Hasan Čengić

Sheftelija

#101 Re: Hasan Čengić

Post by Sheftelija »

O gospodinu Hasanu mogu reci samo najbolje. Upoznala sam ga jedne prilike u avionu,dok sam bila student vani. Pricali smo svega 2-3 min. Nakon toga,kad god bi dolazio,meni i grupi studenata slao po 300-500 $. Nismo trazili,nije morao ali nas je tim gestom bas usrecio. Ne zbog novca nego vise zbog cinjenice da na dunjaluku ipak ima finih i dobrih insana. Njemu i njegovoj porodici mogu samo dobro pozeljeti.
salik79

#102 Re: Hasan Čengić

Post by salik79 »

Sheftelija wrote:O gospodinu Hasanu mogu reci samo najbolje. Upoznala sam ga jedne prilike u avionu,dok sam bila student vani. Pricali smo svega 2-3 min. Nakon toga,kad god bi dolazio,meni i grupi studenata slao po 300-500 $. Nismo trazili,nije morao ali nas je tim gestom bas usrecio. Ne zbog novca nego vise zbog cinjenice da na dunjaluku ipak ima finih i dobrih insana. Njemu i njegovoj porodici mogu samo dobro pozeljeti.
Sad ces vidjeti kad, pojedini, "raspale" po tebi :oops:
howdy

#103 Re: Hasan Čengić

Post by howdy »

Sheftelija wrote:O gospodinu Hasanu mogu reci samo najbolje. Upoznala sam ga jedne prilike u avionu,dok sam bila student vani. Pricali smo svega 2-3 min. Nakon toga,kad god bi dolazio,meni i grupi studenata slao po 300-500 $. Nismo trazili,nije morao ali nas je tim gestom bas usrecio. Ne zbog novca nego vise zbog cinjenice da na dunjaluku ipak ima finih i dobrih insana. Njemu i njegovoj porodici mogu samo dobro pozeljeti.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sheftelijo, ovo nisu istinite ispovijesti. Ovo je klix forum.
Smail Aga Cengic

#104 Re: Hasan Čengić

Post by Smail Aga Cengic »

TheMule wrote:
Smail Aga Cengic wrote:
TheMule wrote:

Sto bi lozio? jesil ti imo kontakte po Rusiji, Turskoj, i Iranu, da nam dostavis municiju i oruzije pod opsadom neprijatelja i embagom citave Evrope?
daj mi njegove pare na raspolaganje, dovescu ti Putinove tenkove da nas brane i migove i s300 na granicu..koji ste vi uhljupi, oni zadrti...
Nije ni on imo pare ispocetka. Snadji se, pa nam dovedi tenkove u Tuzlu, helikoptere u Rajlovac, novu opremu sitnu opremu itd. Ako moze i nekoliko onih kanadera za pozare. Ako uzmes dva-tri miliona sebi, niko ti nece zamjeriti, fer je da i sebi isplatis.
1. Sefer Halilovic je 1993. godine pitao gdje su pare, i znamo da je pokusan atentat na njega zbog toga, nakon cega je i skinut sa svih komandnih pozicija a postavljen je Delic, CENGICEV covjek iz magacina u Visokom? da li si to znao, mumine brate?

2. Nista se on nije za nas snasao, on je pare sebi pokupio, da si bio u Bosni u ratu, znao bi i sam kako nas je Hasan opremio...

