Definiši uskoro.dinchy84 wrote:Evo sinoc najava na Novoj, Heroes uskoro
Heroes
Moderator: _BataZiv_0809
-
BombastiK
Heroes kicks a** , odgledah tri puta prvu i ovu unakazenu drugu sezonu koju prelomise, prisjeo im strajk daBogda
Nece ih bit za download do nove sezone, iliti fall 2008, tako da ...addicts like me morat cete se zadovoljit sa stripom do tad. Graphic novel je vec na 73oj epizodi pa cete imat sta citat lagano do jeseni.
http://www.nbc.com/Heroes/novels/novels ... l?novel=73

Nece ih bit za download do nove sezone, iliti fall 2008, tako da ...addicts like me morat cete se zadovoljit sa stripom do tad. Graphic novel je vec na 73oj epizodi pa cete imat sta citat lagano do jeseni.
http://www.nbc.com/Heroes/novels/novels ... l?novel=73
-
treger
iskreno
nisam tv manijak a pogotovo za serijama
al ovo je nevjerovatno
jednostavno nisam mogao stati gledati
dok nisam sve pogledao
treća sezona starta u americi na jesen 2008
do tada ću crknuti
al ne vrijedi je gledati na tv
čekati od pon do ponedjeljka
jednostavno traži još još još
ne znam kako vi
al moji frends imaju iste simptome kao ja
heroessss
moj fav je hiro nakamura i sayler kao i peter
a vašiii?

nisam tv manijak a pogotovo za serijama
al ovo je nevjerovatno
jednostavno nisam mogao stati gledati
dok nisam sve pogledao
treća sezona starta u americi na jesen 2008
do tada ću crknuti
al ne vrijedi je gledati na tv
čekati od pon do ponedjeljka
jednostavno traži još još još
ne znam kako vi
al moji frends imaju iste simptome kao ja
heroessss
moj fav je hiro nakamura i sayler kao i peter
a vašiii?
-
elSaik
Pa jarane valjda prvo treba da pregledaš sve da znaš zbog čega šta ko kome koga...b@tto wrote:neke stvari mi nisu jasne,što sylar ubija heroje,ko ih je i zašto učinio herojima,ustvari valjda je to onaj što je glumio stivena u dinastiji ali zašto ih je učinio herojima,ko je taj linderman kojeg skoro wsvi spominju
Spoiler Sylar ubija ostale da bi pokupio njihove moći, Linderman ti je glavni u gradu, mafija ovo ono, a moći im nije niko dao, već je posljedica genske mutacije.
- Bumbar
kad mi dodje racun za internet saljem ga tebi samo da znaselSaik wrote:Pa jarane valjda prvo treba da pregledaš sve da znaš zbog čega šta ko kome koga...b@tto wrote:neke stvari mi nisu jasne,što sylar ubija heroje,ko ih je i zašto učinio herojima,ustvari valjda je to onaj što je glumio stivena u dinastiji ali zašto ih je učinio herojima,ko je taj linderman kojeg skoro wsvi spominju![]()
Spoiler Sylar ubija ostale da bi pokupio njihove moći, Linderman ti je glavni u gradu, mafija ovo ono, a moći im nije niko dao, već je posljedica genske mutacije.
-
b@tto
a što je sylar "loši" heroj,što ne prikažu lindermana,da nije i on heroj.elSaik wrote:Pa jarane valjda prvo treba da pregledaš sve da znaš zbog čega šta ko kome koga...b@tto wrote:neke stvari mi nisu jasne,što sylar ubija heroje,ko ih je i zašto učinio herojima,ustvari valjda je to onaj što je glumio stivena u dinastiji ali zašto ih je učinio herojima,ko je taj linderman kojeg skoro wsvi spominju![]()
pa kad pregledam sve epizode doći će nove
-
elSaik
Pa barem smanji slova da drugi ne pročitaju slučajno.b@tto wrote:
a što je sylar "loši" heroj,što ne prikažu lindermana,da nije i on heroj.
Spoiler Linderman ima moć izliječenja i spada u grupu ljudi s moćima koji su ranije pokušali promijeniti svijet - osnivače kompanije. U tu grupu spadaju i Hirov otac, roditelji Patrelli, otac od Matta itd...
Ovdje imaš više informacija, tačnije sve što te zanima... http://heroeswiki.com/Main_Page
-
elSaik
Bumbar wrote:kad mi dodje racun za internet saljem ga tebi samo da znaselSaik wrote: Pa jarane valjda prvo treba da pregledaš sve da znaš zbog čega šta ko kome koga...![]()
Spoiler Sylar ubija ostale da bi pokupio njihove moći, Linderman ti je glavni u gradu, mafija ovo ono, a moći im nije niko dao, već je posljedica genske mutacije.![]()
uh sad kad pocnem skidati
- anais_nin
b@tto wrote: a što je sylar "loši" heroj,što ne prikažu lindermana,da nije i on heroj.
a sto ti uopste gledas ovu seriju kad ocigledno preferiras one u kojima su sva pitanja vec odgovorena
-
b@tto
šta te brigaanais_nin wrote:b@tto wrote: a što je sylar "loši" heroj,što ne prikažu lindermana,da nije i on heroj.
pa kad pregledam sve epizode doći će nove![]()
![]()
![]()
a sto ti uopste gledas ovu seriju kad ocigledno preferiras one u kojima su sva pitanja vec odgovorena
-
b@tto
#49 Re: Heroes
i ko ubi starijeg petrellija,zna li iko
-
elSaik
#50 Re: Heroes
Ti baš želiš sebi i drugima da pokvariš užitak praćenja serije?b@tto wrote:i ko ubi starijeg petrellija,zna li iko