kje na svetu davkoplačevalci financirajo take zmazke.
Zakaj je Slovenija dežela neuspehov?
Zato ker sami ne verjamemo v sposobnosti svojih rojakov. Takoj ko nekdo pride z dobro idejo na površje, ga porinemo v drek.Zato sta avtorja v tujini imela več kot 200.000 ogledov, ker tujci zaupajo v sposobnost Slovencev, žal domači nejeverni Tomaži ne zaupajo Slovencem.
- slobodni armirach
#92 Re: Houston, we have a problem!
mislim da ce ove Vircove da uposli David Icke
prica je dobra za neki SF roman, nikako tvrditi da je bi mogla biti istina
- Jara
#93 Re: Houston, we have a problem!
E al' ovako više skreću pažnju na sebe i svoje djelo koje je u nastanku...slobodni armirach wrote:mislim da ce ove Vircove da uposli David Icke![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#94 Re: Houston, we have a problem!
Nije ni za toga.slobodni armirach wrote:mislim da ce ove Vircove da uposli David Icke![]()
Svaki ozbiljan SF stoji iza fundametalnih naučnih činjenica, ovo nema ni temelje.
- slobodni armirach
#95 Re: Houston, we have a problem!
ma jasta, izbacis trailer, pa onda pravis film,Jara wrote:E al' ovako više skreću pažnju na sebe i svoje djelo koje je u nastanku...slobodni armirach wrote:mislim da ce ove Vircove da uposli David Icke![]()
to ni u Holivudu ne rade
- bingov buraz
#96 Re: Houston, we have a problem!
E na ovoj temi bi se moglo nahvatati ziranata
Uozbiljimo se
Uozbiljimo se
- Drvosjeca iz Dejcica
#97 Re: Houston, we have a problem!
Nemoj tako, kada mogu Turci napraviti Star Wars može i Slovenac u svemir.slobodni armirach wrote:ma jasta, izbacis trailer, pa onda pravis film,Jara wrote:E al' ovako više skreću pažnju na sebe i svoje djelo koje je u nastanku...slobodni armirach wrote:mislim da ce ove Vircove da uposli David Icke![]()
to ni u Holivudu ne rade
- slobodni armirach
#98 Re: Houston, we have a problem!
Drvosjeca, sve svoje sumnje povlacim,
zaboravih na ove star wars askere
zaboravih na ove star wars askere
- Jara
#99 Re: Houston, we have a problem!
Pa biće imali love samo za trailer!slobodni armirach wrote:ma jasta, izbacis trailer, pa onda pravis film,Jara wrote:E al' ovako više skreću pažnju na sebe i svoje djelo koje je u nastanku...slobodni armirach wrote:mislim da ce ove Vircove da uposli David Icke![]()
to ni u Holivudu ne rade
- ljubav_aha
#100 Re: Houston, we have a problem!
clanak http://www.jutarnji.hr/tito-tajno-isao- ... -/1000023/
interesantn dio teksta :
interesantn dio teksta :
Knjigu ovog slovenskog pionira aeronautike rođenog u Puli proučavao je i sam Arthur C. Clarke i navodio je kao jednu od ključnih za svoj rad. Potočnikova slika visi i u središnjem uredu agencije NASA.
Samo ga je bolest zarađena na bojištu spriječila da postane jednako slavan kao Nikola Tesla.
A tajni dnevnici koje su agenti CIA-e tražili po čitavoj Europi završili su igrom slučaja prvo na stolu Josipa Broza Tita i navodno spasili jugoslavensku ekonomiju.
Rad Potočnika, inače poznatog pod imenom Hermann Noordung, bio je meta i američkih i ruskih i jugoslavenskih agenata.
jedan od komentara ispod clanka,bolji su od vicevaako su odmah reagirali brojni povjesničari i svjedoci vremena tvrdeći da je riječ o običnoj lovačkoj priči, Žiga Virc uvjeren je kako uopće nije bitno što je prava istina
ebo vas novinar koji tvrdi da je Željava na granici Hrvatske i Srbije... Strava koje smeće od članka ...
A i ja sam kreten kada čitam smeće koje vi objavljujete.