sumiko wrote:Vjeruj ili ne, ima nas zena kojima velicina nije toliko bitna.skojotovski wrote:ma, da je i inzenjer, nema hajrasumiko wrote: Slazem se da ne treba razmisljati o precniku, kao ni o duzini uostalom. Tehnika mi je bitnija od mjernih jedinica.
Najbolje je kad se nadju srodni H&H, npr. za uzu Hashimu presiroki Hashim moze biti bolan, a opet kad je obrnuto ipak fali trenje koje oboma prija..
A cure jeste li znale da imate vaginalne misice kojima (ako ih upotrebljavate) dajete poseban uzitak partneru,![]()
Mogu se i vjezbati ti misici, npr dok piskite pokusajte ih osjetiti
Moja Hashimica je tako uska da mi fakat nije bitno koliki je Hashim![]()
Imam tu srecu da mi odgovaraju sve velicine na svoj nacin, veci znacaj dajem partnerovom ponasanju
HASIMA
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
*mima*
- zena21
sumiko wrote:Vjeruj ili ne, ima nas zena kojima velicina nije toliko bitna.skojotovski wrote:ma, da je i inzenjer, nema hajrasumiko wrote: Slazem se da ne treba razmisljati o precniku, kao ni o duzini uostalom. Tehnika mi je bitnija od mjernih jedinica.
Najbolje je kad se nadju srodni H&H, npr. za uzu Hashimu presiroki Hashim moze biti bolan, a opet kad je obrnuto ipak fali trenje koje oboma prija..
A cure jeste li znale da imate vaginalne misice kojima (ako ih upotrebljavate) dajete poseban uzitak partneru,![]()
Mogu se i vjezbati ti misici, npr dok piskite pokusajte ih osjetiti
Imam tu srecu da mi odgovaraju sve velicine na svoj nacin, veci znacaj dajem partnerovom ponasanju
-
sumiko
Npr, kad je manji Hashim - vise uzivam u oralnom sexu i vise potenciram one poze u kojima Hashim moze daleko doguratizena21 wrote:sumiko wrote:Vjeruj ili ne, ima nas zena kojima velicina nije toliko bitna.skojotovski wrote: ma, da je i inzenjer, nema hajra
Imam tu srecu da mi odgovaraju sve velicine na svoj nacin, veci znacaj dajem partnerovom ponasanju![]()
![]()
![]()
A kad je Hashim povelik', naravno i tad potenciram poze koje su za taj slucaj relevantne, a obicno mi je tada sex na granici bola (sto opet ima svoju draz mmm....
Uglavnom, misljenja sam da velicina nije bitna, vec kako se frajer nosi sa istom - kad je vec ne moze promijeniti
-
amrino
sumiko wrote:Npr, kad je manji Hashim - vise uzivam u oralnom sexu i vise potenciram one poze u kojima Hashim moze daleko doguratizena21 wrote:sumiko wrote: Vjeruj ili ne, ima nas zena kojima velicina nije toliko bitna.
Imam tu srecu da mi odgovaraju sve velicine na svoj nacin, veci znacaj dajem partnerovom ponasanju![]()
![]()
![]()
. U tim trenucima se vidi i koliko je frajer dobar tehnicar, ako vec ima malog Hashima onda bi trebao znati i koristiti poze u kojima se to toliko ne osjeti.
A kad je Hashim povelik', naravno i tad potenciram poze koje su za taj slucaj relevantne, a obicno mi je tada sex na granici bola (sto opet ima svoju draz mmm....), a i tu se opet moze biti vidjeti koliko je frajer frajer, pa da zna kako da odrzava tu granicu i da je sto bolje iskoristi... itd...
Uglavnom, misljenja sam da velicina nije bitna, vec kako se frajer nosi sa istom - kad je vec ne moze promijeniti
-
amrino
Kako mislis IMAS?mima wrote:Ma ne slatki.........ja to po onom sto vec imam.......od 21 cm......veca_sa wrote:to ti mima po onom vicumima wrote:Mali HASHIM nije ni za sta..........sem za pisanje......
mali al tehnicar
-ma da ti je inzinjer-mali je![]()
Nisi valjda stvarno- musko?
-
*mima*
amrino wrote:Kako mislis IMAS?mima wrote:Ma ne slatki.........ja to po onom sto vec imam.......od 21 cm......veca_sa wrote: to ti mima po onom vicu
mali al tehnicar
-ma da ti je inzinjer-mali je![]()
![]()
Nisi valjda stvarno- musko?
- dacina_curica