Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Compact wrote:Kakva ljudi lista strijelaca Bundeslige, zar to pratite dajte listu strijelaca Evrope. Čini mi se da je Vilja u zaostatku jedan gol!!!
Lijepa budućnost sa Ibiševićem kojeg traži cijela Evropa, Salihovićem koji je uz rame sa Vedadom, Džekom i Misimovićem nosiocima Wolfsburga, Pjanićem jednim od najvećih talenata. Još da se hoće kakav golman pojaviti bilo bi ludilo.
a kakva je prica da je MANU zainteresovan za Ibiševića. Onaj komentator ubi s tom pričom...
Mislim da je najbolja opcija za svaki klub koji želi kupiti Ibiševića, je to da ga kupi "u paketu" sa Salihovićem. Gdje god da ode postavlja se pitanje da li će ga saigrači "častiti" asistencijama kao Salihović.
a kakva je prica da je MANU zainteresovan za Ibiševića. Onaj komentator ubi s tom pričom...
Mislim da je najbolja opcija za svaki klub koji želi kupiti Ibiševića, je to da ga kupi "u paketu" sa Salihovićem. Gdje god da ode postavlja se pitanje da li će ga saigrači "častiti" asistencijama kao Salihović.
Jes, al ovo ti je po trenutnoj situaciji. Realno gledajuci, Hoffenheim ce doziviti pad (forma, povrede is sl. )
Mada ne bi bilo lose da uzme jedan Hoffenheim, pogotovo sa ovom nasom dvojicom...
Jes, al ovo ti je po trenutnoj situaciji. Realno gledajuci, Hoffenheim ce doziviti pad (forma, povrede is sl. )
Mada ne bi bilo lose da uzme jedan Hoffenheim, pogotovo sa ovom nasom dvojicom...
ovo je kao neka anketa,ali eto izgleda počinju ih ozbiljno shvatati,kao što ćemo mi olimpik dogodine
ne znam gdje su ovi na sportsport nasli,a pozivaju se na to...al ja na daily mirror sajtu nisam nasao nista o ovome...oni vjerovatno citaju transfermarkt...a tamo pise da je spox prenio s daily mirrora...
Topla voda wrote:ne znam gdje su ovi na sportsport nasli,a pozivaju se na to...al ja na daily mirror sajtu nisam nasao nista o ovome...oni vjerovatno citaju transfermarkt...a tamo pise da je spox prenio s daily mirrora...
Nijedna novina nema cijelo izdanje na internetu.Ja sam procitao na nekim drugim stranicama tu informaciju gdje pise da je tu vijest prenio daily mirror.Ma nije bitno,Ibisevic svakako nece nigdje preci.Mislim da ce potpisati novi ugovor sa Hoffenheim-om,to bi mu bilo najpametnije.Bolje biti prvi u selu,nego zadnji u gradu
mislim da ih već počinju ozbiljno shvatati.već im prave pritisak,stavljaju im ulogu favorita i kandidata za titulu,zamer kaže da će dogodine igrati sa barselonom lp.pa ove priče oko transfera...
i pored svega pokušavaju ostati na zemlji i njihov vlasnik dietmar hopp kaže da je njihova realnost 9 mjesto i da bi on sa 9 mjestom bio zadovoljan