Cak sta vise
Mislim da slicno pricamo, mozda nisi procitao moj prvi post na ovoj temi. Ono sto je sigurno je da smo obojica vec dobrano u off topiku.
Toto wrote:ne merem bilivit da je NASA dosla u Bihac prije vengo je McDonalds dosao u Sarajevo..
slusaj vamo wrote:Tesla nije imao samo moždani kapacitet, da nešto nacrta na salveti, nego i fantastičan praktičan kapacitet, da to i pretvori u javu, isproba itd. A za taj kapacitet smo najmanje zaslužni ja i i ti, baš kao i socijalističko školstvo, Maršal nam u nas, radničko samoupravljanje itd.
u to doba u Vinci su imali napravu pomcu koje se moglo vidjeti korz zid ... ili narodskije receno prozorToto wrote:a jel istina da su u Vinci 1958 godine osim svemirskog programa imali Windovs program
tebi nisam ni pokusala postaviti argument ,ne interesira me tvoj stav,misljenje i sl. ,bitno je da je tip autor dokumntarcanapravio finu salu,samo mene nije mogao nasmijati,nije ni svaka glupost smijesnaslusaj vamo wrote:Aman, čest uzvik u sevdalinkama, i još bitniji argument u diskusijama.ljubav_aha wrote:sreca moja,pa nellingotn i atko znaju moj profesiju i skolski program,stoga,udalji se od mene zivota tislusaj vamo wrote:Ja naznačih SMISLEN odgovor…![]()
Pravi Valter wrote:pravi valter,ne znam ,kome si se pisao svoj post,ali ,provjeriti autenticnost knjige,radove,dokaze Potocnika je prvi korak ka povjerenju ,pazi ovo je 2012 godina ,kome je smetalo stampanje knjige prethodne godine
ma nisi jedini,dodje mi da otvorim vlastitu temuPravi Valter wrote:Izvini ja sam novi ovdepozdrav,i da ponovim ,a ponvaljam vec dugo,ja sam forumashica,drago mi jeoktud vam uvijek ideje da sam musko
Vidim koliko ti je nebitno, ubi se tipkajući i nešto fol odgovarajući…ljubav_aha wrote:tebi nisam ni pokusala postaviti argument ,ne interesira me tvoj stav,misljenje i sl. ,bitno je da je tip autor dokumntarcanapravio finu salu,samo mene nije mogao nasmijati,nije ni svaka glupost smijesnaslusaj vamo wrote:
Aman, čest uzvik u sevdalinkama, i još bitniji argument u diskusijama.![]()
![]()
danas svako pokusava postati popularan putem youtube,u roku od 24 sata
Slusaj vamo bi ti bio sigurno prvi na temiljubav_aha wrote:ma nisi jedini,dodje mi da otvorim vlastitu temuPravi Valter wrote:Izvini ja sam novi ovdepozdrav,i da ponovim ,a ponvaljam vec dugo,ja sam forumashica,drago mi jeoktud vam uvijek ideje da sam musko
pozdrav