Ne ofirajŠeha wrote:Limbaugh prijatelju... Jes' to tipitt wrote:
GledamO'Reilly factor svako vece:D
kakav obama......ne pusta lucinka takve sa plantaze:D jebe ga malo sto se afrika fata ko pijan plota
:D
![]()
Hemija
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pitt
#76 Re: Hemija
-
mamica papucarka
a da se ti i muz spremite na drugi medeni mjesec
ako ni poslije toga ti Viking ne bude izaso iz glave, trebas se zamislit...
ako ni poslije toga ti Viking ne bude izaso iz glave, trebas se zamislit...
- anais_nin
#78 Re: Hemija
nisi ni maloumna, ni luda...desava se...pa prodje....samo nemoj slucajno ako te poslovno posalju da odvedes auto u autopraonu da bi isla s njimLucy01 wrote:Ma nisam ja maloumna, samo rekoh da vidim jesam li luda pa se samo meni ove stvari dogadjaju, ili ima jos kandidatapitt wrote:
Zavisi ...... ako se oprzis ostaje oziljak:D Nek ti na pamet ne pada
![]()
Kad bi' ga vidjela makar jednom kako trci hodnikom u WC (dobio proljev), lakse bi mi bilo
![]()
Nego ovako, kad podjem nesto da kopiram, ubacuj u rikverc ako je on tamojerbo kopirnica ima vrata koja se mogu zatvoriti
![]()
-
FFK as Lucy01
Ja s njim samo sluzbeno pittepitt wrote:Ko da gledam on joj je i blackberry utrapio ":D
Jest mi instaliso software na kompu za blackberry, al' ja sam otisla nesto poslom da prosetam po hodniku
- pitt
zato se treseLucy01 wrote:Ja s njim samo sluzbeno pittepitt wrote:Ko da gledam on joj je i blackberry utrapio ":Dnista na per tu
![]()
![]()
Jest mi instaliso software na kompu za blackberry, al' ja sam otisla nesto poslom da prosetam po hodniku![]()
- danas
jel' bio uzan i mracan taj hodnikLucy01 wrote:Ja s njim samo sluzbeno pittepitt wrote:Ko da gledam on joj je i blackberry utrapio ":Dnista na per tu
![]()
![]()
Jest mi instaliso software na kompu za blackberry, al' ja sam otisla nesto poslom da prosetam po hodniku![]()
-
FFK as Lucy01
It kud bepitt wrote:
zato se trese:D
-
FFK as Lucy01
Pa ne radim ja u Abu Ghraib-udanas wrote:
jel' bio uzan i mracan taj hodnik![]()
![]()
i jel' mu se treba farbat plafon
-
FFK as Lucy01
Yes sirpitt wrote:Lucy je dealer za trailer homes:D
-
FFK as Lucy01
water wrote:dobro sta smo odlucili? varati ili ne varati?
- zena21
Lucy01 wrote:Vas dvoje bi i brak mogli rasturiti, a da ne bi fantaziju
@zena21
Ma nisu hodnici uski, nego stojala na vratima (odn. na ulazu bez vrata), a on umjesto da kaze "excuse me" da se sklonim da prodje, lijepo ispred mene se prvuce, ono "na noz" (jer nisam imala vremena da se sklonim, pa sam se samo okrenula da vidim ko je, "na noz") i mozes zamisliti o sta se oces'o
, a ona kolonjska njegova, ona kosulja skripi....a ja se zacrvenila ko da mi je 13 godina
....i odem da se ispljuskam hladnom vodom
![]()
![]()
I kad je dos'o da instalira neki software na moj kompjuter, a ja posla da ustanem (da pobjegnem), kaze ne moras, ja cu ti davati upute a ti instaliraj, i ja sjedim a on meni pored uha prica i duva mi u vrat
![]()
i kad se ja okrenem ono da se uozbiljim i otjeram "crne" misli
on mene pravo u oci pogleda onim ocima....ma procitam sta misli
i nije nista pametno ni pozeljno ni racionalno.....odoh se opet umit hladnom vodom
![]()
Uh, ja samo citajuci ovo moram se otici umiti
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
zena21 wrote:Lucy01 wrote:Vas dvoje bi i brak mogli rasturiti, a da ne bi fantaziju
@zena21
Ma nisu hodnici uski, nego stojala na vratima (odn. na ulazu bez vrata), a on umjesto da kaze "excuse me" da se sklonim da prodje, lijepo ispred mene se prvuce, ono "na noz" (jer nisam imala vremena da se sklonim, pa sam se samo okrenula da vidim ko je, "na noz") i mozes zamisliti o sta se oces'o
, a ona kolonjska njegova, ona kosulja skripi....a ja se zacrvenila ko da mi je 13 godina
![]()
![]()
I kad je dos'o da instalira neki software na moj kompjuter, a ja posla da ustanem (da pobjegnem), kaze ne moras, ja cu ti davati upute a ti instaliraj, i ja sjedim a on meni pored uha prica i duva mi u vrat
![]()
i nije nista pametno ni pozeljno ni racionalno.....odoh se opet umit hladnom vodom
![]()
Uh, ja samo citajuci ovo moram se otici umiti![]()
![]()
![]()

Tipièni predstavnik vrste IT Supportikus Vulgaris
- zena21
ztluhcs wrote:zena21 wrote:Lucy01 wrote:Vas dvoje bi i brak mogli rasturiti, a da ne bi fantaziju
@zena21
![]()
![]()
![]()
![]()
Uh, ja samo citajuci ovo moram se otici umiti![]()
![]()
![]()
Tipični predstavnik vrste IT Supportikus VulgarisPa vi kapajte i kapajte
Uh gluho bilo
jutro sulci
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Pa napi¹i to njemu na PP, ne trebam ti ja da bi njemu javno rekla kako njega drugaèije...zena21 wrote:Nemoj se bojati... Ja cu to rijesitiztluhcs wrote:Ma hoæe, veæ se javio na PP prijeteæi...zena21 wrote:Nece![]()
![]()
on zna da ja njega drugacije![]()
![]()
![]()
- bug
#100 Re: Hemija
been there..pitt wrote:Jok samo tebi:D
svi smo mi k'o djeca, najvise zelis ono sto
a kad dobijes... poigras se, ubijes iluzije
bitno je necim se zabaviti, subjekat je
nije bas savjet za lucy
a covjek sa ostvarenima, covjek i po'