Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Romanista 101%
#201 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
ona dva slobodnjaka je bolje nego sve dosad na ovom prvenstvu.
-
todd_smith
#202 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Braco Alija wrote:šta im honda počini lutke mi, sa 30 i kusur metara, pa čavrlame neke nešto ...
ćuj ovog paje wengera (vjeruj!) gore. frajer sam sa sobom čapri
- jeza u ledja
#203 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Sudija ocajan, svaki skok DanaJAca on sudi kontra faul. Normalno kad si za glavu vec da ce ti uvijek lakat biti u visini njihove glave. Penal isto bezveze dosudjen.
Bendtner....kloc, bio i ostao. Jos uz'o on da izvodi slobodnjak.
Bend it like Bendy.
Honda je kvalitet samo takav, mada ja preferiram Kawasaki.
Uglavnom, Japan zasluzeno prolazi dalje. Svi Juznoameri i svi Azijci, te 2 od 3 Sjevernoamera prolaze dalje. Evropa katastrofa. Afrika uzas.
Bendtner....kloc, bio i ostao. Jos uz'o on da izvodi slobodnjak.
Honda je kvalitet samo takav, mada ja preferiram Kawasaki.
Uglavnom, Japan zasluzeno prolazi dalje. Svi Juznoameri i svi Azijci, te 2 od 3 Sjevernoamera prolaze dalje. Evropa katastrofa. Afrika uzas.
- north_1987
#204 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Japan veceras perfektan. 
- simonese
#205 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Klocizam je prenosna bolest
Klocko je zarazio kompletnu Dansku
- vicious
#206 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
´ta će Messi, Honda je za njega Maradona! 
Sad ozbiljno, momak je stvarno odigrao za 10. Inače mi se Japan svidio, možda i ponajviše do sad na prvenstvu. Ljudi igraju bez peglanja, brzo, borbeno... za razliku od raznih gromoglasno najavljivanih "favorita"
A Danci su katastrofa, pa onaj Tomason zamalo da fuli i ono poslije penala, i još se i povrijedi pri tome!
Žao mi samo što na guzove dobiše Kamerun pa im upropastiše i teoretske šanse za prolazak dalje.
Sad ozbiljno, momak je stvarno odigrao za 10. Inače mi se Japan svidio, možda i ponajviše do sad na prvenstvu. Ljudi igraju bez peglanja, brzo, borbeno... za razliku od raznih gromoglasno najavljivanih "favorita"
A Danci su katastrofa, pa onaj Tomason zamalo da fuli i ono poslije penala, i još se i povrijedi pri tome!
Žao mi samo što na guzove dobiše Kamerun pa im upropastiše i teoretske šanse za prolazak dalje.
-
Vjeruj!
#207 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Zato taj "Kloc" vrijedi kao cijela njemacka repka.simonese wrote:Klocizam je prenosna bolest
-
Jokericious
#208 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)
Dobro zapazanje. I ja bih onoga Tomasona izbacio, pravi kloc.simonese wrote:Klocizam je prenosna bolest