Horoskop, vidovnjaci - hostapleri, protuhe- da ili ne?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Da li vjerujete vidovnjacima, horoskopima, kartama itd ?

Da
5
23%
Ne
17
77%

Total votes: 22

Avangardan10

Post by Avangardan10 »

Kotromanic wrote:
Avangardan10 wrote:
Kotromanic wrote:Astrolozi, evo sta biste mi mogli reci o osobi koja je rodjenja:
18. januara 1969. u Sarajevu?

Ili o osobi koja je rodjena 24. augusta 1971. u Sa?

Biste li mi mogli reci koje su to karakteristike osoba sa ovim datumima i sta im stoji u buducnosti?
Ogromna energija ljubav prema drugima...

pomalo naivn/a sklon/A svim vrstama poroka treba da se pazi loseg drustva..
inace mirna ali kad se naljuti onda joj se treba klonit sa puta...
srecom to traje kratko par minuta.

novac je hoce i imace ga uvijek kad joj je neophodan ali ne vjerujem da ce biti bogata!
inace previse analizira i svaka joj sitnica smeta...
i tu bespotrebno gubi dragocjenu energiju...

u ovoj godini su moguci neki financijski dobici ali neznatni...

toliko za ovu osobu sto je rodjena 18 januara 1969...

Hvala na prognozi...

Inace, sto se tice ove procjene o toj osobi, pogodjeno je negdje 30%...ali i to je previse opcenito i moze se primjeniti na bilo koga...pa cak i na mene koji nije ta osoba...

Da li se drugi astrolozi slazu sa ovim sudom?
Nije tacno vac sam pogodio 70% !

A to sto tebi to neodgovara nema VEZE....
ti ne vjerujes u ta predvidjanja buducnosti stoga mi nije jasno tvoje pitanje:
Predvidjajte kad ce biti ukinuta R.S???

Otkud sad da te predvidjanja zanimaju kad ne vjerujes u njih?
Da nisi malo kontaradiktoran?
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

margareta wrote:
Avangardan10 wrote:
margareta wrote:Avangardo da li sam to JA ili neko mi blizak u rodu ? Veliko hvala unaprijed ?
Ne znam ja nisam vidovit!
Nemas se razloga ljutiti na mene. Mozda te sada uvezujem sa "visinama" sa "gorama" i sl. pa ako sam u pravu onda mi je iskreno drago da si tu.

Znas sta draga gospodjo , kad si rekla da sam ja "navlakusa""
i da sam seljacina to sam, ti oprostio!

I kad si rekla da nisam nikakv Srbin i to sam ti oprostio,
ali kad si napisala da ja pisem, fasisticke postove
i da iza mene stoje nacinalisticke partije,
ja sam tada izgubio volju da ti ponovo oprstam jer se plasim da ces me ponovo napadat bez dokaza, i bilo kakvih argumenata!

Porediti me sa fasistom, i ocekivati da cu preci preko toga, previse je draga gospodjo maragreta!

Inace ti zelim sve najbolje tebi i tvojoj porodici a posebno zelim tvom sinu , da istraje, da ozdravi, a to mu zelim od sveg srca-"fasistickog"!?!

¨Pozdrav
margareta

Post by margareta »

Avangardo nemoj mi oprostiti nikada za sto se sama ne kajem. Da li si Eskim,Kinez, Koreanac, Srbin il' Bosnjak savrseno me se ne smatra ali iznositi u eter iritirajuce textove ili fotografije ne bih nikome oprostila.Stoga za isto nikome ne trazim oprostaj.Hvala na lijepim zeljama.
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

margareta wrote:Avangardo nemoj mi oprostiti nikada za sto se sama ne kajem. Da li si Eskim,Kinez, Koreanac, Srbin il' Bosnjak savrseno me se ne smatra ali iznositi u eter iritirajuce textove ili fotografije ne bih nikome oprostila.Stoga za isto nikome ne trazim oprostaj.Hvala na lijepim zeljama.
Tekst koji sam ovdje napisao je predgovor iz knjige silos
tu nije niti jedna moja rijec napisana! A pisanje te knjige je odobrio medjunarodni crveni krst¨!

A zasto su to dozvolili da se objavljuje ako ljude iritira ja ne znam
ne mislis valjda da su i oni fasisti?

Ja znam samo da zelim da se prava istina zna o ratu u BIH!

A ako se ti ne kajes sto me zoves fasistom i ako me licno ne poznajes

nek ti to sluzi na cast!

pozdrav
Kotromanic

Post by Kotromanic »

Avangardan10 wrote:
Kotromanic wrote:
Avangardan10 wrote: Ogromna energija ljubav prema drugima...

pomalo naivn/a sklon/A svim vrstama poroka treba da se pazi loseg drustva..
inace mirna ali kad se naljuti onda joj se treba klonit sa puta...
srecom to traje kratko par minuta.

novac je hoce i imace ga uvijek kad joj je neophodan ali ne vjerujem da ce biti bogata!
inace previse analizira i svaka joj sitnica smeta...
i tu bespotrebno gubi dragocjenu energiju...

u ovoj godini su moguci neki financijski dobici ali neznatni...

toliko za ovu osobu sto je rodjena 18 januara 1969...

