Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Grupu prolaze:

Poll ended at 11/06/2010 05:37

Holandija
14
48%
Kamerun
8
28%
Japan
2
7%
Danska
5
17%

Total votes: 29

cyprus

#101 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by cyprus »

-Paja wrote:Bendtner dokazao kakva je klasa sa golom i asistencijom, najbolji igrac utakmice kao i dosadasnjeg dijela turnira!

Bendner dominira!
Što neko reče nenadjebivo :D :D
belafonte

#102 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by belafonte »

Oo nesrece, navijao sam za Kamerun kao da je rijec o BiH, ovo definitivno nisu zasluzili, onog Ekotoa kloca bi objesio za jaja indisponirana, njegova oba gola, prolazio je Romedahl pored njega kao protiv panja, mislim frajer je vjecito indisponiran, on moze samo kod p'janca igrat a to je svakako Redknapp, cak je nedavno i Harry izjavo da Ekoto nekad ne zna ni protiv koga igraju, zasto igraju, a dje da zna :skoljka:

Danska je odron od ekipe, nije ni cudo sto smo ih dva puta otresli, Bendtner je vibrator a ne dominator...
Globus

#103 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by Globus »

cyprus wrote:
-Paja wrote:Bendtner dokazao kakva je klasa sa golom i asistencijom, najbolji igrac utakmice kao i dosadasnjeg dijela turnira!

Bendner dominira!
Što neko reče nenadjebivo :D :D
Ne mogu da vjerujem ....Nije dobro napisao ime Danske dominacije :D :lol: :lol: :lol: Ponijelo ga haman :D
Baltazar_khan

#104 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by Baltazar_khan »

belafonte wrote:
Danska je odron od ekipe
U kvalifikacijama 1 u grupi ispred Portugala, onda znalački sačuvali prednost nad Kamerunom. Danska nije odron ;-)
Romanista 101%

#105 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by Romanista 101% »

Holandija i Japan lagano idu dalje.
Vjeruj!

#106 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by Vjeruj! »

Oj, sta ce Bendy radit onim sicusnim Japancima. :lol:
2407

#107 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by 2407 »

Baltazar_khan wrote:
belafonte wrote:
Danska je odron od ekipe
U kvalifikacijama 1 u grupi ispred Portugala, onda znalački sačuvali prednost nad Kamerunom. Danska nije odron ;-)
Kakav neofiran nacin da se kaze bunker :mrgreen:
Kamerun je napadao kao da je igrao protiv Vrbanjuse a ne Danske, a ovi lagano bunkericu. Iskoristili svoje prilike i postigli sto su htjeli. Svaka cast!
Baltazar_khan

#108 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by Baltazar_khan »

Vjeruj! wrote:Oj, sta ce Bendy radit onim sicusnim Japancima. :lol:
Šta reče Kristić, Kjær možda budući topnik :D
Vjeruj!

#109 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by Vjeruj! »

Ima kluzulu u ugovoru od oko 10 mil.
Vrlo vjerovatna, a, po mom misljenju, i vrlo dobra opcija, vidjet cemo.
belafonte

#110 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by belafonte »

Znalacki se branio Inter protiv Barce, a ovo sto je Danska prezentirala je kao sto rece @2407 u rangu Vrbanjuse i ucenja dova na poluvremenu, oo kako su ih vile nosale, gledam onaj sut Boubacara, Poulsen lezi na zemlji i pogodi ga lopta u glavu koja bi sigurno zavrsila u golu, onda ta znalacka odbrana kako razigrava napad Kameruna, ma poezija...
Radoholicni Japanci ce znati iskoristiti ovaj propuh :dance:
LSD

#111 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by LSD »

belafonte wrote:Znalacki se branio Inter protiv Barce, a ovo sto je Danska prezentirala je kao sto rece @2407 u rangu Vrbanjuse i ucenja dova na poluvremenu, oo kako su ih vile nosale, gledam onaj sut Boubacara, Poulsen lezi na zemlji i pogodi ga lopta u glavu koja bi sigurno zavrsila u golu, onda ta znalacka odbrana kako razigrava napad Kameruna, ma poezija...
Radoholicni Japanci ce znati iskoristiti ovaj propuh :dance:
Sve tacno ,samo onaj šut Boubacara - papak udario po lopti iz sve snage ko sivonja, umjesto da lagano loptu plasira u nebranjeni dio gola (Sorensen bio na drugom kraju gola)
vee-jay

#112 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by vee-jay »

zao mi Kameruna, bili su bolji, ali ako ne znaju dati gola onda nisu zasluzili da idu dalje...
nadam se da ce Japan pobjediti Dansku, njihova igra mi se danas protiv Nizozemske veoma svidjela...
:thumbup:
cyprus

#113 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by cyprus »

Ma za Kamerun se na ACN-u vidjelo da su kao ekipa ništa s ničim, tako da njihovo ispadanje nije nimalo iznenađujuće.

