evo vidis...ima nekih koji su probali i jos su zivi..cak se i grohotom smijuEkspanzi wrote:otherside wrote:mozda bi trebao malo vjezbati kod kuce...ono stanes pred ogledalo i kazes "volim te"![]()
tek toliko da shvatis da neces umrijeti ili se samospaliti nakon toga![]()
He is just not that into you...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- otherside
#101 Re: "He's Just Not That Into You"
- fatality
#102 Re: "He's Just Not That Into You"
morat cu nest vidjet heheh hvala na savijetuotherside wrote:mozda bi trebao malo vjezbati kod kuce...ono stanes pred ogledalo i kazes "volim te"fatality wrote: eh ima nas svakakih , tako da ne mozes bas tako gledat na stvari , npr. ja nikada niti jednoj djevojci nisam rekao volim te , ono ona meni kaze i onda nastane tajac , ili jedno "hvala" da eto koliko toliko prebrodimo te neprijatne trenutke, al ja npr nisam neko ko voli pricati o svojim osjecanjima iako mi je mozda jako stalo do te osobe , sad nisam siguran bil se trebao ici lijeciti ili tako nesto , razmisljam o tome
![]()
tek toliko da shvatis da neces umrijeti ili se samospaliti nakon toga
- Zelena Carapa
#103 Re: "He's Just Not That Into You"
Mislim da je upravo to u pitanju. Kad je to to...rijeci same znaju izletiti. Potpuno nekontrolisano, cak i protiv tvoje voljefatality wrote:
morat cu nest vidjet heheh hvala na savijetu, al eto sto je najinteresantnije , ono dok sam jos bio klinac sa nekih 10,11 godina i cekao na svoju prvu djevojku ,gledao sam neke momke kako se ponasaju prema svojima , odrastao sam na dobrinji tako da sam se svega nagledao
, uglavnom ja sam to ono zamisljao kao ja necu nikad tako , ja cu svojoj uvijek govoriti kako je volim ,koliko mi znaci ali eto kada dodje taj trenutak nikako da prelomim jezik , iako moze bit to sto ti kazes da jednostavno nije to TO , haj ga znaj . . .
-
rika
#104 Re: "He's Just Not That Into You"
"He's Just Not That Into You" ili za nas koji ne govorimo esperanto "Ho'sh ne'sh Bangladesh"...
Kao predstavnik sarajevske muske populacije imam osjecaj da su i momci i djevojke u ovom gradu postali toliko "zauzeti" i "zajebani" da je Wall street za nas sve malo mache...
"Igrice" koje su neki spominjali su mozhda OK za neke tinejdzerske ili posttinejdzerske godine,ali iskreno receno cim se zavrse fakulteti,vise skole ili ne znam ni ja sta i krene putem "akumulacije kapitala",mislim da su sve igre apsolutno gubljenje vremena i novca...
Znaci ukoliko mi se desi da upoznam neku djevojku,za koju mi se cini da pored slike ima malo i tona,bicu direktan i trazhicu telefon i necu cekati vikend da je nazovem...jer ako to uradim za vikend,znaci mozhda mi je dosadno subotu uvecer,nego cu to uraditi radnim danom,da bi na taj nacin iskazao svoje interesovanje...
Ako doticna nadje neki izgovor,nazvacu drugi i treci put..ako ni tada ne bude prva kahva u 4 oka,onda na zhalost "3 strikes and you're out"...
Zhivot nikoga ne ceka,a od smekanja u "Vatri","Delikatessu" i ne znam ni ja kojim mjestima nikome svatovi nisu zapjevali...

Kao predstavnik sarajevske muske populacije imam osjecaj da su i momci i djevojke u ovom gradu postali toliko "zauzeti" i "zajebani" da je Wall street za nas sve malo mache...
"Igrice" koje su neki spominjali su mozhda OK za neke tinejdzerske ili posttinejdzerske godine,ali iskreno receno cim se zavrse fakulteti,vise skole ili ne znam ni ja sta i krene putem "akumulacije kapitala",mislim da su sve igre apsolutno gubljenje vremena i novca...
Znaci ukoliko mi se desi da upoznam neku djevojku,za koju mi se cini da pored slike ima malo i tona,bicu direktan i trazhicu telefon i necu cekati vikend da je nazovem...jer ako to uradim za vikend,znaci mozhda mi je dosadno subotu uvecer,nego cu to uraditi radnim danom,da bi na taj nacin iskazao svoje interesovanje...
Ako doticna nadje neki izgovor,nazvacu drugi i treci put..ako ni tada ne bude prva kahva u 4 oka,onda na zhalost "3 strikes and you're out"...
Zhivot nikoga ne ceka,a od smekanja u "Vatri","Delikatessu" i ne znam ni ja kojim mjestima nikome svatovi nisu zapjevali...
- otherside
#105 Re: "He's Just Not That Into You"
rika wrote:"He's Just Not That Into You" ili za nas koji ne govorimo esperanto "Ho'sh ne'sh Bangladesh"...![]()
- vjesticanametli
#106 Re: "He's Just Not That Into You"
a mogao si i skratit pa napisat samo "drito u kost"
-
rika
#107 Re: "He's Just Not That Into You"
Ja sam majke mi mislio,sada ce me svi napasti radi ovog skromnog brainstorminga...a nekome se cak i svidja...