Hvala na prognozi...

Inace, sto se tice ove procjene o toj osobi, pogodjeno je negdje 30%...ali i to je previse opcenito i moze se primjeniti na bilo koga...pa cak i na mene koji nije ta osoba...

Covjek treba biti tokmak, da bi takvo sto zakljucio!
Predvidjanja su pojam koji se koristi u ekonomiji, menadzmentu, statistici, i da ne nabrajam u kojim sve oblastima... Predvidjanja su zasnovana na trendovima, trendovi na analizi podataka itd.

Ja sam govorio o PRORICANJU I POGADJANJU, dakle pojmovima
koji se vezu za tvoju djelatnost.

Valjda si toliko zreo da ne izvlacis zakljucke kao dijete u vrticu!
S druge strane rijec BUKVALAN u sebi sadrzi korijen BUKVA, mozda i to dovoljno govori.

I da ponovim, FULIO SI 70%. Koristis se otrcanim oprobanim frazama koje mozes procitati u bilo kojoj dnevnoj novini.

"...treba da se cuva loseg drustva" :lol: :lol: :lol:
Mislim da nema ni jednog covjeka kome to roditelji nisu milion puta ponavljali dok je odrastao..

"...sklona svim vrstama poroka" :lol: :lol: :lol: :lol:

Kojim to svim vrstama poroka? Heroin, kokain?!

"finansijski dobici, ali neznatni" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa naravno, vjerovatnoca da osoba dobije na BINGU je 1 naprema milion...
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

Kotromanic wrote:
Avangardan10 wrote:
Kotromanic wrote:
Hvala na prognozi...

Covjek treba biti tokmak, da bi takvo sto zakljucio!
Predvidjanja su pojam koji se koristi u ekonomiji, menadzmentu, statistici, i da ne nabrajam u kojim sve oblastima... Predvidjanja su zasnovana na trendovima, trendovi na analizi podataka itd.

Ja sam govorio o PRORICANJU I POGADJANJU, dakle pojmovima
koji se vezu za tvoju djelatnost.

Valjda si toliko zreo da ne izvlacis zakljucke kao dijete u vrticu!
S druge strane rijec BUKVALAN u sebi sadrzi korijen BUKVA, mozda i to dovoljno govori.

I da ponovim, FULIO SI 70%. Koristis se otrcanim oprobanim frazama koje mozes procitati u bilo kojoj dnevnoj novini.

"...treba da se cuva loseg drustva" :lol: :lol: :lol:
Mislim da nema ni jednog covjeka kome to roditelji nisu milion puta ponavljali dok je odrastao..

"...sklona svim vrstama poroka" :lol: :lol: :lol: :lol:

Kojim to svim vrstama poroka? Heroin, kokain?!

"finansijski dobici, ali neznatni" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa naravno, vjerovatnoca da osoba dobije na BINGU je 1 naprema milion...
ma dobro bolan dosadili ste mi vec sa tom sumom ...proricanje , predvidjanje , slutnja sve su slicni pojmovi...

Znam jednog finog momka koji se zove Sejo Bukva!
Kotromanic

Post by Kotromanic »

Avangardan10 wrote:
margareta wrote:Avangardo nemoj mi oprostiti nikada za sto se sama ne kajem. Da li si Eskim,Kinez, Koreanac, Srbin il' Bosnjak savrseno me se ne smatra ali iznositi u eter iritirajuce textove ili fotografije ne bih nikome oprostila.Stoga za isto nikome ne trazim oprostaj.Hvala na lijepim zeljama.
tu nije niti jedna moja rijec napisana! A pisanje te knjige je odobrio medjunarodni crveni krst¨!
Vrlo je nekulturno, govoriti Sarajlijama koji su pod opsadom proveli 1350tak dana o 10 000 ubijenih Srba. To je vec oprobana propaganda, a Srbi koji su bili u Sarajevu najbolje svjedoce o tome, koliko su bili ugrozeni. A bili su ugrozeni kao i svi drugi gradjani pretezno od Cetnickih granata.

Podatak koji su Srbi prije neki dan plasirali, da je na pofalicima ubijeno 200 Srba je vec danas osporen, reagovali su iz komisije za trazenje nestalih, jer je to obicna laz.

Sluzite se fotomontazama, kao najveci licemjeri. Sjecam se tokom rata na SRNI kako ste prikazivali zrtve Bosnjaka i govorili da su to Srbi, a ima i kaseta koja pokazuje kako se neki Srbin pretvara kako je navodno ubijen, a kada je zavrseno zvanicno snimanje, podigao je ruku sa tri prsta i iznenada je vaskrsnuo, gle cuda.
A taj vas Slavuj je svjedok odbrane Slobodanu Milosevicu. To sve govori!

A najperfidnije je bilo prekopavanje groblja Lav, kada su iskopavane kosti iz II svjetskog rata, a u medijima iz RS je receno kako se eto traze grobnice u Sarajevu.

