He is just not that into you...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

nexo

#26 Re: He is just not that into you...

Post by nexo »

........
Last edited by nexo on 08/07/2010 19:26, edited 1 time in total.
aminchev2

Post by aminchev2 »

:o

sta pokusavas da kazes mali???
nexo

Post by nexo »

.......
Last edited by nexo on 08/07/2010 19:28, edited 1 time in total.
aminchev2

Post by aminchev2 »

nexo wrote:
aminchev2 wrote::o

sta pokusavas da kazes mali???
Kazem da jos nisam cuo da je neko ispostovao NG rezoluciju!
ne sluti
ova godina je TA godina
rezolucije definitivno stoje
vise nema glavobolja
nexo

Post by nexo »

......
Last edited by nexo on 08/07/2010 19:27, edited 1 time in total.
DaysleepeR

#31 Re: He is just not that into you...

Post by DaysleepeR »

aminchev2 wrote:
DaysleepeR wrote:
aminchev2 wrote:Sinoc citam ovu knjigu i mogu reci - iskreno - da je jako poucna

na primjer...
kad me tip ne nazove ja odmah pocnem izvlaciti razlicite razloge zasto me nije nazvao "oh. bio je jako zauzet. imao je puno posla" bla bla
sada mi je sve totalno jasno...
kad ne zove.. he's just NOT that into you!

Mada mi nesta nije jasno...
Muski... volite li vi kad vas treba ganja? Ovaj Greg kaze da je to losa stvar jer muski vole ici u lov, pa eto da cujem Bosanski odgovor na to jako vazno pitanje...

Ako cura tipa gonja... znaci li to da on u stvari "is just not that into her".

Hvala unaprijed na odgovorima
:)
cmokenzi svima.
evo ja cu ti dati najbolji savjet:

nemoj citati knjige namjenjene debilima

pa mozda mi i zato treba...
a?
A?
e pa vidis ja sam prvi post napisao vjerujuci da si ti pametnija i sposobnija te da ti knjige namjenjene debilima ne trebaju.

nakon tvoje reakcije na moj motivacijski post sad vec sumnjam u to...
DaysleepeR

#32 Re: He is just not that into you...

Post by DaysleepeR »

Ćelava cura wrote:
DaysleepeR wrote:
aminchev2 wrote:
pa mozda mi i zato treba...
a?
A?
e pa vidis ja sam prvi post napisao vjerujuci da si ti pametnija i sposobnija te da ti knjige namjenjene debilima ne trebaju.

DAj ba Daysleeper otkud ti pravo da kazes da su ljudi koji citaju nebitno koje knjige, u ovom slucaju self-help books, debili?
:x
Priznajem ima knjiga koji su tako lose napisane od nestrucnih osoba, ili ljudi koji ne znaju mnogo ili nemaju dovoljno iskustva...
Ali, govorim iz "osobnog" iskustva, nismo svi isti, ne uce svi ljudi eksperimentisanjem, nisu svi neustrasivi ili nesto slicno..i ponekad ti "te" knjige bas otvore oci i shvatis gdje grijesis...
Evo knjiga, ZAsto muskarci vole gadure je super knjiga za cure koji su predobre, kao osobe, pa zato upoznaju pogresne muskarce ...i sad ti mislis da mozes reci da sam ja debil samo zato sto sam procitala tu knjigu..
Daj odrasti svega ti
ja nigdje nisam rekao to sto mi imputiras ali ne zamjerim ti jer si se u daljem tekstu sama deklarisala

i nemam sta vise odrasti vjeruj mi

nego ces ti dijete kad odrastes nauciti da se ne lozis na postove ovakvog tipa, dodje to sa godinama
danas

#33 Re: He is just not that into you...

Post by danas »

DaysleepeR wrote:
Ćelava cura wrote:
DaysleepeR wrote: e pa vidis ja sam prvi post napisao vjerujuci da si ti pametnija i sposobnija te da ti knjige namjenjene debilima ne trebaju.

DAj ba Daysleeper otkud ti pravo da kazes da su ljudi koji citaju nebitno koje knjige, u ovom slucaju self-help books, debili?
:x
Priznajem ima knjiga koji su tako lose napisane od nestrucnih osoba, ili ljudi koji ne znaju mnogo ili nemaju dovoljno iskustva...
Ali, govorim iz "osobnog" iskustva, nismo svi isti, ne uce svi ljudi eksperimentisanjem, nisu svi neustrasivi ili nesto slicno..i ponekad ti "te" knjige bas otvore oci i shvatis gdje grijesis...
Evo knjiga, ZAsto muskarci vole gadure je super knjiga za cure koji su predobre, kao osobe, pa zato upoznaju pogresne muskarce ...i sad ti mislis da mozes reci da sam ja debil samo zato sto sam procitala tu knjigu..
Daj odrasti svega ti
ja nigdje nisam rekao to sto mi imputiras ali ne zamjerim ti jer si se u daljem tekstu sama deklarisala

i nemam sta vise odrasti vjeruj mi

nego ces ti dijete kad odrastes nauciti da se ne lozis na postove ovakvog tipa, dodje to sa godinama
ne upratih, jel ovo znaci da ona misli da je predobra cura :D :D a daysleeper pogresan muskarac :? :D :D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

