odoše ljudi, mi se bavimo glupostima.
yugoslavia
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- blazh
#176 Re: yugoslavia
pa slušaj, ja kad pređem granicu i uđem u rh vidim na očigled da sam izašao iz bosne. jel to do šminke, napuhanog standarda ili štaveć ali je tako. ko nama to brani? a kad uđem u slo, ko da sam u skandinaviji
- Sezam
#177 Re: yugoslavia
Upravo o tome i govorim. Nazivati ljude govnima i pascadima, vrlo simpaticno i nadasve humano, kako i dolikuje lijevo orijentiranom "progresivcu".nosara wrote:Sva govna bi bila tamo gdje im je mjesto...Sezam wrote:Nisam znao kako bih glasao, ali nakon procitanih komentara @nosara, moras biti zadnji idiot pa glasati DAzamisli drzavu u kojoj ovakvi ko @nosara dijele pravdu
Bolje bi ti bilo da izadjes iz te vremenske kapsule u koju si se svojevoljno zatocio.
-
eukaliptus
#178 Re: yugoslavia
podrska jugoslaviji je skocila na 60 % .
- nosara
#179 Re: yugoslavia
Bankrot "drzave", odose u pizdu materinu... Skandinavija nazor kosta... Zasto ne vrate pokradenu stednju, pa da vidimo "skandinaviju"...? Pupa-hava, sto bi rekli kinezy...blazh wrote:pa slušaj, ja kad pređem granicu i uđem u rh vidim na očigled da sam izašao iz bosne. jel to do šminke, napuhanog standarda ili štaveć ali je tako. ko nama to brani? a kad uđem u slo, ko da sam u skandinaviji![]()
- nosara
#180 Re: yugoslavia
Ovako kao ja govorim razmislja 80% bivsih jugovica... Pederi uvijaju u celofan, a bivsi udbasi udaraju drito medju rogove...Sezam wrote:Upravo o tome i govorim. Nazivati ljude govnima i pascadima, vrlo simpaticno i nadasve humano, kako i dolikuje lijevo orijentiranom "progresivcu".nosara wrote:Sva govna bi bila tamo gdje im je mjesto...Sezam wrote:Nisam znao kako bih glasao, ali nakon procitanih komentara @nosara, moras biti zadnji idiot pa glasati DAzamisli drzavu u kojoj ovakvi ko @nosara dijele pravdu
![]()
Bolje bi ti bilo da izadjes iz te vremenske kapsule u koju si se svojevoljno zatocio.
-
eukaliptus
#181 Re: yugoslavia
sta mislite kako bi juga prosla kao kraljevina ? ne mislim na onog karadzordevica nego na nekog normalnijeg .