Harise Silajdzicu, sram te i stid bilo!

Prenj

Post by Prenj »

edu wrote:mislio sam na ono pismo koje je aljo napisao uoci izbora..meni se cini..nesto kao 10 razloga zasto tihic a ne silajdzic!
Pismo "djeda nacije" je svakako imalo utjecaja na birace. Ipak, daleko vecu ulogu su odigrali glasacki agitatori IVZ-a koja je na proslim izborima podrzala Tihica. Medjutim, kako prvi ters politike u Bosnjaka, jos od 1996. ne zeli da bude druga violina, on je otisao na godisnji do sljedece prilike koja ce se ukazati na ovogodisnjim izborima.
Koliko je bilo moralno uzeti trogodisnji godisnji odmor dok je zemlja u ovako jadnom stanju?
Ipak, ono sto je najgore u kampanji povratka H. Silajdzica je glavna tema - gradjanska BiH!

Je li to tek sad dosao tobe ili zaista misli da je pamcenje gradjana BiH tako kratko?
edinbug

Post by edinbug »

Haris je najveci demagog u basanskoj politici. On i njegova stranka (posto je lider iz sjene) nemaju deset minuta opozicionog staza, a uvijek nesto podrivaju i u biti izvlace samo korist za sebe. Cast pojedincima (Belkic), ali prije bi glasao za SDA ili bilo koju nacionalnu stranku nego za njih.
I citajuci ove komentare vidim da postoji mnogo emocija i "poslanickih" odgovora, koji nemaju veze sa Harisom.
Npr. Zlaja. Ja danas vise cijenim njegov politicki angazman nego prije 6-7 godina. Jer u kakvoj mafijaskoj drzavi zivimo, dobro je covjek uopste ziv.
SMRT FASIZMU
prleitihi

Post by prleitihi »

davis.ba wrote:Kakve veze ima Silajdžić sa svojom bivšom strankom?? Oni samo pred izbore stave njegovu sliku u novine i to je to. Nije on više politički aktivan. Da jeste uvjeren sam da ne bi ovo dopustio.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(izvinjavam se..nešto sam drugo tražio..no kad sam vidio ovaj komentar..nisam mogao odoliti.. :D )
Abu FEED el-Castro

Post by Abu FEED el-Castro »

prleitihi wrote:
davis.ba wrote:Kakve veze ima Silajdžić sa svojom bivšom strankom?? Oni samo pred izbore stave njegovu sliku u novine i to je to. Nije on više politički aktivan. Da jeste uvjeren sam da ne bi ovo dopustio.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(izvinjavam se..nešto sam drugo tražio..no kad sam vidio ovaj komentar..nisam mogao odoliti.. :D )
Jah, i sta, ti sad pametan jel?!!! :-? :o

:P :P
seln

Post by seln »

Otvoreno pismo Harisu Silajdzicu:

-Pu gade, ko te dade!
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

hare,hare fakinu jedan
:D
prleitihi

Post by prleitihi »

ljudi ba..Kakve veze ima Silajdžić sa svojom bivšom strankom?? Oni samo pred izbore stave njegovu sliku u novine i to je to. Nije on više politički aktivan. Da jeste uvjeren sam da ne bi ovo dopustio.. :D
Post Reply