Ćelava cura wrote::D :D samo ti podhebavaj :D
ja odoh spa't :D
@Amincev....ti citaj sta ti je ceif...i ono sto mislis da ce tebi pomoci u zivotu..ovdje svi k'o prvoklasni streberi...lafo niko nista ne uci...sve petice same od sebe padaju, a ne vade nos iz knjige :D samo ubuduce mudro...suti a i ja cu
:D
ja sve odgovore na zivotna pitanja trazim u grahu :D tetovcu :D

p.s moram priznati da sam veoma skeptican prema tim self-help knjigama, ali sigurno da ima onih koji ti mogu koristiti. mene ni jedna nije zaintersovala da bih je procitao, ali tko voli, bujrum.
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

callmethebreeeze wrote:
@Amincev....ti citaj sta ti je ceif...i ono sto mislis da ce tebi pomoci u zivotu..ovdje svi k'o prvoklasni streberi...lafo niko nista ne uci...sve petice same od sebe padaju, a ne vade nos iz knjige :D samo ubuduce mudro...suti a i ja cu

p.s moram priznati da sam veoma skeptican prema tim self-help knjigama, ali sigurno da ima onih koji ti mogu koristiti. mene ni jedna nije zaintersovala da bih je procitao, ali tko voli, bujrum.

najbolje je pitat grah i ja uvijek kažem.da insan ne luta okolo
:lol:

nego da li si prob'o onaj konzervirani? neces vjerovati, ali ide puno bolje nego tetovac :lol: :lol:
callmethebreeeze

Bonnie-Clydova mala wrote:
callmethebreeeze wrote:

najbolje je pitat grah i ja uvijek kažem.da insan ne luta okolo
:lol:

nego da li si prob'o onaj konzervirani? neces vjerovati, ali ide puno bolje nego tetovac :lol: :lol:
tetovac daje najbolje odgovore :D
Bonnie-Clydova mala

Zavisi u kojem polju. Konzervirani je dobar kako za ljubavne tako i za sve druge probleme. Recimo daje dobre rezultate i kada je berzansko poslovanje u pitanju. Nekako mi je sveobuhvatniji, naročito ako ga pustim da malo nadođe :lol:
callmethebreeeze

Bonnie-Clydova mala wrote:Zavisi u kojem polju. Konzervirani je dobar kako za ljubavne tako i za sve druge probleme. Recimo daje dobre rezultate i kada je berzansko poslovanje u pitanju. Nekako mi je sveobuhvatniji, naročito ako ga pustim da malo nadođe :lol:
berza je lutrija :D ne bavim se time :D
Bonnie-Clydova mala

callmethebreeeze wrote:
Bonnie-Clydova mala wrote:Zavisi u kojem polju. Konzervirani je dobar kako za ljubavne tako i za sve druge probleme. Recimo daje dobre rezultate i kada je berzansko poslovanje u pitanju. Nekako mi je sveobuhvatniji, naročito ako ga pustim da malo nadođe :lol:
berza je lutrija :D ne bavim se time :D
Ha i brak/veza je lutrija...ccc kakav danak neiskustva :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

callmethebreeeze wrote:

nemoj tako :D mojne ljudima bizMis kvariti :D to je izuzetno unosno polje "knizevne industrije" ( :shock: :?) zadnjih godina :D tj. moderna verzija vile sa carobnim stapicem :D koja naravno fine pare ubire :D

u ovoj branshi ipak se najvise sjecam onog perioda kad su vladale THE RULES klix :lol: dvije sado-mazo tete se nasle da napisu prirucnik za svaku mogucu situVacije (iz 2 djela) za ostatak zeMskog svijeta :-) :lol: sto ti je moc ubjedjivanja :D mene to namah podsjetilo na jedno ljeto '82 kad sam ja ubjedljivom pricom natjerala klince 1. i 2. osnovne da pomjesaju svoju pljuvacku s blatom i time lica natrackaju jer ce tako ZASIGURNO postati nevidljivi :lol: :D "stari" mi cak nisu mogli ni degeneka dati od smijeha :D isto vrijedi i ovde :D
aminchev2

Post by aminchev2 »

cao raja

tema je bila zapoceta da bi se pitanje odgovorilo
tema se ne radi uopste o ikakvoj osobi... pogotovo ne o meni.
vidim, nazalost, da nismo bas dobri sa komunikacijom...
kolega

#42 Re: He is just not that into you...

