Haris Silajdzic i gradjanski Ustav BiH
- Vodenjak
Problem je u tome sto su Srbi krili, tamo negdje pocetkom devedestih, koliko su u stvari bili vojno jaki, inace bi mi, da smo to znali, jos tad potpisali onu prokletu kantonizaciju BiH koju su trazili...tigris wrote:a sta su trebali uraditi 1995? koja je bila alternativa tada?
Prevarili nas, shupci jedni...
-
zavrzlama
Vodenjak wrote:Problem je u tome sto su Srbi krili, tamo negdje pocetkom devedestih, koliko su u stvari bili vojno jaki, inace bi mi, da smo to znali, jos tad potpisali onu prokletu kantonizaciju BiH koju su trazili...tigris wrote:a sta su trebali uraditi 1995? koja je bila alternativa tada?
Prevarili nas, shupci jedni...
Sa dodatkom...nebi bosanski srbi nikad zaratili u BIH da ih nije srbija drzala pod kontrolom i tiskala u rat protiv komsija.Isto vazi sa bosanske hrvate(rat hvo/arbih)
-
El-Baklawa
pokazalo se ko je politicko govno bio i ostao...tukne na karadjordjevomostarac wrote:Haris, kao staro i iskusno BH politicko govno, kojeg nikad nije bilo briga za ovaj narod je krenuo u izbornu utrku i protura narodu fore za koje je i sam svjestan da ne mogu biti ostvarene, ali kao on se zalaze, a u sustini on se zalaze samo za sebe. Haris je jako dobro svjestan da od gradjanske BiH u ovom trenutku nema nista i da je to prazna pricha, ali je protura narodu jer idu izbori, a narod to voli da slusa, a bogami i da nagrdai kad neko dobro laze. haris Siljadzic jednostavno laze ove ljude i govori im ono sto nije istina i prica im bajke. gradjanska BiH, koju je usput Haris Siljadzic i rasturio, ucestvujuci u prvoj BH vladi nakon izbora 1990. godine, nece jos postojati, u najboljem slucaju bar 20 godina, a realno 50 i ovo sto haris prica je samo skupljanje izbornih poena i bezobrazno i drsko laganje naroda radi licnih interesa.
-
mostarac
vise bi ti volio vidit mrtvog zlatka nego mrtvog radovana, a to je zalosno. Zato nam i jeste kako nam je, a to je mentalitet kompletne SDA populacije

eh da - predlozi bolje rjesenje, ali ne zaboravi da uz rjesenje trebas predloziti i nacin kako da ga ostvaris.
i ja predlazem gradjansku drzavu, medjutim bez rata ne vidim nacin da je ostvarim.
Pa de ti predlozi kad si pametan nesto i naravno kako mislis doci do toga.
eh da - predlozi bolje rjesenje, ali ne zaboravi da uz rjesenje trebas predloziti i nacin kako da ga ostvaris.
i ja predlazem gradjansku drzavu, medjutim bez rata ne vidim nacin da je ostvarim.
Pa de ti predlozi kad si pametan nesto i naravno kako mislis doci do toga.
-
El-Baklawa
pomjeri se smjesta...mostarac wrote:vise bi ti volio vidit mrtvog zlatka nego mrtvog radovana, a to je zalosno. toga.
zlaaj ovih dana cini politicki harakiri i svoj ali i opcenito drzave,odnosno bosnjackih interesa
kao sto rece n.latic...parafraziram:*samo su korice ostale*
etno-entiteski koncept za koji se zalazu *drugovi*(vidje li komplimente golluma lagiju u havazu?novi vjetrovi,ne?)+sminka i smijurija sa dva potpredsjednika sa rotacijom poslije 16m....i ostale krivine...pa dovoljno je samo cuti da su svi srbi presretni dogovorom,da bi znali na cemu smo i ko je ga je ispusio...i to nepovratno
lepe snove zelim,mada ako ima imalo griznje savjesti,kolektivne-tesko
-
Prenj
Epidemija naknadne pameti se siri ...
Direktno iz kucnog pritvora nam se javio i covjek koji je svojevremeno bio Harisov ministar spoljnih poslova sa fantasticnom idejom:
Direktno iz kucnog pritvora nam se javio i covjek koji je svojevremeno bio Harisov ministar spoljnih poslova sa fantasticnom idejom:
Jos jedan koji misli da su gradjani BiH obicni idioti. Doduse, nije mu prvi put, jer kucni pritvor u kojem se nalazi i jeste posljedica takvog razmisljanja.http://www.avaz.ba/absolutenm/anmviewer ... =12&isasp=
Šaćirbegović povlači potpis sa Dejtonskog sporazuma
Imajući u vidu presude pred Haškim tribunalom i proces za genocid, Dejtonski mirovni sporazum, a time i potpisina njemu dobili su novi pravni kontekst, smatra Šaćirbegović
Bivši ministar vanjskih poslova BiH, ambasador pri UN-u i zastupnik BiH pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu Muhamed Šaćirbegović najavio je povlačenje svog potpisa sa Dejtonskog mirovnog sporazuma.
-
Prenj
Zna on jako dobro sta je moguce i nemoguce, samo se pravi lud. Cijela predstava je ciljana samo za publiku u BiH koju on i njegov bivsi sef vlade ocito tretiraju kao skupinu idiota.da pamtis wrote:da li je uopste moguce povuci potpis??
eeee moj saciraga , kasno marko na kosovo size
-
Vingo
...Sto se nazalost cesto pokaze kao potpuno ispravan pristup.Prenj wrote:Zna on jako dobro sta je moguce i nemoguce, samo se pravi lud. Cijela predstava je ciljana samo za publiku u BiH koju on i njegov bivsi sef vlade ocito tretiraju kao skupinu idiota.da pamtis wrote:da li je uopste moguce povuci potpis??
eeee moj saciraga , kasno marko na kosovo size