https://www.rottentomatoes.com/m/alone_2020_2
'nako, gledljivo.
Zavrsna spica
Spoiler
Show
kad nazove njegovu zenu jos bi bolje bilo da je uputila video call.
Moderator: _BataZiv_0809
Uh Skeleton key je meni puno bolji, puno bolja prica. Jedan od drazih horor filmova.
@Truba jesi siguran da nije bila sakibahopi wrote: ↑18/09/2023 17:57 skeleton kij sam gledao, mada ga se nešto ne sjećam, izlgeda da nije ostavio toliko utisjak na mene
A ovaj populejšn 436 nijesam gledao, kako ste ga vi našli, nema ga na torentima (tj našao sam dva ali nisu aktivno nemaju sidera)
ili je pod nekim drugom imenovm?
ili su to privatne divx kolekcije koje idu od ruke do ruke?
ili je kazeta možda?
Da li sam ja to preko Filmovizije ili Filmotipa, nisam siguran. Ali znam da me je dvaput uspavao. Nema veze sa hororcem, realno.hopi wrote: ↑18/09/2023 17:57 skeleton kij sam gledao, mada ga se nešto ne sjećam, izlgeda da nije ostavio toliko utisjak na mene
A ovaj populejšn 436 nijesam gledao, kako ste ga vi našli, nema ga na torentima (tj našao sam dva ali nisu aktivno nemaju sidera)
ili je pod nekim drugom imenovm?
ili su to privatne divx kolekcije koje idu od ruke do ruke?
ili je kazeta možda?
Bolja je dvica svima općenitopritchard wrote: ↑11/09/2023 02:39Zlatno pravilo je da ne podliježeš komentarima i ocjenama. Danas bi raja na keca popljuvala i The Silence of the Lambs čisto onako.MarlboroGold wrote: ↑10/09/2023 10:43 Je li ko gledao The Nun 2?
Čitam da je bezveze, a veliki sam fan Conjuring franšize
Ugl, The Nun 2 mi je dosta bolji od keca.![]()
Potpis svega.Digla_da_kreci wrote: ↑31/08/2023 13:17Solidna sestica.Tananarive wrote: ↑31/08/2023 07:52 Izadje narodna verzija The last voyage of Demeter.
Puno ga hvale. Jedva cekam vikend.
Svidja mi se sto su napravili drugaciju Drakulu nesto kao mix Kurt Barlowa i Nosferata, a ne romanticized verziju monstera.
Za horore gdje alieni dolaze nama, a ne mi njima gledaj:hopi wrote: ↑27/09/2023 20:06 pogledah ovaj novi No one will save you
https://www.imdb.com/title/tt14509110/? ... 20one%2520
hmm šta reći
Prvi dio filma mi je bio ok, klasika horor, vanzemaljac upada u kuću (ne vjerujem da je ovo spojler), dobrih scena je bilo, napet.
Onda se sredina filma malo ponavlja, ali nekako čudne stvari.
onda zadnji dio, film se pretvara u neku "dramu", ide u drugom smjeru, viši cilj itd, a to ne očekujem od horor filma sa vanzemaljicma, zato ga nisam upalio, to ja ne očekujem od horora.
i još jedna stvar, u filmu niko ne progovori.
od horor filmova sa vanezmaljcima dobar je x files (došao sam do treće sezone i nešto stao)
onda onaj film gdje na kraju svira pjesma spirit in the sky, ne sjećam se naziva filma, (klasika neka grupica prijatelja, vikendica, itd)
i onaj kada oni u šumi nađu vanzemaljca i kući ga odvedu
ovo govorim za filmove gdje alieni dolaze nama, ne mi njima
Ne sviđa se ni meni.