Homoseksualaci bježe iz BiH

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Srklet-jok

Post by Srklet-jok »

vratnik wrote:
Srklet-jok wrote:
Vozdra_123 wrote: da li je vama normalno da radite sa kolegom koji je prije 10 godina pobio pola vase porodice? :?
mislim da bih ima precih problema nego sta li ko radi izmedju svoja cetri zida
Slazem se , izmedju te dvije devijacije ljudskog uma svakako je puno gora ona koja atakuje na ljudski zivot i dostojanstvo od te koja atakuje na ljudske(muske) g.u.z.o.ve :-?
Ps. Trenutno se smatra da oko 10% populacije unutar jednog drustva pokazuje homoseksualne porive , dok je medicinski dokazano da se sa takvim sklonostima radja oko 2% = PREKINITE SA PROPAGANDOM I FOL POLITICKI KOREKTNIM ODOBRAVANJEM
Svidja mi se tvoj nick, ali to je manje bitno. Sta me smeta je ovo o 2%.. Ne znam koji su ovo izvori, ili kako to ispade: U demokratskim drzavama je broj homosexualaca oko 10%, sto si lijepo i pravilno primjetio. A sad do razlike od 8% nastaje (po tvom misljenju) zato sto sam ja recimo politicki korektan, pa sad neki heterosexualac pomisli, (i to ne neki, mi ovdje govorimo o 8%!!) hej, pa vidi, to se sad smije, postoje i korektni ljudi, eto sad cu ja da postanem, da prostis, peder.. Jok (turcizam, znaci ne) nije to tako vec je to, (mozda ako cemo uopce traziti neke brojeve..) ovako: 10% je broj homosexualaca u skupini od 100 ljudi. bili oni u Africi, na Islandu ili u jebenom Mostaru. A sad da se vratimo na ovih 2%, to je garant neka brojka u nas. (statisticki zavod iz donjeg mosnja): (mi nismo pederi!!, mi smo svi veliki hebachi!) a to se da ovako objasniti: 2% je iz nekog razloga "provaljeno" (fuj izraza, ali pristaje nekako..) a 8% je vidio sta se (ovim 2%) tad desilo, pa sute i konstruisu zivot kako im sredina nalaze.
Drago mi je da ti se svidja moj nik a Vratnik je jako lijep dio Sarajeva- vjerovatno se i u tome mozemo sloziti , a da ne bi bilo daljih nesporazumaja cu ti pojasniti na sta sam mislio.Kad sam rekao 2 % mislio sam na ljude koji su rodjenjem predisponirani za homo "ljubav"yebayiga defekt sta li ali tako je i treba bit zadnji shupak pa nekg osudjivat sto je rodjen takav-ostalih 8 % dolazi od agresivne propagande ( na razlicite nacine-vjerujem da ih znas ) kako je IN biti homic. od clanstva u elitnom klubu do osjecaja superiornosti nad zaostalom sredinom a pitanje Politicke korektnosti znaci da si Ti prinujen da to odobravas to ako ne zelis da budes nazvan nekavim reliktom proslosti ili ne daj Boze bigotom bez obzira sta Ti o tome mislis.Kontas?Ako hoces da si moderan -homoseksualizam(izmedju ostalog) je kul.Da se razumijemo licno ne smatram da je homoseksualizam pozitivan ,prirodan,normalan oblik ponasanja-ali nikad ne bi osudio ili uradio nesto protiv nekoga stoi je homic.sebi je. samo ne smatram da je to nesto sto zasluzuje podrsku i ohrabrenje.
Ps. ovo o postotcima sam procitao na vise mjesta-nemam razloga da sumnjam da je tacno.
pozdrav
lin

Post by lin »

gandhi wrote:Ko im j*** mater pedersku, i treba da bježe. :x
Anger and intolerance are the enemies of correct understanding.
-Mahatma Ghandi

Intolerance is itself a form of violence and an obstacle to the growth of a true democratic spirit.
-Mahatma Ghandi

Ukratko, Ghandi...fulio si nick! :D
Post Reply