Holbrooke skrio Karadžića i dao mu 600.000$ 'džeparca'

Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

klaher & garbit wrote:
Suicidal Siberian wrote:Holbrooke je najopasniji lik na svijetu.....kad pogledate, sve pregovore, dogovore pichqe materine oko sukoba na Balkanu je on predvodio.....od hrvatske do kosova.....opak lik do jaja....zato sam uvjeren da oni cuvaju Karadzica sigurno, jer puno zna....a Mladic je samo izvrsioc, on im ne treba.....
Sta je pisac htio reci ? Ko nas bre zavadi ? Ko je napravio ovo ? Amerikanci i ostali ! ? :D
Ne......ja samo ukazujem na moc te individue....ako hoces da ti bude malo jasnije...utipkaj u google njegovo ime pa ces da vidis o kakvom "masonu" je rijec......a ko nas zavadi? sami jarane....sami...
M.D.

Post by M.D. »

Image
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

Post by Dado dijasporitus »

Ovaj dokument je poslan u State Department. SD jos nije potvrdio niti opovrgao kredibilnosti.
Fair Life

Post by Fair Life »

Dado dijasporitus wrote:Ovaj dokument je poslan u State Department. SD jos nije potvrdio niti opovrgao kredibilnosti.
Cudan neki engleski jezik kojim je pisan ovaj "dokument"...
Fair Life

Post by Fair Life »

Suicidal Siberian wrote:Holbrooke je najopasniji lik na svijetu.....kad pogledate, sve pregovore, dogovore pichqe materine oko sukoba na Balkanu je on predvodio.....od hrvatske do kosova.....opak lik do jaja....zato sam uvjeren da oni cuvaju Karadzica sigurno, jer puno zna....a Mladic je samo izvrsioc, on im ne treba.....
Ili ce biti da je najopasniji covjek na svijetu Henry Kissinger koji je bio na celu zirija koji je reisu Cericu dodijelio UNESCO-vu nagradu za mir 2003. godine.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

klaher & garbit wrote:
:? :? Kako znas da nisam ? Jos kada bi bio dobar kao sto si lijep i objasnio mi sta to znaci " biti peksimet " onda bi ti pouzdano mogao reci , da lii ne ....... a ovako ???
Nemam pojma!
Znam samo da me je nana tako zvala kad je u pjesnickim zanosima htjela da promijeni malo nazive tipa ugursuz i slicno! :-) :)
klaher & garbit

Post by klaher & garbit »

Vodenjak wrote:
klaher & garbit wrote:
:? :? Kako znas da nisam ? Jos kada bi bio dobar kao sto si lijep i objasnio mi sta to znaci " biti peksimet " onda bi ti pouzdano mogao reci , da lii ne ....... a ovako ???
Nemam pojma!
Znam samo da me je nana tako zvala kad je u pjesnickim zanosima htjela da promijeni malo nazive tipa ugursuz i slicno! :-) :)
Ne znam mora si bio jako mali pa si nesto pomijesao ....jer " peksim" je prljavko :) :-D a peksimet ?? Cisto sumnjam da to ista znaci ! ? mozda neka vrsta ustipka , kazem mozda ? ! haj nema veze necemo biti sitnicavi mada volim ciste racune ..................
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

Post by Dado dijasporitus »

Fair Life wrote:
Dado dijasporitus wrote:Ovaj dokument je poslan u State Department. SD jos nije potvrdio niti opovrgao kredibilnosti.
Cudan neki engleski jezik kojim je pisan ovaj "dokument"...
:? Hoces da kazes da SD nema koga da im prevede ? Ne kontam
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

klaher & garbit wrote:
Sta je pisac htio reci ? Ko nas bre zavadi ? Ko je napravio ovo ? Amerikanci i ostali ! ? :D
ma da, nismo mi krivi, sve je to zapad kriv, ko nas bre brate zavadi? :D
Goran_35

Post by Goran_35 »

kazu mile i radmanovic bili na zakuski povodom izlaska FOKUSA u novom ruhu :D -vjerovatno milence malo popio pa mu pala na pamet ova pakost :oops: 8-) kao ono on bi ga kao u'apsio :oops: a amerikanci ga kao brane :oops: :-)
Hantraga

Post by Hantraga »

Jel se ono i Rich potpiso cirilicom... :D

Danas se USA ambasada iz Podgorice oglasila povodom ovog slucaja...

http://www.sarajevo-x.com/clanak/070323071

Oni dematuju postojanje ovog dokumenta...