- vjesticanametli
#108 Re: "He's Just Not That Into You"
al nemoj vise tita ti

- otherside
#109 Re: "He's Just Not That Into You"
to što si ti mislio da će te neko(nekA)rika wrote:Ja sam majke mi mislio,sada ce me svi napasti radi ovog skromnog brainstorminga...a nekome se cak i svidja...![]()
![]()
- madner
#110 Re: "He's Just Not That Into You"
Teoretski ljepo zvuci, malcice je drugcije u praksi. 
-
rika
#111 Re: "He's Just Not That Into You"
Ma ja sam ovo samo napisao kraci elaborat da bi ukazao duzhno postovanje prijateljskom i nesvrstanom Bangladeshuvjesticanametli wrote:![]()
a mogao si i skratit pa napisat samo "drito u kost"ne igram se i tako
- vjesticanametli
#112 Re: "He's Just Not That Into You"
fino vala da se neko i bangladesa sjetiJo

-
rika
#113 Re: "He's Just Not That Into You"
Pa monsuni,pa poplave,pa prenapucenost,pa opsta bijeda...vjesticanametli wrote:fino vala da se neko i bangladesa sjetiJo![]()
Padnu mi oni na pamet i onda mi je i Cajniche k'o Las Vegas
(mada u Chajnichu nikad u zhivotu nisam bio...
- Loulou
#114 Re: "He's Just Not That Into You"
rika wrote: "Igrice" koje su neki spominjali su mozhda OK za neke tinejdzerske ili posttinejdzerske godine..
-
rika
#115 Re: "He's Just Not That Into You"
A propos i vis a vis Bangladesha...vjesticanametli wrote:fino vala da se neko i bangladesa sjetiJo![]()
prije nekih pola godine krenem ja izlaziti sa jednom djevojkom i zagrijem se a pomislim i ona...
I onda kad sam,poslije nekih mjesec dana izlazhenja mislio da "finaliziram" neke stvari,ona meni kazhe kako joj se svidjam ali kao da nije momentalno u fazonu za vezu...(valjda u svojoj 31prvoj godini konta jos napisati doktorat iz atomske fizike i popeti se jos na Kilimandzaro
Odem ja kuci sav sje*** (excuse my french),ali se brzo priberem i skontam da nisam puno ni izgubio...
Uglavnom ovoj se vise i ne javim,da bi je sreo prije nekih mjesec dana u gradu..I prilazi mi,cak malo i ljutito i pita "Pa gdje si ti,sto se ne javljas?"
A ja,hem sam bio to jutro kod zubara pa me sve boli,hem nesto nervozan u vezi nekih deadline-a na poslu,mrtav hladan kazhem:
"Pa nisam znao da si u gradu..ja kont'o ti otisla sa Arduanom u Bangladesh da djelis djeci paketice.."
Lijepa je to i egzoticna zemlja...
- idia
#116 Re: "He's Just Not That Into You"
.
Last edited by idia on 05/03/2011 09:26, edited 1 time in total.
- x0z0y0
#117 Re: "He's Just Not That Into You"
rika wrote:A propos i vis a vis Bangladesha...vjesticanametli wrote:fino vala da se neko i bangladesa sjetiJo![]()
prije nekih pola godine krenem ja izlaziti sa jednom djevojkom i zagrijem se a pomislim i ona...
I onda kad sam,poslije nekih mjesec dana izlazhenja mislio da "finaliziram" neke stvari,ona meni kazhe kako joj se svidjam ali kao da nije momentalno u fazonu za vezu...(valjda u svojoj 31prvoj godini konta jos napisati doktorat iz atomske fizike i popeti se jos na Kilimandzaro)
Odem ja kuci sav sje*** (excuse my french),ali se brzo priberem i skontam da nisam puno ni izgubio...
Uglavnom ovoj se vise i ne javim,da bi je sreo prije nekih mjesec dana u gradu..I prilazi mi,cak malo i ljutito i pita "Pa gdje si ti,sto se ne javljas?"
A ja,hem sam bio to jutro kod zubara pa me sve boli,hem nesto nervozan u vezi nekih deadline-a na poslu,mrtav hladan kazhem:
"Pa nisam znao da si u gradu..ja kont'o ti otisla sa Arduanom u Bangladesh da djelis djeci paketice.."
kralj!
- matea22
#118 Re: "He's Just Not That Into You"
He he he...e svaka cast...nasmija me ali pravo pozitivno...bravo koji si ti lik...rika wrote:A propos i vis a vis Bangladesha...vjesticanametli wrote:fino vala da se neko i bangladesa sjetiJo![]()
