Idem malo i ja...........Najvaznije je da je preko 20 cm......da je tvrd......zilav.....naravno da je obrijan.........wow.......
HASHIM
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Eshek
u mene shake k'o lopate, zajebo sam i Aliju Sirotanovića...amrino wrote:Jel' vi to odokativno ili lenijarom...ili pak onim krojackim metrom?!hari_be wrote:_BosanaC wrote:Kod mene preko 30cm![]()
![]()
mjereno od supkaod iste tačke mjereno cca26 cm
valjda mi je manji šupak![]()
![]()
Trebate dogovoriti neku medjunarodnu mjernu jedinicu...
npr. "saka"
ono kad vas pitaju- a vi lupite: dvije i po' sake
-
skojotovski
o, imo'o sam strasnog petla..._BosanaC wrote:Princip je isti - sve su ostalo nijanse![]()
-
skojotovski
kako tek izgleda Hasim-agamima wrote:Kako su se tamo decki otvorili........![]()
Idem malo i ja...........Najvaznije je da je preko 20 cm......da je tvrd......zilav.....naravno da je obrijan.........wow.......
-
Majstorinho
Nemoj se furat,ja imam najveceg hashima na ovom forumuskojotovski wrote:kako tek izgleda Hasim-agamima wrote:Kako su se tamo decki otvorili........![]()
-
*mima*
Najlakse je pisat.........Majstorinho wrote:Nemoj se furat,ja imam najveceg hashima na ovom forumuskojotovski wrote:kako tek izgleda Hasim-agamima wrote:Kako su se tamo decki otvorili........![]()