He is just not that into you...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- nexo
#26 Re: He is just not that into you...
........
Last edited by nexo on 08/07/2010 19:26, edited 1 time in total.
- DaysleepeR
#31 Re: He is just not that into you...
e pa vidis ja sam prvi post napisao vjerujuci da si ti pametnija i sposobnija te da ti knjige namjenjene debilima ne trebaju.aminchev2 wrote:DaysleepeR wrote:evo ja cu ti dati najbolji savjet:aminchev2 wrote:Sinoc citam ovu knjigu i mogu reci - iskreno - da je jako poucna
na primjer...
kad me tip ne nazove ja odmah pocnem izvlaciti razlicite razloge zasto me nije nazvao "oh. bio je jako zauzet. imao je puno posla" bla bla
sada mi je sve totalno jasno...
kad ne zove.. he's just NOT that into you!
Mada mi nesta nije jasno...
Muski... volite li vi kad vas treba ganja? Ovaj Greg kaze da je to losa stvar jer muski vole ici u lov, pa eto da cujem Bosanski odgovor na to jako vazno pitanje...
Ako cura tipa gonja... znaci li to da on u stvari "is just not that into her".
Hvala unaprijed na odgovorima
cmokenzi svima.
nemoj citati knjige namjenjene debilima
pa mozda mi i zato treba...
a?
A?
nakon tvoje reakcije na moj motivacijski post sad vec sumnjam u to...
- DaysleepeR
#32 Re: He is just not that into you...
ja nigdje nisam rekao to sto mi imputiras ali ne zamjerim ti jer si se u daljem tekstu sama deklarisalaĆelava cura wrote:DAj ba Daysleeper otkud ti pravo da kazes da su ljudi koji citaju nebitno koje knjige, u ovom slucaju self-help books, debili?DaysleepeR wrote:e pa vidis ja sam prvi post napisao vjerujuci da si ti pametnija i sposobnija te da ti knjige namjenjene debilima ne trebaju.aminchev2 wrote:
pa mozda mi i zato treba...
a?
A?
![]()
Priznajem ima knjiga koji su tako lose napisane od nestrucnih osoba, ili ljudi koji ne znaju mnogo ili nemaju dovoljno iskustva...
Ali, govorim iz "osobnog" iskustva, nismo svi isti, ne uce svi ljudi eksperimentisanjem, nisu svi neustrasivi ili nesto slicno..i ponekad ti "te" knjige bas otvore oci i shvatis gdje grijesis...
Evo knjiga, ZAsto muskarci vole gadure je super knjiga za cure koji su predobre, kao osobe, pa zato upoznaju pogresne muskarce ...i sad ti mislis da mozes reci da sam ja debil samo zato sto sam procitala tu knjigu..
Daj odrasti svega ti
i nemam sta vise odrasti vjeruj mi
nego ces ti dijete kad odrastes nauciti da se ne lozis na postove ovakvog tipa, dodje to sa godinama
- danas
#33 Re: He is just not that into you...
ne upratih, jel ovo znaci da ona misli da je predobra curaDaysleepeR wrote:ja nigdje nisam rekao to sto mi imputiras ali ne zamjerim ti jer si se u daljem tekstu sama deklarisalaĆelava cura wrote:DAj ba Daysleeper otkud ti pravo da kazes da su ljudi koji citaju nebitno koje knjige, u ovom slucaju self-help books, debili?DaysleepeR wrote: e pa vidis ja sam prvi post napisao vjerujuci da si ti pametnija i sposobnija te da ti knjige namjenjene debilima ne trebaju.
![]()
Priznajem ima knjiga koji su tako lose napisane od nestrucnih osoba, ili ljudi koji ne znaju mnogo ili nemaju dovoljno iskustva...
Ali, govorim iz "osobnog" iskustva, nismo svi isti, ne uce svi ljudi eksperimentisanjem, nisu svi neustrasivi ili nesto slicno..i ponekad ti "te" knjige bas otvore oci i shvatis gdje grijesis...
Evo knjiga, ZAsto muskarci vole gadure je super knjiga za cure koji su predobre, kao osobe, pa zato upoznaju pogresne muskarce ...i sad ti mislis da mozes reci da sam ja debil samo zato sto sam procitala tu knjigu..