Da imas imalo kucnog odgoja ne bi takvo sto govorio o Sarajlijama, i podrzao bi tuzbu za agresiju i genocid, pa da vidimo konacno ko je kriv, a ko laze!
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

Kotromanic wrote:
Avangardan10 wrote:
Vrlo je nekulturno, govoriti Sarajlijama koji su pod opsadom proveli 1350tak dana o 10 000 ubijenih Srba. To je vec oprobana propaganda, a Srbi koji su bili u Sarajevu najbolje svjedoce o tome, koliko su bili ugrozeni. A bili su ugrozeni kao i svi drugi gradjani pretezno od Cetnickih granata.

Podatak koji su Srbi prije neki dan plasirali, da je na pofalicima ubijeno 200 Srba je vec danas osporen, reagovali su iz komisije za trazenje nestalih, jer je to obicna laz.

Sluzite se fotomontazama, kao najveci licemjeri. Sjecam se tokom rata na SRNI kako ste prikazivali zrtve Bosnjaka i govorili da su to Srbi, a ima i kaseta koja pokazuje kako se neki Srbin pretvara kako je navodno ubijen, a kada je zavrseno zvanicno snimanje, podigao je ruku sa tri prsta i iznenada je vaskrsnuo, gle cuda.
A taj vas Slavuj je svjedok odbrane Slobodanu Milosevicu. To sve govori!

A najperfidnije je bilo prekopavanje groblja Lav, kada su iskopavane kosti iz II svjetskog rata, a u medijima iz RS je receno kako se eto traze grobnice u Sarajevu.

Da imas imalo kucnog odgoja ne bi takvo sto govorio o Sarajlijama, i podrzao bi tuzbu za agresiju i genocid, pa da vidimo konacno ko je kriv, a ko laze!

Ma nek si ti covjek a ja nek nisam ,
Vidis ja sam u ratu u Bosni koristio svaku priliku da se pokazem kao covjek, i to mi je poslo za rukom hvala bogu!

Vidis ljudima ja zlo blize kao takvo, jer za zlo nije potrebno mnogo muke,
a da bi covjek bio dobar, mora se propisno namucit!
Fair Life

Post by Fair Life »

Avangardan10 wrote:...Ja znam samo da zelim da se prava istina zna o ratu u BIH!
Apsolutno ispravno. U interesu istine potrebno je cuti sve "istine".
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

Fair Life wrote:
Avangardan10 wrote:...Ja znam samo da zelim da se prava istina zna o ratu u BIH!
Apsolutno ispravno. U interesu istine potrebno je cuti sve "istine".
Normalno nek se zna ko je sta radio, pa nek zlocinci odgovaraju
ma kako se zvali...

Pa sto bih ja branio kretena koji je klao i ubijao neduzan narod samo zbog toga sto je srbin, pa ja bih ga gore kaznio od bilo koga drugoga
Ja ovdje pokusavam skinut hipoteu sa cijelog naroda, ma nemoguce je da je jedan narod zlocinacki , u to me nikada niko nece uvjerit!
Fair Life

Post by Fair Life »

Sve sto mozes je skinuti hipoteku sa sebe. Ostalima ostavi u amanet da to isto urade...

Nezgodno je sto se mnogo toga odlucilo i uradilo "u ime naroda".

I sam sam bio svjedok kad pojedinci iz tog naroda pokazujuci rukom na Karadzicevu sliku kazu "Svi smo mi Karadzic".

Nije bas olakotna okolnost, ali vrijedi pokusati... I put od hiljadu milja pocinje prvim korakom.

Izvoli, do tebe je...
Avangardan10

Post by Avangardan10 »

Fair Life wrote:Sve sto mozes je skinuti hipoteku sa sebe. Ostalima ostavi u amanet da to isto urade...

Nezgodno je sto se mnogo toga odlucilo i uradilo "u ime naroda".

I sam sam bio svjedok kad pojedinci iz tog naroda pokazujuci rukom na Karadzicevu sliku kazu "Svi smo mi Karadzic".

Nije bas olakotna okolnost, ali vrijedi pokusati... I put od hiljadu milja pocinje prvim korakom.

Izvoli, do tebe je...
Meni ja kao covjeku vrlo bitno da u ratu u bosni ruke nisam uprljao nicijom krvlju
hvala bogu na sebe sam ponosan zbog toga!
Nikome zlo ne ucinih , tako da nema razloga da sa sebe skidam hipoteku...
Svoje sam cuvao todje nisam otimao nit palio nit silovao nit ubio...
a bilo mi je zao kad mi je skola u tuzli granatirana,
i nisam jedni vjerujem da je svakom normalnom covjeku tada bilo tesko...
A bilo mi je zao i to mnogo one majke koja narice za poginulom joj kcerkom amirom na kapiji u tuzli...
sve su to ljudska osjecanja , a ja sam covjek , jos uvijek bar tako mislim
ako neko misli drugacije nek mu bude...
Post Reply