rundo wrote:Upravo. Mi jos ne kontamo da ova privatizacija nece ici, kao sto je normalno, na nivou drzave. Telekom ce biti prodat, daj boze da grijesim, kao necija privatna imovina u bescijenje.
nidje veze....
Milijarde kojima se gadjaju nisu ni blizu stvarne vrijednosti Telekoma kao kompanije i sa kapitalom i sa opremom i sa kadrom koji neki osporavaju i sa infrastrukturom.
pogledaj koliko je na guzove dobio dodik...
Kada bi privatizacija bila na nivou drzave sa sva tri operatera bilo bi to nesto sasvim ok, jos kada bi se u ugovoru ubacile i klauzule kojima bi i drzava kao takva uspjela izglaviti odredjene pogodnosti...ma ljepota.
predlagali ljudi, odbio haris i hercegovci...
Ovako prodat ce sve, ostat cemo mi gradjani bez icega, pojedinci ce se u svemu tome itekako pronaci, i za par godina svi cemo na ovom forumu komentarisati kako su gradjani prevareni i kako se to nije smjelo uraditi...
bice gradjani prevareni kad su birali prevarante, i neka...
poredjenje telekoma RS-a prije privatizacije i BHTelekoma je smijesno. Daleko od toga da ja nekoga omalovazavam, ali oprema, broj korisnika, ponovo naglasavam infrastruktura...nemjerljivo..
mjerljivo, itekako, samo sto nemas pojma o cemu pricas...
o HT-u i da ne govorim....Ipak je BHTelekom najjaci...Mada sve vise me je hastra da ga nasi strucnjaci ne prodaju onoj braci iz Austrije, koji su porijeklom iz Srbije...Strom Telekom ili tako nesto...
aaa u tom grmu lezi zec

pa sto odma ne kazes

kao prvo strom telekom se ne bavi ovim stvarima

kao drugo pojma nemas ko su i sta su ljudi iza strom telekoma

da znas, i da znas sta su radili u cehi, austriji, njemackoj, ma noge bi im ljubio...

mozda si mislio na borisa nemsica iz austria telekoma ?

i on je ljudina, al nejse, srbin pa ti smeta...
E tada bi upliv Telekoma Srbije u RS itekako imao smisla
kako to ? pa oni su vec kupili jedan telekom i zavalili se skoro 2 milijarde kod citibanka ? sta ce im koji kurac drugi...
drzi se ti price o srbima, mani se ekonomije...