HASAN NUHANOVIC,HEROJ ISTINE...istina o genocidu

Diako

#26 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by Diako »

napred Hasane , imas podrsku "bivseg" komsiluka (soliteri)
mofo33

#27 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by mofo33 »

cookiecookiecookie wrote:
mofo33 wrote:Hasan tuzi Holandiju?
kako se ono Don Kihot borio protiv vjetrenjaca? :-)

ne, ocito nisi ni procitao: tuzi Holandiju i Ujedinjene Nacije.
ne znam otkud ti pravo i motiv da pokusavas biti smijesan na ovoj temi?
sramota!

prava usporedba je David protiv Golijata
ili Dawud protiv Džaluta, ako ti je draze

Bravo Hasane!
ne salim se, nego mi je apsurdno sve ovo.
razumijem je fino Hasanove motive i jasan mi je njegov poduhvat,
nego ...vuk uvijek pojede ovcu :sad:
suncica24

#28 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by suncica24 »

Znam da presuda ne moze vratiti brata, mati i oca, ali mozda makar malo olaksa bol
:(
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#29 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by dr.gog »

Nuhanović je daleko,daleko iznad sitnih i ispraznih političkih prepirki i cirkusa vezanih za medijsku galamu oko Holandske uloge u poznatim dešavanjima.
Njegov čin je za respekt i bilo kakva snishodljivost ili cinizam su zaista neukusni.
:bih:
Idun

#30 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by Idun »

zrikavac48 wrote:Nisam do sada a borim se za i u buduce, da se ne stidim bosanke pripadnosti a sve zbog sitnosicardziskog i "ma nije to moj problem" mentaliteta.
Takvi smo uvijek bili, i takvi cemo i ostati. Nazalost :|

Gospodinu Nuhanovicu zelim uspjeh i da istraje u svojoj borbi za pravdu!
SRETNO!!!
ninja-san

#31 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by ninja-san »

Samo malo. Cinjenica je da gospodin Nuhanovic vec 5-6 godina radi i zivi od stranih organizacija i donatorskih sredstava, izmedju osatalog i Nizozemske.

Znam to pouzdano.

Zbog cega tuzitelj nije otisao raditi u "Zrak Sarajevo" za placu od 450 KM vec vise od 5 godina radi za placu od 2000 KM i vise, od odnatorskih sredstava u kojima sudjeluje i Nizozemska?

Ako vec tuzis tu drzavu , nemoj jesti kruha od njenih para....barem tu budi principijelan

To je isto kao da netko tuzi Srbiju za genocid a radi kao tonac na Seseljevim mitinzima....
Shoshana

#32 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by Shoshana »

Tesko je rijecima pomoci, no od sveg srca zelim gospodinu Nuhanovicu uspjeh!
tempora

#33 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by tempora »

ninja-san wrote:Samo malo. Cinjenica je da gospodin Nuhanovic vec 5-6 godina radi i zivi od stranih organizacija i donatorskih sredstava, izmedju osatalog i Nizozemske.

Znam to pouzdano.

Zbog cega tuzitelj nije otisao raditi u "Zrak Sarajevo" za placu od 450 KM vec vise od 5 godina radi za placu od 2000 KM i vise, od odnatorskih sredstava u kojima sudjeluje i Nizozemska?

Ako vec tuzis tu drzavu , nemoj jesti kruha od njenih para....barem tu budi principijelan

To je isto kao da netko tuzi Srbiju za genocid a radi kao tonac na Seseljevim mitinzima....

Sta hoces da kazes, molim te lijepo? :roll:
Fair Life

#34 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by Fair Life »

Hoce reci da im je Hasan obavezan halaliti...

:-?
tempora

#35 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by tempora »

:oops: Ljudi si uistinu svasta dozvoljavaju. Cuvah se od ove teme upravo zbog tudjih sujeta i kojekakvih nistavnih prepucavanja no ovo je vrhunac. Vrhunac ljudske mizerije. :oops:
Idun

#36 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by Idun »

ninja-san wrote:Samo malo. Cinjenica je da gospodin Nuhanovic vec 5-6 godina radi i zivi od stranih organizacija i donatorskih sredstava, izmedju osatalog i Nizozemske.

Znam to pouzdano.

