Hasan Čengić
-
Sheftelija
#101 Re: Hasan Čengić
O gospodinu Hasanu mogu reci samo najbolje. Upoznala sam ga jedne prilike u avionu,dok sam bila student vani. Pricali smo svega 2-3 min. Nakon toga,kad god bi dolazio,meni i grupi studenata slao po 300-500 $. Nismo trazili,nije morao ali nas je tim gestom bas usrecio. Ne zbog novca nego vise zbog cinjenice da na dunjaluku ipak ima finih i dobrih insana. Njemu i njegovoj porodici mogu samo dobro pozeljeti.
- salik79
#102 Re: Hasan Čengić
Sad ces vidjeti kad, pojedini, "raspale" po tebiSheftelija wrote:O gospodinu Hasanu mogu reci samo najbolje. Upoznala sam ga jedne prilike u avionu,dok sam bila student vani. Pricali smo svega 2-3 min. Nakon toga,kad god bi dolazio,meni i grupi studenata slao po 300-500 $. Nismo trazili,nije morao ali nas je tim gestom bas usrecio. Ne zbog novca nego vise zbog cinjenice da na dunjaluku ipak ima finih i dobrih insana. Njemu i njegovoj porodici mogu samo dobro pozeljeti.
-
howdy
#103 Re: Hasan Čengić
Sheftelija wrote:O gospodinu Hasanu mogu reci samo najbolje. Upoznala sam ga jedne prilike u avionu,dok sam bila student vani. Pricali smo svega 2-3 min. Nakon toga,kad god bi dolazio,meni i grupi studenata slao po 300-500 $. Nismo trazili,nije morao ali nas je tim gestom bas usrecio. Ne zbog novca nego vise zbog cinjenice da na dunjaluku ipak ima finih i dobrih insana. Njemu i njegovoj porodici mogu samo dobro pozeljeti.
Sheftelijo, ovo nisu istinite ispovijesti. Ovo je klix forum.
- Smail Aga Cengic
#104 Re: Hasan Čengić
1. Sefer Halilovic je 1993. godine pitao gdje su pare, i znamo da je pokusan atentat na njega zbog toga, nakon cega je i skinut sa svih komandnih pozicija a postavljen je Delic, CENGICEV covjek iz magacina u Visokom? da li si to znao, mumine brate?TheMule wrote:Nije ni on imo pare ispocetka. Snadji se, pa nam dovedi tenkove u Tuzlu, helikoptere u Rajlovac, novu opremu sitnu opremu itd. Ako moze i nekoliko onih kanadera za pozare. Ako uzmes dva-tri miliona sebi, niko ti nece zamjeriti, fer je da i sebi isplatis.Smail Aga Cengic wrote:daj mi njegove pare na raspolaganje, dovescu ti Putinove tenkove da nas brane i migove i s300 na granicu..koji ste vi uhljupi, oni zadrti...TheMule wrote:
Sto bi lozio? jesil ti imo kontakte po Rusiji, Turskoj, i Iranu, da nam dostavis municiju i oruzije pod opsadom neprijatelja i embagom citave Evrope?
2. Nista se on nije za nas snasao, on je pare sebi pokupio, da si bio u Bosni u ratu, znao bi i sam kako nas je Hasan opremio...
3. Nemoj da minimiras njegov lopovluk i svercerluk, on nije ukrao ni milioj-dva, ni dvadeset trideset miliona, ovjde se prica o nestalim milijardama, a jedna milijarda ti je hiljadu miliona, brate mumine...
hajd sad, razligu, ne ofiraj se...
- Smail Aga Cengic
#105 Re: Hasan Čengić
Divan gospodin, vama davao po 500 USD a jadne i napacene kcerkice finansira kanton i federacijaSheftelija wrote:O gospodinu Hasanu mogu reci samo najbolje. Upoznala sam ga jedne prilike u avionu,dok sam bila student vani. Pricali smo svega 2-3 min. Nakon toga,kad god bi dolazio,meni i grupi studenata slao po 300-500 $. Nismo trazili,nije morao ali nas je tim gestom bas usrecio. Ne zbog novca nego vise zbog cinjenice da na dunjaluku ipak ima finih i dobrih insana. Njemu i njegovoj porodici mogu samo dobro pozeljeti.
