Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
uh ovaj izgleda ko moj drug al' je dobarrrrrrrrrrrr uhhhhh
Zhabice lutko i dusho...jel ti taj drug ozenjen godina, sexualna opredjeljenost, dje zivi
nije ozenjen i nece da se zeni (barem jos ne), 24, cuj seksualna opredjeljenost hahaha nije peder duso, zivi u Njem. i tako je divannnn
steta pa imam drugog
nije ozenjen i nece da se zeni (barem jos ne), 24, cuj seksualna opredjeljenost hahaha nije peder duso, zivi u Njem. i tako je divannnn
steta pa imam drugog
Pa ne mislim se ni ja udavat' Bil' imo curu bosanku...veza na daljinu moja specijalnost Ima ga pa nema ga, pa ga pozelis
A sta je shega...sexualna orijentacija je prva stvar koju pitam kad upoznam musko stvorenje ako mi se imalo dopada...jer sad je normalno biti peder
steta pa imam drugog
Pa ne mislim se ni ja udavat' Bil' imo curu bosanku...veza na daljinu moja specijalnost Ima ga pa nema ga, pa ga pozelis
A sta je shega...sexualna orijentacija je prva stvar koju pitam kad upoznam musko stvorenje ako mi se imalo dopada...jer sad je normalno biti peder
ma shega mi jer da je peder spomenula bi to odmah ma bi on i vise bosanke