Moje pitanje je sto se ambasada iz Podgorice javlja, a ne iz Sarajeva???
Jel to zato sto je RAdovan porijeklom iz Crne Gore :D
JahijaJilic

Post by JahijaJilic »

Suicidal Siberian (citat):
Holbrooke je najopasniji lik na svijetu.....kad pogledate, sve pregovore, dogovore pichqe materine oko sukoba na Balkanu je on predvodio.....od hrvatske do kosova.....opak lik do jaja....zato sam uvjeren da oni cuvaju Karadzica sigurno, jer puno zna....a Mladic je samo izvrsioc, on im ne treba.....
Kako bi bilo da se o pitanju Karadzica pozabave malo nadlezni sudski organi bilo BiH bilo Federacije. Ili koliko "malih" Karadzica koji su direktno ucestvovali u mnogim djelima na mnogim stranama slobodno hoda onomad sjedi po ambasadama i sl. Osim sto nas ovdje "pale" kako bi bilo da te nekakve institucije pocnu raditi jednaput po zakonu?
tempora

Post by tempora »

Vijest je sinoc plasirana i na politickoj emisiji NOVA u Holandiji.Mora se naglasiti, da ovakva jedna emisija uziva veliko povjerenje gradjana Holandije i da se radi o izuzetno profesionalnoj emisij!
Vrijeme ce pokazati sto je od svega istina, a sobzirom da su se i najcrnje slutnje obistinile, nemam razloga za skepticizam. :oops:

http://www.novatv.nl/index.cfm?ln=nl&fu ... chiveDay=5
Goran_35

Post by Goran_35 »

tempora wrote:Vijest je sinoc plasirana i na politickoj emisiji NOVA u Holandiji.Mora se naglasiti, da ovakva jedna emisija uziva veliko povjerenje gradjana Holandije i da se radi o izuzetno profesionalnoj emisij!
Vrijeme ce pokazati sto je od svega istina, a sobzirom da su se i najcrnje slutnje obistinile, nemam razloga za skepticizam. :oops:

pa de prevedi nama neukim sta vele?Hoce li jos koga odlikovati za Srebrenicu?
kekec

Post by kekec »

klaher & garbit wrote: Ne znam mora si bio jako mali pa si nesto pomijesao ....jer " peksim" je prljavko :) :-D a peksimet ?? Cisto sumnjam da to ista znaci ! ? mozda neka vrsta ustipka , kazem mozda ? ! haj nema veze necemo biti sitnicavi mada volim ciste racune ..................
PeksiN = prljavko
Peksimet = vrsta ustipka, ovdje si u pravu.
A "biti peksimet", znaci otprilike: "biti spljeskan",
na primjer od udarca ljute nane zbog kradje pekmeza. :-D

A sto se tice teme,
istina ce se saznati, za jednu, 5, 10 ili 50 godina, ali, pitanje je
da li ce pravda biti zadovoljena. :-?
tempora

Post by tempora »

Goran_35 wrote:
tempora wrote:Vijest je sinoc plasirana i na politickoj emisiji NOVA u Holandiji.Mora se naglasiti, da ovakva jedna emisija uziva veliko povjerenje gradjana Holandije i da se radi o izuzetno profesionalnoj emisij!

pa de prevedi nama neukim sta vele?Hoce li jos koga odlikovati za Srebrenicu?
Znas i sam da su svi odgovorni za Srebrenicu, kao i za ostale pokolje sirom zemlje, vec odavno odlikovani i uzivaju apsolutni imunitet.
U emisiji Nova, prenijeta je vijest o dogovoru izmedju Karadzica i Holbruka, a Karla del Ponte je izjavila kako smatra da je dokument falsifikovan, kao i Holbruk,koji je putem svoje sekretarice javio da je vijest lazna. :shock:
No Sacirbegovic tvrdi, da je SAD jos za vrijeme dejtonskih pregovora trazio amnestiju za Karadzica i Mladica, koji su navodno zeljeli nesto u zamjenu za mir-pa stoga on smatra, da je sigurno postignut odredjen dogovor sa njima od strane SADa, poslije Haga itd.

Sobzirom da znamo da su falsifikovati upotrebljeni i za rat u Iraku, ne sumnjam u dogovore ovakve vrste-ioako je dokument mozda i lazni. :oops:
Post Reply