3. Nemoj da minimiras njegov lopovluk i svercerluk, on nije ukrao ni milioj-dva, ni dvadeset trideset miliona, ovjde se prica o nestalim milijardama, a jedna milijarda ti je hiljadu miliona, brate mumine...

hajd sad, razligu, ne ofiraj se...
Smail Aga Cengic

#105 Re: Hasan Čengić

Divan gospodin, vama davao po 500 USD a jadne i napacene kcerkice finansira kanton i federacija :roll: :roll: :D :D :D

:skoljka: :skoljka: javljaju se botovi, znaci neko cita postove...lopovi, sjeme vam se zatrlo...
Smail Aga Cengic

#106 Re: Hasan Čengić

salik79 wrote:
a vjerovatno vam je previse pomagao jer je jadne kcerke prijavio za stipendiju, izgleda nausko i kod Hasana ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Smail Aga Cengic

#107 Re: Hasan Čengić

jao_situacije wrote:zanimljivo je kako se ovi četnici uvijek registriraju pod nikovima ali kemal idriz paša aga sultan
500 godina pravila prve bračne noći ostavlja teške psihičke probleme i dan danas
nadam se da ne mislis na mene...a vidis, takvi ko ti su mi gori od cetnika, s njim znam kako cu, a vi mahalasi, prodate se za kutiju cigara, i stitite iste takve kao vi, samo nek je brat mumin...hrak!
jao_situacije

#108 Re: Hasan Čengić

Post by jao_situacije »

Smail Aga Cengic wrote:
jao_situacije wrote:zanimljivo je kako se ovi četnici uvijek registriraju pod nikovima ali kemal idriz paša aga sultan
500 godina pravila prve bračne noći ostavlja teške psihičke probleme i dan danas
nadam se da ne mislis na mene...a vidis, takvi ko ti su mi gori od cetnika, s njim znam kako cu, a vi mahalasi, prodate se za kutiju cigara, i stitite iste takve kao vi, samo nek je brat mumin...hrak!
jesmo vala gori smo :mrgreen:
ja se prodam za službenog audija osmicu i gorivo preko budžeta, plaćena putovanja po eu, neograničen telefon, i nov mobitel preko telekoma
Smail Aga Cengic

#109 Re: Hasan Čengić

jao_situacije wrote:
Smail Aga Cengic wrote:
jesmo vala gori smo :mrgreen:
ja se prodam za službenog audija osmicu i gorivo preko budžeta, plaćena putovanja po eu, neograničen telefon, i nov mobitel preko telekoma
znam, ali je lijepo nek i ti znas da vas mi znamo...kod mene izazivas sazaljenje, za druge ne znam...i da, hrak-pljuc!
jao_situacije

#110 Re: Hasan Čengić

Post by jao_situacije »

Smail Aga Cengic wrote:
znam, ali je lijepo nek i ti znas da vas mi znamo...kod mene izazivas sazaljenje, za druge ne znam...i da, hrak-pljuc!
ne vjerujem da se znamo, družim se samo sa članovima gatačkog_klana
svako ima pravo na stajalište i mišljenje samo je problem što tvoje mišljenje nije bitno
Smail Aga Cengic

#111 Re: Hasan Čengić

jao_situacije wrote:
Smail Aga Cengic wrote:
svako ima pravo na stajalište i mišljenje samo je problem što tvoje mišljenje nije bitno
odosmo u off, samo sam ti rekao svoje misljenje, a to ti misli svako ko te zna...
jao_situacije

#112 Re: Hasan Čengić

Post by jao_situacije »

Smail Aga Cengic wrote:
jao_situacije wrote:
Smail Aga Cengic wrote:
odosmo u off, samo sam ti rekao svoje misljenje, a to ti misli svako ko te zna...
ne misli, ko me zna voli me držati blizu jer kad mi nešto treba ja kupim ljude
znaš kako zasvijetle oči kad mi se top pokaže
Smail Aga Cengic

#113 Re: Hasan Čengić

znam, znam, odosmo u off, ako si placen da budes bot i spinujes, moras da izmisljas nesto sto ima smisla, da ne bi gazda nekom drugom dao cvaju da mjesto tebe sjedi i pise...hajde prekini sa offom, molicu lijepo.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#114 Re: Hasan Čengić

Post by _BataZiv_0809 »

salik79 wrote:
Poznajem i ja jednog direktora sektora u javnom preduzecu. Taj casti raju, zavrce pice i meze svima i svi ga vole.