Što se tiče Danaca i Japanaca, mogo bi to bit zanimljiv duel dvije čvrste ekipe. Prednost dajem Dancima, isključivo zbog dominatora :D . Zajebanciju na stranu, Danci su favoriti i trebali bi to opravdat.

A Holandezi mogu glat odmarat najbolje igrače i pustit Kameruncima bod, ipak nisu zaslužili da odu s nulom kući...
Last edited by cyprus on 19/06/2010 23:59, edited 1 time in total.
Logovan

#114 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by Logovan »

kamerun je jedno 5 puta bolja reprezentacija od danske al nisu imali sreće :(
Edin H.

#115 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by Edin H. »

Bendner dominira!
Ti si izgleda slijep pored ociju. Bendtneru treba dat minimum sedam utakmica zabrane, a sudiju poslati u Sibir na tesku robiju. Naime, pogledaj kako kod drugog gola drzi i vuce igraca Cameroona da ne ode naprijed i presijece sut :oops:
Obuca9

#116 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by Obuca9 »

Ne mogu da vjerujem da jos uvijek ima forumaša koji se pokušavaju raspravljati sa Čikijem.

Čiki je davno rekao da je on objekat i kao takav njegovo mišljenje je objektivno i jedino mjerodavno, svi mi ostali možemo biti samo sekundarni objekti, pa i naše mišljenje je sekundarno, zato ne raspravljaj se sa Čikijem.

Čiki dominira !!! :D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#117 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by Admir_1984 »

hz__semir wrote:Ne mogu da vjerujem da jos uvijek ima forumaša koji se pokušavaju raspravljati sa Čikijem.

Čiki je davno rekao da je on objekat i kao takav njegovo mišljenje je objektivno i jedino mjerodavno, svi mi ostali možemo biti samo sekundarni objekti, pa i naše mišljenje je sekundarno, zato ne raspravljaj se sa Čikijem.

Čiki dominira !!! :D
Jel to od milja Čiki? :-D
ultima_palabra

#118 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by ultima_palabra »

Danska je presmiješna reprezentacija sa svim onim igračima iz prošlog milenija :-)
Kamerun ima dobrih pojedinaca, ali taktika i disciplina im je nula.
Objektivno, Japan je druga najbolja ekipa u ovoj grupi 8-)
Baltazar_khan

#119 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by Baltazar_khan »

Japanu fali jedan čovjek sa kojim su u stanju da pobijede ovakvu Dansku sa skandinavskom disciplinom. To je Ivica Osim ;-)

Imaju jako loš skor sa evropskim reprezentacijama. Samo jednu pobjedu imaju na svjetskim prvenstvima, i to onu protiv Rusije od 1-0 kad se mundijal održavao u njihovoj zemlji i susjednoj J. Koreji. Ne vjerujem da su u stanju da pobijede Dansku. Prognoziram da iz ove grupe kao prva ide dalje Holandija, a Danska bi trebala biti druga.
ultima_palabra

#120 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by ultima_palabra »

Baltazar_khan wrote:Japanu fali jedan čovjek sa kojim su u stanju da pobijede ovakvu Dansku sa skandinavskom disciplinom. To je Ivica Osim ;-)

Imaju jako loš skor sa evropskim reprezentacijama. Samo jednu pobjedu imaju na svjetskim prvenstvima, i to onu protiv Rusije od 1-0 kad se mundijal održavao u njihovoj zemlji i susjednoj J. Koreji. Ne vjerujem da su u stanju da pobijede Dansku. Prognoziram da iz ove grupe kao prva ide dalje Holandija, a Danska bi trebala biti druga.
:thumbup: Švabo je zaslužio još jedno prvenstvo :(
Ne moraju dobiti, x im je dovoljan :-D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#121 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by Admir_1984 »

Ja mislim da ce Japan izdominirat Dance i proci dalje, a jos Dancima ne igra Kjer ;-)
2407

#122 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by 2407 »

Admir_1984 wrote:Ja mislim da ce Japan izdominirat Dance i proci dalje, a jos Dancima ne igra Kjer ;-)
Al zato Poulsen dominira!!! :lol:
DaysleepeR

#123 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by DaysleepeR »

stvarno nevjerovatno kako su afričke reprezentacije indolentne, šteta talenta...
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#124 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by pape »

Evren wrote:Jos jedan poraz za crni kontinent, jos jedna pobjeda za bijelu rasu. :D

Mogu ganjat lavove ovako, nemaju sekunde fudbalske inteligencije.
@Evren, ... rasisticki obojene komentare ne mozes ovdje iznositi, ... smanji dozivljaj, inace ces biti banovan. :roll:
Vjeruj!

#125 Re: Grupa E (NED, CMR, JPN, DEN)

Post by Vjeruj! »

hz__semir wrote:Ne mogu da vjerujem da jos uvijek ima forumaša koji se pokušavaju raspravljati sa Čikijem.
Zar je toliko tesko shvatiti da @Paja i ja nismo ista osoba?
Locked