I onda kad sam,poslije nekih mjesec dana izlazhenja mislio da "finaliziram" neke stvari,ona meni kazhe kako joj se svidjam ali kao da nije momentalno u fazonu za vezu...(valjda u svojoj 31prvoj godini konta jos napisati doktorat iz atomske fizike i popeti se jos na Kilimandzaro)
-
teletrader
#119 Re: "He's Just Not That Into You"
Hahah koliko slicnih sudbina u istom gradu...Bond_JaneBond wrote:mene ova prica podsjeca na jednu davno ispricanu by another forumash...Boze moj, gdje li nam je onrika wrote:A propos i vis a vis Bangladesha...vjesticanametli wrote:fino vala da se neko i bangladesa sjetiJo![]()
Lijepa je to i egzoticna zemlja...![]()
ako se iko sjeca teletrader-a
rika care,cim to nije odmah islo kako treba,batali,sta bi jos kad bi saznao da ta ti mala (mada sa 31 nije bas mala) slusa Karana ili mozhda onog drugog Chupu..
@Bondie Blondie
Tu sam ja,evo spremam se za "Texas Chainsaw Massacre" sada u ponedjeljak insAllah
Je'l ko pit'o za mene?da mi nije ko duzhan kakvih para a da ne znam?
Last edited by teletrader on 02/12/2008 10:03, edited 1 time in total.
- otherside
#120 Re: "He's Just Not That Into You"
teletrader wrote: Hahah koliko slicnih sudbina u istom gradu...
rika care,cim to nije odmah islo kako treba,batali,sta bi jos kad bi saznao da ta ti mala (mada sa 31 nije bas mala) slusa Karana ili mozhda onog drugog Chupu..
- Ekspanzi
#121 Re: "He's Just Not That Into You"
cuco i gledo iz prikrajkaotherside wrote:teletrader wrote: Hahah koliko slicnih sudbina u istom gradu...
samo iskoči čim ga bondina spomenu
- Apostate
#122 Re: "He's Just Not That Into You"
dobro ali sta fali malo podrobnije upoznati potencijalnu-doticnu osobu prije nego se "pokazu kartu". Ne mislim sad na neke igrice, vec jednostavno druzenje, razgovor, bla bla.. I ako sve ide kako treba, napraviti sljedeci korak... U suprutnom, lagano stati na kocnicu? Jes malo ziheraski, ali...
-
debela
#123 Re: "He's Just Not That Into You"
ne fali nista. naprotiv, jako pozeljan potez samo valja biti oprezan pa ne slati pogresne signale.
-
rika
#124 Re: "He's Just Not That Into You"
"Signali u noci,draga kada ces doci..."
E kad mi je bilo 25 sam tako oblijetao oko jedne,signali ovo ono "sta je pisac htio da kazhe " dok me nije pitala otvoreno:
"Slusaj ba sta ho'sh ti od mene?"
I kada sam joj rekao i ona se osmjehnula i rekla "pa trebao si mi odmah reci"...
E problem je uslijedio godinu poslije kad me je pitala "dokle ti sa mnom mislis ovako ?"

E kad mi je bilo 25 sam tako oblijetao oko jedne,signali ovo ono "sta je pisac htio da kazhe " dok me nije pitala otvoreno:
"Slusaj ba sta ho'sh ti od mene?"
I kada sam joj rekao i ona se osmjehnula i rekla "pa trebao si mi odmah reci"...
E problem je uslijedio godinu poslije kad me je pitala "dokle ti sa mnom mislis ovako ?"
- fishtrija
#125 Re: "He's Just Not That Into You"
signali igrice tikovi intelektualna shminka... sve to pali dok si mlad i zelen i zaboli te sta ce bit sutra i zanimljivo je sve...
i dok ne vidis oci za koje znas da su stvorene da gledaju tebe i da ti gledas njih, da nista okolo ne postoji...
onda prestaju igrice, prestaje sve i onda je sasvim normalno i apsolutno nedovoljno svakog trenutka govoriti 'volim te' ili bilo sta sto osoba osjeca...
i dok ne vidis oci za koje znas da su stvorene da gledaju tebe i da ti gledas njih, da nista okolo ne postoji...
onda prestaju igrice, prestaje sve i onda je sasvim normalno i apsolutno nedovoljno svakog trenutka govoriti 'volim te' ili bilo sta sto osoba osjeca...