Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Point. wrote:Dobro je, ja sam mislio da sam jedini sto misli da je ovaj film sranje. Posebno mi je iso na zivce onaj frajer sto glumi tipa sto bjezi od Aniston. Sa svojim kristanjem bi ga odalamio vanjskom samarcinom da mu vise nikad ne padne na pamet da snimi film.
Ja sam mislila da sam ja jedina odgledala gledala i losijih ali nije mi to neka utjeha. Nije me se dojmio ni sekunde, nije mi cak nesto ni previse smjesan... i ne bih ga gledala drugi put (bilo mi je previse i prvi put ). Dok smo gledali tako "na kamare" neki se smijali neki se ibretili...ja sam pokusavala da odgonetnem ko prevari onog K. Spacey (koji mi je inace glumcina i po ) da snimi ono smece od filma.
Sve u svemu nisam oBdusevljena
Film počinje dobro, ali nakon 15 minuta kreće povampirenost, idijotizam, šupljoza, glupljoza, odvratnost. Jedva sam čeko da se završi. FUJ! Čak sam pred kraj malo i ubrzo kolko mi je sve išlo na živce. Režija i scenariji su otjelovljenje antiumjetnosti, a dosta dobra gluma nije mogla spasiti ovaj najlošiji film koji sam nažalost gledo zadnjih par godina. Ocjena minus milion! Ništa s ničim, niđe veze ni sa realizmom, ni sa parodijom. FUJ, FUJ FUJ!!!!
Eto, sad kad sam se malo istreso, malo mi je lakše što protraćih sat i 45 minuta sinoć. Horrible movie.
Film mi je "onako", nazalost navikao sam se da vise nema dobre komedije tako da je sve prosjek i ne ocekujem nista bolje
Kakvih je prije komedija bilo dode ti da places sta sad rade ove se posebno sjecam
Don't Be A Menace To South Central While Drinking Your Juice In The Hood
tek ga sinoc pogledah.
nako, nije los film, mogo je biti i bolji, moglo se vise zakuhati i zapetljati, ali nije los.
definitivno me onaj mali pomocnik zubara nervira. hem sto skichi ko kakva zivotinja hem sto ja ne vidim u cemu je njegov problem sa seficom. da sam ja na njegovom mjestu, ja bih ono paso po vascijeli dan. uh sta bih joj radio. definitivno sam malo promijenio misljenje o anistonovoj.
karanana wrote:tek ga sinoc pogledah.
nako, nije los film, mogo je biti i bolji, moglo se vise zakuhati i zapetljati, ali nije los.
definitivno me onaj mali pomocnik zubara nervira. hem sto skichi ko kakva zivotinja hem sto ja ne vidim u cemu je njegov problem sa seficom. da sam ja na njegovom mjestu, ja bih ono paso po vascijeli dan. uh sta bih joj radio. definitivno sam malo promijenio misljenje o anistonovoj.
Najbliže našem senzibilitetu i našoj percepciji humora dolazi s otoka,odnosno iz Velike Britanije.Počelo je sa Monty Phyton Flying circus-om.Nastavilo se genijalnim Fawlty Towers-om koji je snimljen u samo 12 epizoda.Red Dwarf,Brittas Empire,Black adler,The Vicar of Dibley,Only fools and horses su samo nekih od genijalnih reprezenta humora.Sve što dolazi preko bare je većinom blijeda kopija ovoga.Jedna od meni najboljih komedija je Death at the funeral(Engleska verzija naravno).Amerikanci su snimili identičan film koji je žalostan.Horrible bosses je za mene dobar film,ono što bi se reklo refrehing.Oni što favorizuju Hangover i White chicks kao reprezente su stvarno jako malo filmova pogledali.....
Dr. Octagon wrote:Najbliže našem senzibilitetu i našoj percepciji humora dolazi s otoka,odnosno iz Velike Britanije.Počelo je sa Monty Phyton Flying circus-om.Nastavilo se genijalnim Fawlty Towers-om koji je snimljen u samo 12 epizoda.Red Dwarf,Brittas Empire,Black adler,The Vicar of Dibley,Only fools and horses su samo nekih od genijalnih reprezenta humora.Sve što dolazi preko bare je većinom blijeda kopija ovoga.Jedna od meni najboljih komedija je Death at the funeral(Engleska verzija naravno).Amerikanci su snimili identičan film koji je žalostan.Horrible bosses je za mene dobar film,ono što bi se reklo refrehing.Oni što favorizuju Hangover i White chicks kao reprezente su stvarno jako malo filmova pogledali.....
eh vala ko ovo vidi kao "dobru" komediju, nema pravo glasa
Smijesno je poredit Hangover i White chiks, prvi mi je sranje apsolutno, a white chiks beton, opet stvar ukusa...Ne kazem da je remek djelo sto se price tice, radnje i slicno, ali komediju ponajmanje gledam radi radnje, glume, slisnih stvari, gledam da se dobro ismijem, a white chiks me jeste dobro nasmijao, dok Hanogver nije izazvao vise od nekoliko smijesaka...Kazem opet stvar ukusa, ali generalno, komedije su odron u zadnje vrijeme, u zadnjih 4-5 godina ne pamtim nista kvalitetno.
@Todd, a sto je to po tebi dobra komedija majketi?!
BHF_Manijak wrote:Smijesno je poredit Hangover i White chiks, prvi mi je sranje apsolutno, a white chiks beton, opet stvar ukusa...Ne kazem da je remek djelo sto se price tice, radnje i slicno, ali komediju ponajmanje gledam radi radnje, glume, slisnih stvari, gledam da se dobro ismijem, a white chiks me jeste dobro nasmijao, dok Hanogver nije izazvao vise od nekoliko smijesaka...Kazem opet stvar ukusa, ali generalno, komedije su odron u zadnje vrijeme, u zadnjih 4-5 godina ne pamtim nista kvalitetno.
@Todd, a sto je to po tebi dobra komedija majketi?!
Potpisujem hangover dio.
Bar po mom misljenju, hangover je totalno precijenjen.
Eborg wrote:Većina ovih novih komedija su nekako na silu, ne sjećam se kada sam se ono odvalio smijati, bude par smiješnih scena ali otprilike to je to. I ovaj film je takav, isključiš mozak na koji sat i dovoljno.
Ljudi ukivaju "The Hangover" u zvijezde i godinama pričaju o njemu a ja ga ne bih svrstao dalje od ovog filma, samo je eto malo dinamičniji.
Je si li gledao The Bad Santa? Ako nisi pogledaj, ta vrsta komedija bi ti mogla bolje sjesti.