HILLARY CLINTON SPREMNA ZA RAT SA IRANOM

uozo

Post by uozo »

Evo jos malo pa ce mi Shabat, pa ne smijem da diram u ove strujne stvari poput konpjutera! :shock:
Inache bi ja osim Monike za precjednicu postavio i Pamelu! :shock: A mogla bi i ona mala Skrleta ! :roll:
Odo sad da citam Zohar!
:shock: Sad sam u fazi Tifereta! :shock: :D
Citizen-X

Post by Citizen-X »

Volio bih vidjeti samo ishod napada na Iran...

Bas da vidim kako ce svjetska supersila izaci sa do zuba naoruzanom i naostrenom armijom bijesnih Perzijaca...
forUMASH

Post by forUMASH »

Citizen-X wrote:Volio bih vidjeti samo ishod napada na Iran...

Bas da vidim kako ce svjetska supersila izaci sa do zuba naoruzanom i naostrenom armijom bijesnih Perzijaca...
.....ima nas svakakvih..... :-)

.....ja bih volio vidjeti kako osvajamo svjetsko u fudbalu..... :P
pitt

Post by pitt »

forUMASH wrote:

ameri jel? :D:D:D
Mr_M

Post by Mr_M »

Bez obzira ko je u Americi na vlasti, demokrate ili republikanci, njihovi sponzori su otprilike isti, tj. vojna industrija i razne kompanije za naftu.
Tako da ne treba da bude cudno, da su u tim pitanjima obadvije stranke slicnog misljenja.
forUMASH

Post by forUMASH »

pitt wrote:
forUMASH wrote:

....Falkons....zna se sta je svjetsko u fudbalu..... :D :D :D
Citizen-X

Post by Citizen-X »

Dugo sam se premisljao da stavim komentar... A dobijem glup komentar na postavljen svoj... Snizenog kvocijenta inteligencije... Bezveze...Moj komentar je bio vezan za topic a ne za baljezgarije koje sam ocekivao od tebe....
forUMASH

Post by forUMASH »

Mr_M wrote:Bez obzira ko je u Americi na vlasti, demokrate ili republikanci, njihovi sponzori su otprilike isti, tj. vojna industrija i razne kompanije za naftu.
Tako da ne treba da bude cudno, da su u tim pitanjima obadvije stranke slicnog misljenja.
.....ovo vrijedi samo iz bosanskog ugla analize.....kod nas se politicka situacija u US mjeri shodno vladajucem stavu prema nama (jesul' uz nas il' uz Srbe il' Hrvate) i dirajul' koga od Arapa.....

.....republikanci i demokrate se debelo razlikuju po mnogim pitanjima unutrasnje i vanjske politike US ali u BH analizama to ne igra nikakvu ulogu pa ni ja nebih trosio rijeci dzaba.....
Last edited by forUMASH on 27/04/2007 20:37, edited 1 time in total.
uozo

Post by uozo »

forUMASH wrote:
pitt wrote:
forUMASH wrote: .....ima nas svakakvih..... :-)

.ebn mu misha, ja kako god podjem gledat onaj vash fudbal uvijek mi bude tako dosadno da ih oceram sve u tri PM i odem gledat penzionere kako igraju saha, ima vise radnje! :shock: Kakav je eto sport koji se 90% sastoji iz cistog nasilja? :? Cuj sport! :shock: Ma marisana, samo sto je eto ko biva malo organizovana! :shock: :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

uozo wrote:
forUMASH wrote:
pitt wrote: ameri jel? :D:D:D
.ebn mu misha, ja kako god podjem gledat onaj vash fudbal uvijek mi bude tako dosadno da ih oceram sve u tri PM i odem gledat penzionere kako igraju saha, ima vise radnje! :shock: Kakav je eto sport koji se 90% sastoji iz cistog nasilja? :? Cuj sport! :shock: Ma marisana, samo sto je eto ko biva malo organizovana! :shock: :D
Ko se tu pokaze moze preko stele u Irak :D
Citizen-X

Post by Citizen-X »

Mr_M

Nazalost pohlepa je jaca od razuma... A i kad se sve porobi i osvoji poenta je da je teritorij ogranicen resursi ograniceni a i globalna kataklizma koju bi izazvao covjek svojom pohlepom (citaj americkom) ne bi ni njima samima nista donijela jer cilj vise nece postojati samim unistenjem istoga...
pitt

Post by pitt »

forUMASH wrote:
pitt wrote:
forUMASH wrote: .....ima nas svakakvih..... :-)

eh to neces zadugo jos vidjet :D:D
uozo

Post by uozo »

Citizen-X wrote:Dugo sam se premisljao da stavim komentar... A dobijem glup komentar na postavljen svoj... Snizenog kvocijenta inteligencije... Bezveze...Moj komentar je bio vezan za topic a ne za baljezgarije koje sam ocekivao od tebe....
Pusti njihar! Njih cim dodju tam u Hameriku osisaju nacelavo i ture u driling logor! :D
A komentar na tvoje pitanje je, da bi ga u kopnenoj borbi zestoko popusili, dok ih mogu krhat mjesecima odozgo, samo sto nisu ni Iranci jeli mekinja i pripremili su sebi gdje ce se sakrit', jer im prijete vec godinama. U slucaju napada ici ce se na unistavanje infrastruktura i poticanje opozicije da obori malog bradonjicu. Eh' ne treba bit' Einstein da bi se to zakljucilo! :roll: U svakom slucaju je stanovnistvo donje, po obicaju! :roll:
Post Reply