Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Svica zasluzeno okrenu, pojeli su Srbiju u drugom poluvremenu. Interesantno danas dvije utakmice gdje jedna ekipa opasnija u prvom (da ne napisem dominira jer nije bilo stvarne dominacije) a onda protivnik pokazuje sasvim drugo lice u drugom poluvremenu i dobija utakmicu. Meni se iskreno repka Srbije nije nikad ni dopadala a ova zadnja nije za neke domete (sam plasman na SP je njihova reala i maksimum) jer previse je tu dizelasa, previse je umisljenih velicina a sve ostalo sto se kod njih desava kroz duzi niz godina u savezu i oko repke samo pogorsava situaciju. I u prvoj utakmici su zahvaljujuci Kolarovu dobili a imao sam osjecaj da su dva dana igrali ne bi gola zabili a da je Kostarika iole konkretna repka prosli bi kao i veceras sa Svicom. Floskule tipa nije jos sve gotovo i eventualno vadjenje na Brazilu je fakat naucna fantastika, ovakva Srbija ce biti sretna sa nekim casnim porazom od jedan-dva razlike a mirise mi na totalni raspad sistema i jos jedno sramocenje kao onomad sa Argentinom.
Ostarilo oko sokolovo Beusan, veli da je Mitrović prvi počeo s hvatanjem https://clips.clippit.tv/zkekww/720.mp4
Koja je drama po njihovim portalima.
Kao i po susjednim, samo tamo slave.
Last edited by °u° on 22/06/2018 22:24, edited 1 time in total.
Provokacija im zastava sa ljiljanima,provokacija orao (iako ga i oni imaju na svojoj zastavi),provokacija im je sve što nije "srpsko"....Još jedna za kraj iz drugoga ugla,neka sebi ona šačica wannabe srba jebe sebi mater,e radi njim mi je najviše drago....
Veceg panja nisam gledao za svojih 40 godina a da vise para uzima..Znaci lik ne bi mogao proci ni komad balvana..Sve sto zna je da se gradi i skok da napravi ponekad....Pa jbt, jeli moguce da ovaj lik igra prof ...Komad balvana ali fakat.. Svica je u svakom segmentu bolja ..Srbija nikad ne bi vidjela sp da nije imala grupu kakvu je imala...
Ovi Iliri ne mogu bez provokacija, navadili se na nejač pa nevade li nevade, koji šejtani. Al ko zna. Možda se komšije iskale na kariokama za kraj, nikad se ne zna . ..