Daj odrasti svega ti
i nemam sta vise odrasti vjeruj mi
nego ces ti dijete kad odrastes nauciti da se ne lozis na postove ovakvog tipa, dodje to sa godinama
-
callmethebreeeze
ja sve odgovore na zivotna pitanja trazim u grahuĆelava cura wrote:![]()
samo ti podhebavaj
![]()
ja odoh spa't
@Amincev....ti citaj sta ti je ceif...i ono sto mislis da ce tebi pomoci u zivotu..ovdje svi k'o prvoklasni streberi...lafo niko nista ne uci...sve petice same od sebe padaju, a ne vade nos iz knjigesamo ubuduce mudro...suti a i ja cu
p.s moram priznati da sam veoma skeptican prema tim self-help knjigama, ali sigurno da ima onih koji ti mogu koristiti. mene ni jedna nije zaintersovala da bih je procitao, ali tko voli, bujrum.
- Bonnie-Clydova mala
callmethebreeeze wrote:ja sve odgovore na zivotna pitanja trazim u grahuĆelava cura wrote:![]()
samo ti podhebavaj
![]()
ja odoh spa't
@Amincev....ti citaj sta ti je ceif...i ono sto mislis da ce tebi pomoci u zivotu..ovdje svi k'o prvoklasni streberi...lafo niko nista ne uci...sve petice same od sebe padaju, a ne vade nos iz knjigesamo ubuduce mudro...suti a i ja cu
tetovcu
p.s moram priznati da sam veoma skeptican prema tim self-help knjigama, ali sigurno da ima onih koji ti mogu koristiti. mene ni jedna nije zaintersovala da bih je procitao, ali tko voli, bujrum.
najbolje je pitat grah i ja uvijek kažem.da insan ne luta okolo
nego da li si prob'o onaj konzervirani? neces vjerovati, ali ide puno bolje nego tetovac
-
callmethebreeeze
tetovac daje najbolje odgovoreBonnie-Clydova mala wrote:callmethebreeeze wrote:ja sve odgovore na zivotna pitanja trazim u grahuĆelava cura wrote:![]()
samo ti podhebavaj
![]()
ja odoh spa't
tetovcu
najbolje je pitat grah i ja uvijek kažem.da insan ne luta okolo
![]()
nego da li si prob'o onaj konzervirani? neces vjerovati, ali ide puno bolje nego tetovac![]()
- Bonnie-Clydova mala
Zavisi u kojem polju. Konzervirani je dobar kako za ljubavne tako i za sve druge probleme. Recimo daje dobre rezultate i kada je berzansko poslovanje u pitanju. Nekako mi je sveobuhvatniji, naročito ako ga pustim da malo nadođe 
-
callmethebreeeze
berza je lutrijaBonnie-Clydova mala wrote:Zavisi u kojem polju. Konzervirani je dobar kako za ljubavne tako i za sve druge probleme. Recimo daje dobre rezultate i kada je berzansko poslovanje u pitanju. Nekako mi je sveobuhvatniji, naročito ako ga pustim da malo nadođe
- Bonnie-Clydova mala
Ha i brak/veza je lutrija...ccc kakav danak neiskustvacallmethebreeeze wrote:berza je lutrijaBonnie-Clydova mala wrote:Zavisi u kojem polju. Konzervirani je dobar kako za ljubavne tako i za sve druge probleme. Recimo daje dobre rezultate i kada je berzansko poslovanje u pitanju. Nekako mi je sveobuhvatniji, naročito ako ga pustim da malo nadođene bavim se time
- anais_nin
nemoj takocallmethebreeeze wrote:ja sve odgovore na zivotna pitanja trazim u grahuĆelava cura wrote:![]()
samo ti podhebavaj
![]()
ja odoh spa't
tetovcu
u ovoj branshi ipak se najvise sjecam onog perioda kad su vladale THE RULES klix
- kolega
#42 Re: He is just not that into you...
iz licnog iskustva znam da kad jedno gOnja drugo, a drugo ni mukajet - nema ti tu selameta ili kako kazu kolege sa BBCja "is just ..."aminchev2 wrote:Ako cura tipa gonja... znaci li to da on u stvari "is just not that into her".