Problem je samo sto se na racune potpisuje ;-)

A kad dijelis nesto sto nije tvoje, nego sto je namjenjeno narodu u belaju, to je jos odvratnije.

Ovaj direktor bar trosi pare kojima je doprinio svojim radom.
CaneBos

#115 Re: Hasan Čengić

Post by CaneBos »

sandromen wrote:A da profesorka jednostavno ne posjeduje saobraćajnu? Jao pametnih teorija o "sirmomaštvu" porodice Čengić. :lol: :lol:
Obzirom na ''milijarde'', imala bi privatnog vozaca i vozilo, zar ne :)

Na stranu sve, naravno da tu postoji i mnogo istine, ali i neistina i prenapuhanih stvari.
Oprecnih misljenja je mnogo, recimo BBI nije njegov projekat, u USA nema nekretnina tako da mu nisu imali sta ni konfiskovati itd..itd.

A za ostalo, ko zna..dzaba i naglabati o tome kad se ne moze dokazati.
JThomas

#116 Re: Hasan Čengić

Post by JThomas »

k'o biva htjelo se i pokušalo se ali ne može... :lol:
KENJAC

#117 Re: Hasan Čengić

Post by KENJAC »

jao_situacije wrote:
Smail Aga Cengic wrote: Nije s Bekte nista nego alijini KOSovci malo prave paniku i sire neistine jer ih cojk ne hebe ni pod razno...
s bekTOM kako bolan S BEKTE
cccc
Ponijela ga ona diskusija Dzeko - Dzeke te kao logicka konsekvenca Bekto - Bekte ....
Ima li kraja ?
uglavnomja

#118 Re: Hasan Čengić

Post by uglavnomja »

zadnji post na temi prije godinu i 2 mjeseca :-)

kontam umro cojk pa iskocila tema :D
Novak20

#119 Re: Hasan Čengić

Post by Novak20 »

Da nije ovo povod da se neko sjeti H.Č. ?

Sabor protiv Rijaseta: Reis Kavazović stavio mandat na raspolaganje, muftije traže smjenu Hasana Čengića

https://www.zurnal.info/novost/20479/re ... na-cengica
CaneBos

#120 Re: Hasan Čengić

Post by CaneBos »

JThomas wrote:k'o biva htjelo se i pokušalo se ali ne može... :lol:
exactly :D
Us and them

#121 Re: Hasan Čengić

Post by Us and them »

To što je čovjek sa američke crne liste sve govori o njemu. To što i pored toga što je on na crnoj listi "našeg najmoćnijeg saveznika" a SDA ga uprkos tome gura na najveće funkcije govori o - SDA.
sarajevoxxxx

#122 Re: Hasan Čengić

Post by sarajevoxxxx »

Ako će smjena Čengića značiti više transparentnosti, početak borbe protiv nepotizma i korupcije unutar IZBiH pozdravljam i podržavam je, a ako je to samo obični obračun i borba različitih frakcija i struja unutar IZ onda je nebitno ko će biti predsjednik Sabora.
Novak20

#123 Re: Hasan Čengić

Post by Novak20 »

sarajevoxxxx wrote:Ako će smjena Čengića značiti više transparentnosti, početak borbe protiv nepotizma i korupcije unutar IZBiH pozdravljam i podržavam je, a ako je to samo obični obračun i borba različitih frakcija i struja unutar IZ onda je nebitno ko će biti predsjednik Sabora.
Pitam ozbiljno a pitanje se može postaviti i drugim religijskim zajednicama.

Zar ima nepotizma i korupcije u IZ ? Ako ima, na šta se konkretno odnosi ?
JThomas

#124 Re: Hasan Čengić

Post by JThomas »

zar smiju muslimani da kradu? :mrgreen:
jazzer

#125 Re: Hasan Čengić

Post by jazzer »

JThomas wrote:zar smiju muslimani da kradu? :mrgreen:
Neuzubillah, o cemu to ti zboris? :)
Post Reply