_BosanaC wrote:Kod mene preko 30cm![]()
![]()
mjereno od supka
Bjezite djeco.........
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
šuti,nikom ne govoriamrino wrote:Jel' vi to odokativno ili lenijarom...ili pak onim krojackim metrom?!hari_be wrote:_BosanaC wrote:Kod mene preko 30cm![]()
![]()
mjereno od supkaod iste tačke mjereno cca26 cm
valjda mi je manji šupak![]()
![]()
Trebate dogovoriti neku medjunarodnu mjernu jedinicu...
npr. "saka"
ono kad vas pitaju- a vi lupite: dvije i po' sake
bjezte i ljudimima wrote:_BosanaC wrote:Kod mene preko 30cm![]()
![]()
mjereno od supka
Bjezite djeco.........
http://en.wikipedia.org/wiki/Human_penis_sizeNotably one study analysing the self-reported Kinsey data set found that homosexual men had statistically larger penises than their heterosexual counterparts
Te mjere su bile u 20 vijeku, a kakvo je stanje u 21 vijekuNeelix wrote:Academic and scientific studies
A study published in the September 1996 Journal of Urology concluded that average erect length was 12.9 cm (5.08 in) (Measured by staff).[6]
Kod zena sto manja saka to boljeamrino wrote:Jel' vi to odokativno ili lenijarom...ili pak onim krojackim metrom?!hari_be wrote:_BosanaC wrote:Kod mene preko 30cm![]()
![]()
mjereno od supkaod iste tačke mjereno cca26 cm
valjda mi je manji šupak![]()
![]()
Trebate dogovoriti neku medjunarodnu mjernu jedinicu...
npr. "saka"
ono kad vas pitaju- a vi lupite: dvije i po' sake
il' sto manji pivski stomak to veci hashim......Haj'te sad svi trbusnjake raditi...i 1 i 2......_BosanaC wrote:Kod zena sto manja saka to boljeIzgleda veci
a sta je s onom "ispod velikog brda velik kukuruz nice?"dacina_curica wrote:il' sto manji pivski stomak to veci hashim......Haj'te sad svi trbusnjake raditi...i 1 i 2......_BosanaC wrote:Kod zena sto manja saka to boljeIzgleda veci
![]()
![]()
To se tjeseamrino wrote:a sta je s onom "ispod velikog brda velik kukuruz nice?"dacina_curica wrote:il' sto manji pivski stomak to veci hashim......Haj'te sad svi trbusnjake raditi...i 1 i 2......_BosanaC wrote:Kod zena sto manja saka to boljeIzgleda veci
![]()
![]()
![]()
Sta znaci vangabaritni? Sta znaci ranjena dusa?skojotovski wrote:fojumasice, jeste li kad naletjele na vangabaritnog?![]()
reakcija?prednosti, mahane... inzenjer, tehnicar... otvorite "ranjenu" dusu...
eh, pa znam ja da si ti bezgrijesan_BosanaC wrote:JesamI ponosim se
![]()
Nista prije mraka![]()
...pardon, braka
Da ti je samo da imas sta citati u Ispovjedaonicidacina_curica wrote:eh, pa znam ja da si ti bezgrijesan_BosanaC wrote:JesamI ponosim se
![]()
Nista prije mraka![]()
...pardon, braka(jesam dobar PR agent?
)
haj'mo forumasice, evo ga mlad i neiskusan...pokvarite ga![]()
![]()
![]()
![]()
jasta bona, valja mi skupiti materijala za citanje prije nego odem na bolovanjenebojeplavo wrote: Da ti je samo da imas sta citati u Ispovjedaonici![]()
![]()