Vrhunac ljudske gluposti... :(

#37 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by location »

Sad mu se pridruzuje i Dodik i vlada RS.
shuriken

#38 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by shuriken »

u stvari se ti pridruzujes Dodiku i Vladi RS u demagogiji
popajic

#39 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by popajic »

Srebrenica se dogodila svima nama cak i onima koji nikad u njoj nisu bili.
I sad Hasan sam,kao jahac apokalipse vec godinama bije bitku za pravedan ishod ovih stradanja,a od drzave ni traga ni glasa.
Ko je pozvaniji da vodi ovu bitku-drzava ili unesreceni pojedinac?
zrikavac48

#40 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by zrikavac48 »

Idun wrote:
zrikavac48 wrote:Nisam do sada a borim se za i u buduce, da se ne stidim bosanke pripadnosti a sve zbog sitnosicardziskog i "ma nije to moj problem" mentaliteta.

SRETNO!!!
Nesto bas ne razumjeh tvoj komentar.
Idun

#41 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by Idun »

zrikavac48 wrote:
Idun wrote:

SRETNO!!!
Nesto bas ne razumjeh tvoj komentar.
"ma nije to moj problem" mentaliteta....koji nam se stalno odbija o glavu....ako sam te dobro razumjela. :zoka:
Jasnije? :-D
Karadoz

#42 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by Karadoz »

Postujem tugu i bol za izgubljenim clonovima obitelji Nuhanovic. Prvo sut sa rogatim ne ide, Holandija nikada nece priznati svoju krivicu.... uzmimo ovako mnogi su se izredali na Srebrenici dok nisu dosli regruti iz Holandije. 80% njih su sad psihicki bolesnici. .... znaci neko je nasoa zrtveno janje.
Hasane tuzi one koji su komandovali operacijama u BiH ... trsko da bi saka Holandeza koji i nisu neki vojnici zaustavila zakrvavljene Srbe ...
I jos nesto,mozda grubo osjecas li krivicu sto si ti ostao sa UN trupama a svoje pustio da odu?
Ja licno tesko da bih zaspao sa tom mislju...
Jara

#43 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by Jara »

Karadoz wrote: I jos nesto,mozda grubo osjecas li krivicu sto si ti ostao sa UN trupama a svoje pustio da odu?
Ja licno tesko da bih zaspao sa tom mislju...
Osjeća. Nisi upratio.
Ima snimak ( dokumentarni film, tad sam ga prvi put vidjela i čula za njegovu tragediju) kad on govori baš o tome : zašto nije izašao s njima i bacio se, da ih svojim tijelom zaštiti, nešto tako...
Neka je ostao, dragocjen je kao svjedok, " insajder" ... da svjedoči šta se događalo unutar UN jedinica...
Sargan

#44 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by Sargan »

Ja mislim isto da je bez veze sto se covjek bori da se zna istina o Srebrenici i sto je na zalost jedan od rijetkih koji smije da cetnike nazove cetnicima. Mislim da bi bilo puno bolje da radi na nekoj bausteli u Holandiji i da izlazi u "nase Jugoslovenske" klubove i na taj nacin finansira cetnicki pokret u Evropi jer Boze moj veliki dio nasega narod to i cini!!!!

Ironija MOZDA upotrebljena!
avdaga

#45 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by avdaga »

Po nekim postovima vidim da neki od nas misle da treba ignorisati ono sto su divljaci i sumnjaci uradili neduznom narodu.
Samo naprijed Hasane!
Barbarez

#46 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by Barbarez »

avdaga wrote:Po nekim postovima vidim da neki od nas misle da treba ignorisati ono sto su divljaci i sumnjaci uradili neduznom narodu.
Samo naprijed Hasane!
Moj dragi Avdaga to nisu divljaci i sumljaci nego su to cetnici od kojih puno-puno desetina hiljada i danas slobodna hoda Bosnom!

Cito da se razumijemo 8)
sodom

#47 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by sodom »

Citao sam da holandski gradjani jedva cekaju sudjenje i priznavanje krivice od strane karadjica, kako bi se skinuo teret odgovornosti za ne sprecavanje srebrenice sa holandskih vojnika...

Ovo govorim jer ljudi ne zele da budu okarakterisani kao saucesnici svojom pasivnoscu.

Bilo kako bilo, nadam se da ce Hasan biti dovoljno uporan , strpljiv i istrajan u svemu ovome.
Hasane samo naprijed ;)
caniggia

#48 Re: Hasan Nuhanovic tuzi Holandiju!

Post by caniggia »

Hasana licno znam, i znam kroz sta je sve prolazio od dana kada su Holandjani predali njegovu porodicu u ruke krvnika.
Iskreno se nadam da cemo jednom svi biti u stanju prepoznati sta je vazno, i sta zasluzuje nasu paznju i pomoc. Da je vise razuma kod svih nas, Hasan bi imao podrsku svih. Jer, vjerujte mi, on to zasluzuje.
Ako iko ima bilo kakav konstruktivan prijedlog kako pomoci tom covjeku i onome sto on radi, ja necu ni trena oklijevati.
Post Reply