-
teletrader
Jes' a sto ja placam astronomske cifre raznim autolimarima zato da bi se ti mogla hvaliti kako parkiras "u svaki rupu" to ovdje niko i ne spominje...maccarona wrote:najvolim ove knjige tipa "zasto zene ne znaju parkirati, a muskarci ne mogu plakati":D sranje u bojama
:D
ja utrpam auto u svaku rupua dragi mi je suze lio
- black
dobro je dok dragi ti "ne trpa u svaku rupu a ti suze lijes"maccarona wrote:najvolim ove knjige tipa "zasto zene ne znaju parkirati, a muskarci ne mogu plakati":D sranje u bojama
:D
ja utrpam auto u svaku rupua dragi mi je suze lio
-
teletrader
#45 Re: He is just not that into you...
joj ganjanja i proganjanja ovo ono..aminchev2 wrote:Sinoc citam ovu knjigu i mogu reci - iskreno - da je jako poucna
na primjer...
kad me tip ne nazove ja odmah pocnem izvlaciti razlicite razloge zasto me nije nazvao "oh. bio je jako zauzet. imao je puno posla" bla bla
sada mi je sve totalno jasno...
kad ne zove.. he's just NOT that into you!
Mada mi nesta nije jasno...
Muski... volite li vi kad vas treba ganja? Ovaj Greg kaze da je to losa stvar jer muski vole ici u lov, pa eto da cujem Bosanski odgovor na to jako vazno pitanje...
Ako cura tipa gonja... znaci li to da on u stvari "is just not that into her".
Hvala unaprijed na odgovorima
cmokenzi svima.
Haj nisam recimo iskusni Lafo Mamone k'o recimo karabaja
Ako negdje upoznas momka (prijatelji,party,kurs "Kako napraviti autobombu", itd. itd) i onda taj kroz neku pricu zatrazhi tvoj broj telefona a ti mu ga das,znaci vjerovatno da je zainteresiran..E sada ako se zaista desi,da tip ne mozhe izaci sa tobom u sljedeci par dana (sto smatram velikom greskom jer se zheljezo kuje dok je vrelo) znaci da je onda fakat zauzet,ispiti,poslovi itd.Mada,mene ako neko pita,NE POSTOJI neko veliko opravdanje osobi/djevojci svoje pazhnje barem u pocetku ne poslati SMS sa nekom porukicom,gdje ce suptilno pokazati kako mu je ona ipak u mislima..
E sada ima i momaka koji su stidljivi,pjave pepe bace sa finim fjizujicama i dzemperima na baklavice...
Kad su takvi u pitanju onda nije zgoreg da ga ti pozoves na kafu i licno utvrdis koliko je on "pep"..
Evo recimo neki dan ja pomognem komsinici (koju nisam ni poznavao) da nesto prenese (ne mogu gledati zhene da nesto vuku hoce mi nesto biti) i u pricu sa njom,ona mene pita hocu'l sa njom u kino i to ni vise ni manje na
"Alien vs. Predator2"
("Legende o jeseni" nije bilo u kinu,to kad bude ciklus jubavnih filmova)
I uglavnom film ima tuzhan zavrsetak,a i ja sam bio tuzhan jer nisam znao da ima djevojaka koje vole ove filmove..
A sto je najgore,ova je stjuardesa i pepa je pravo..
- black
#46 Re: He is just not that into you...
i ko je bio alien a ko predatorteletrader wrote: Evo recimo neki dan ja pomognem komsinici (koju nisam ni poznavao) da nesto prenese (ne mogu gledati zhene da nesto vuku hoce mi nesto biti) i u pricu sa njom,ona mene pita hocu'l sa njom u kino i to ni vise ni manje na
"Alien vs. Predator2"![]()
I uglavnom film ima tuzhan zavrsetak,a i ja sam bio tuzhan jer nisam znao da ima djevojaka koje vole ove filmove..
-
teletrader
#48 Re: He is just not that into you...
Predator je bio onaj koji ima veci IQ..black wrote:i ko je bio alien a ko predatorteletrader wrote: Evo recimo neki dan ja pomognem komsinici (koju nisam ni poznavao) da nesto prenese (ne mogu gledati zhene da nesto vuku hoce mi nesto biti) i u pricu sa njom,ona mene pita hocu'l sa njom u kino i to ni vise ni manje na
"Alien vs. Predator2"![]()
-
mamica papucarka
cccc, majko draga ja se trudim da vas sve udomim, a vi opet se rasuli na sve strane
Teletarder bolan, jesi li se odlucio 
-
teletrader
Ma jok..mamica papucarka wrote:cccc, majko draga ja se trudim da vas sve udomim, a vi opet se rasuli na sve strane![]()
Teletarder bolan, jesi li se odlucio
-Maccarona svaki dan ide materi na "konsultacije"
-Amzonka27 ima tehnickih problema sa ferngezajgerom..
-A Nina je tvjd ojah sto bi rek'o Dr.Elvis J.Kujtovic..