- Smail Aga Cengic
#106 Re: Hasan Čengić
a vjerovatno vam je previse pomagao jer je jadne kcerke prijavio za stipendiju, izgleda nausko i kod Hasana ...salik79 wrote:Sad ces vidjeti kad, pojedini, "raspale" po tebiSheftelija wrote:O gospodinu Hasanu mogu reci samo najbolje. Upoznala sam ga jedne prilike u avionu,dok sam bila student vani. Pricali smo svega 2-3 min. Nakon toga,kad god bi dolazio,meni i grupi studenata slao po 300-500 $. Nismo trazili,nije morao ali nas je tim gestom bas usrecio. Ne zbog novca nego vise zbog cinjenice da na dunjaluku ipak ima finih i dobrih insana. Njemu i njegovoj porodici mogu samo dobro pozeljeti.
- Smail Aga Cengic
#107 Re: Hasan Čengić
nadam se da ne mislis na mene...a vidis, takvi ko ti su mi gori od cetnika, s njim znam kako cu, a vi mahalasi, prodate se za kutiju cigara, i stitite iste takve kao vi, samo nek je brat mumin...hrak!jao_situacije wrote:zanimljivo je kako se ovi četnici uvijek registriraju pod nikovima ali kemal idriz paša aga sultan
500 godina pravila prve bračne noći ostavlja teške psihičke probleme i dan danas
- jao_situacije
#108 Re: Hasan Čengić
jesmo vala gori smoSmail Aga Cengic wrote:nadam se da ne mislis na mene...a vidis, takvi ko ti su mi gori od cetnika, s njim znam kako cu, a vi mahalasi, prodate se za kutiju cigara, i stitite iste takve kao vi, samo nek je brat mumin...hrak!jao_situacije wrote:zanimljivo je kako se ovi četnici uvijek registriraju pod nikovima ali kemal idriz paša aga sultan
500 godina pravila prve bračne noći ostavlja teške psihičke probleme i dan danas
ja se prodam za službenog audija osmicu i gorivo preko budžeta, plaćena putovanja po eu, neograničen telefon, i nov mobitel preko telekoma
- Smail Aga Cengic
#109 Re: Hasan Čengić
znam, ali je lijepo nek i ti znas da vas mi znamo...kod mene izazivas sazaljenje, za druge ne znam...i da, hrak-pljuc!jao_situacije wrote:jesmo vala gori smoSmail Aga Cengic wrote:nadam se da ne mislis na mene...a vidis, takvi ko ti su mi gori od cetnika, s njim znam kako cu, a vi mahalasi, prodate se za kutiju cigara, i stitite iste takve kao vi, samo nek je brat mumin...hrak!jao_situacije wrote:zanimljivo je kako se ovi četnici uvijek registriraju pod nikovima ali kemal idriz paša aga sultan
500 godina pravila prve bračne noći ostavlja teške psihičke probleme i dan danas![]()
ja se prodam za službenog audija osmicu i gorivo preko budžeta, plaćena putovanja po eu, neograničen telefon, i nov mobitel preko telekoma
- jao_situacije
#110 Re: Hasan Čengić
ne vjerujem da se znamo, družim se samo sa članovima gatačkog_klanaSmail Aga Cengic wrote:
znam, ali je lijepo nek i ti znas da vas mi znamo...kod mene izazivas sazaljenje, za druge ne znam...i da, hrak-pljuc!
svako ima pravo na stajalište i mišljenje samo je problem što tvoje mišljenje nije bitno
- Smail Aga Cengic
#111 Re: Hasan Čengić
odosmo u off, samo sam ti rekao svoje misljenje, a to ti misli svako ko te zna...jao_situacije wrote:ne vjerujem da se znamo, družim se samo sa članovima gatačkog_klanaSmail Aga Cengic wrote:
znam, ali je lijepo nek i ti znas da vas mi znamo...kod mene izazivas sazaljenje, za druge ne znam...i da, hrak-pljuc!
svako ima pravo na stajalište i mišljenje samo je problem što tvoje mišljenje nije bitno
- jao_situacije
#112 Re: Hasan Čengić
ne misli, ko me zna voli me držati blizu jer kad mi nešto treba ja kupim ljudeSmail Aga Cengic wrote:odosmo u off, samo sam ti rekao svoje misljenje, a to ti misli svako ko te zna...jao_situacije wrote:ne vjerujem da se znamo, družim se samo sa članovima gatačkog_klanaSmail Aga Cengic wrote:
znaš kako zasvijetle oči kad mi se top pokaže
- Smail Aga Cengic
#113 Re: Hasan Čengić
znam, znam, odosmo u off, ako si placen da budes bot i spinujes, moras da izmisljas nesto sto ima smisla, da ne bi gazda nekom drugom dao cvaju da mjesto tebe sjedi i pise...hajde prekini sa offom, molicu lijepo.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#114 Re: Hasan Čengić
Poznajem i ja jednog direktora sektora u javnom preduzecu. Taj casti raju, zavrce pice i meze svima i svi ga vole.salik79 wrote:Sad ces vidjeti kad, pojedini, "raspale" po tebiSheftelija wrote:O gospodinu Hasanu mogu reci samo najbolje. Upoznala sam ga jedne prilike u avionu,dok sam bila student vani. Pricali smo svega 2-3 min. Nakon toga,kad god bi dolazio,meni i grupi studenata slao po 300-500 $. Nismo trazili,nije morao ali nas je tim gestom bas usrecio. Ne zbog novca nego vise zbog cinjenice da na dunjaluku ipak ima finih i dobrih insana. Njemu i njegovoj porodici mogu samo dobro pozeljeti.