Post by kolega »

aminchev2 wrote:Ako cura tipa gonja... znaci li to da on u stvari "is just not that into her".
iz licnog iskustva znam da kad jedno gOnja drugo, a drugo ni mukajet - nema ti tu selameta ili kako kazu kolege sa BBCja "is just ..." :)
teletrader

Post by teletrader »

maccarona wrote:najvolim ove knjige tipa "zasto zene ne znaju parkirati, a muskarci ne mogu plakati" :D:D sranje u bojama :D:D
ja utrpam auto u svaku rupu :D a dragi mi je suze lio :D
Jes' a sto ja placam astronomske cifre raznim autolimarima zato da bi se ti mogla hvaliti kako parkiras "u svaki rupu" to ovdje niko i ne spominje...
black

Post by black »

maccarona wrote:najvolim ove knjige tipa "zasto zene ne znaju parkirati, a muskarci ne mogu plakati" :D:D sranje u bojama :D:D
ja utrpam auto u svaku rupu :D a dragi mi je suze lio :D
dobro je dok dragi ti "ne trpa u svaku rupu a ti suze lijes" :oops: :D
teletrader

#45 Re: He is just not that into you...

Post by teletrader »

aminchev2 wrote:Sinoc citam ovu knjigu i mogu reci - iskreno - da je jako poucna

na primjer...
kad me tip ne nazove ja odmah pocnem izvlaciti razlicite razloge zasto me nije nazvao "oh. bio je jako zauzet. imao je puno posla" bla bla
sada mi je sve totalno jasno...
kad ne zove.. he's just NOT that into you!

Mada mi nesta nije jasno...
Muski... volite li vi kad vas treba ganja? Ovaj Greg kaze da je to losa stvar jer muski vole ici u lov, pa eto da cujem Bosanski odgovor na to jako vazno pitanje...

Ako cura tipa gonja... znaci li to da on u stvari "is just not that into her".

Hvala unaprijed na odgovorima
:)
cmokenzi svima.
joj ganjanja i proganjanja ovo ono..
Haj nisam recimo iskusni Lafo Mamone k'o recimo karabaja
:D ali nekako to ovako ide:
Ako negdje upoznas momka (prijatelji,party,kurs "Kako napraviti autobombu", itd. itd) i onda taj kroz neku pricu zatrazhi tvoj broj telefona a ti mu ga das,znaci vjerovatno da je zainteresiran..E sada ako se zaista desi,da tip ne mozhe izaci sa tobom u sljedeci par dana (sto smatram velikom greskom jer se zheljezo kuje dok je vrelo) znaci da je onda fakat zauzet,ispiti,poslovi itd.Mada,mene ako neko pita,NE POSTOJI neko veliko opravdanje osobi/djevojci svoje pazhnje barem u pocetku ne poslati SMS sa nekom porukicom,gdje ce suptilno pokazati kako mu je ona ipak u mislima..
E sada ima i momaka koji su stidljivi,pjave pepe bace sa finim fjizujicama i dzemperima na baklavice...
Kad su takvi u pitanju onda nije zgoreg da ga ti pozoves na kafu i licno utvrdis koliko je on "pep"..
Evo recimo neki dan ja pomognem komsinici (koju nisam ni poznavao) da nesto prenese (ne mogu gledati zhene da nesto vuku hoce mi nesto biti) i u pricu sa njom,ona mene pita hocu'l sa njom u kino i to ni vise ni manje na
"Alien vs. Predator2" :D
("Legende o jeseni" nije bilo u kinu,to kad bude ciklus jubavnih filmova)
I uglavnom film ima tuzhan zavrsetak,a i ja sam bio tuzhan jer nisam znao da ima djevojaka koje vole ove filmove..
A sto je najgore,ova je stjuardesa i pepa je pravo..
:roll:
black

#46 Re: He is just not that into you...

Post by black »

teletrader wrote: Evo recimo neki dan ja pomognem komsinici (koju nisam ni poznavao) da nesto prenese (ne mogu gledati zhene da nesto vuku hoce mi nesto biti) i u pricu sa njom,ona mene pita hocu'l sa njom u kino i to ni vise ni manje na
I uglavnom film ima tuzhan zavrsetak,a i ja sam bio tuzhan jer nisam znao da ima djevojaka koje vole ove filmove..
i ko je bio alien a ko predator :D
irfan2

Post by irfan2 »

valjda predator2 :D ..
teletrader

#48 Re: He is just not that into you...

Post by teletrader »

black wrote:
teletrader wrote: Evo recimo neki dan ja pomognem komsinici (koju nisam ni poznavao) da nesto prenese (ne mogu gledati zhene da nesto vuku hoce mi nesto biti) i u pricu sa njom,ona mene pita hocu'l sa njom u kino i to ni vise ni manje na
i ko je bio alien a ko predator :D
Predator je bio onaj koji ima veci IQ..
:run:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

cccc, majko draga ja se trudim da vas sve udomim, a vi opet se rasuli na sve strane :oops: :D Teletarder bolan, jesi li se odlucio :D
teletrader

Post by teletrader »

mamica papucarka wrote:cccc, majko draga ja se trudim da vas sve udomim, a vi opet se rasuli na sve strane :oops: :D Teletarder bolan, jesi li se odlucio :D
Ma jok..
-Maccarona svaki dan ide materi na "konsultacije"
-Amzonka27 ima tehnickih problema sa ferngezajgerom..
-A Nina je tvjd ojah sto bi rek'o Dr.Elvis J.Kujtovic..
Post Reply