Problem je samo sto se na racune potpisuje
A kad dijelis nesto sto nije tvoje, nego sto je namjenjeno narodu u belaju, to je jos odvratnije.
Ovaj direktor bar trosi pare kojima je doprinio svojim radom.
- CaneBos
#115 Re: Hasan Čengić
Obzirom na ''milijarde'', imala bi privatnog vozaca i vozilo, zar nesandromen wrote:A da profesorka jednostavno ne posjeduje saobraćajnu? Jao pametnih teorija o "sirmomaštvu" porodice Čengić.![]()
Na stranu sve, naravno da tu postoji i mnogo istine, ali i neistina i prenapuhanih stvari.
Oprecnih misljenja je mnogo, recimo BBI nije njegov projekat, u USA nema nekretnina tako da mu nisu imali sta ni konfiskovati itd..itd.
A za ostalo, ko zna..dzaba i naglabati o tome kad se ne moze dokazati.
- JThomas
#116 Re: Hasan Čengić
k'o biva htjelo se i pokušalo se ali ne može... 
-
KENJAC
#117 Re: Hasan Čengić
Ponijela ga ona diskusija Dzeko - Dzeke te kao logicka konsekvenca Bekto - Bekte ....jao_situacije wrote:s bekTOM kako bolan S BEKTESmail Aga Cengic wrote: Nije s Bekte nista nego alijini KOSovci malo prave paniku i sire neistine jer ih cojk ne hebe ni pod razno...
cccc
Ima li kraja ?
- uglavnomja
#118 Re: Hasan Čengić
zadnji post na temi prije godinu i 2 mjeseca
kontam umro cojk pa iskocila tema
kontam umro cojk pa iskocila tema
-
Novak20
#119 Re: Hasan Čengić
Da nije ovo povod da se neko sjeti H.Č. ?
Sabor protiv Rijaseta: Reis Kavazović stavio mandat na raspolaganje, muftije traže smjenu Hasana Čengića
https://www.zurnal.info/novost/20479/re ... na-cengica
Sabor protiv Rijaseta: Reis Kavazović stavio mandat na raspolaganje, muftije traže smjenu Hasana Čengića
https://www.zurnal.info/novost/20479/re ... na-cengica
- CaneBos
#120 Re: Hasan Čengić
exactlyJThomas wrote:k'o biva htjelo se i pokušalo se ali ne može...
-
Us and them
#121 Re: Hasan Čengić
To što je čovjek sa američke crne liste sve govori o njemu. To što i pored toga što je on na crnoj listi "našeg najmoćnijeg saveznika" a SDA ga uprkos tome gura na najveće funkcije govori o - SDA.
-
sarajevoxxxx
#122 Re: Hasan Čengić
Ako će smjena Čengića značiti više transparentnosti, početak borbe protiv nepotizma i korupcije unutar IZBiH pozdravljam i podržavam je, a ako je to samo obični obračun i borba različitih frakcija i struja unutar IZ onda je nebitno ko će biti predsjednik Sabora.
-
Novak20
#123 Re: Hasan Čengić
Pitam ozbiljno a pitanje se može postaviti i drugim religijskim zajednicama.sarajevoxxxx wrote:Ako će smjena Čengića značiti više transparentnosti, početak borbe protiv nepotizma i korupcije unutar IZBiH pozdravljam i podržavam je, a ako je to samo obični obračun i borba različitih frakcija i struja unutar IZ onda je nebitno ko će biti predsjednik Sabora.
Zar ima nepotizma i korupcije u IZ ? Ako ima, na šta se konkretno odnosi ?
- JThomas
#124 Re: Hasan Čengić
zar smiju muslimani da kradu? 
- jazzer
#125 Re: Hasan Čengić
Neuzubillah, o cemu to ti zboris?JThomas wrote:zar smiju muslimani da kradu?