Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
upaljac83
#801 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)
Dok je neko sretan sto je Srbija izgubila, ja sam tuzan jer vidim da je tamo bilo mjesta i za nas 
- Ajatolah_
#802 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)
Evo Papeta, nadam se ključu.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#803 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)
Hajde ba,manje politike,sva vam je ba.
Neka navija ko za koga hoce,i sve opusteno,bez pljuvanja po bilo kome.
Nisam navijao za Srbiju,ali po meni je penal bio,jer lopta udarena glavom od strane fudbalera Srbije bi isla u peterac Australije,i ko moze sa sigurnoscu reci da neko od igraca u crvenim dresovima nebi uletio i zakucao loptu u mrezu. Znaci direktno je lopta zaustavljena RUKOM ,lopta koja je isla u pravcu gola.
Njemci,IPAK,zasluzeno na kraju idu dalje,a eto simpatisao sam Ganu,ali kada su pogleda malo objektivnije manje "navijacki",i Australija i Srbija su kvalitetnije reprezentacije od Gane,pa u tom kontekstu steta sto su oni prosli,ali eto ...neka je prosla barem jedna africka reprezentacija (za sada)
Neka navija ko za koga hoce,i sve opusteno,bez pljuvanja po bilo kome.
Nisam navijao za Srbiju,ali po meni je penal bio,jer lopta udarena glavom od strane fudbalera Srbije bi isla u peterac Australije,i ko moze sa sigurnoscu reci da neko od igraca u crvenim dresovima nebi uletio i zakucao loptu u mrezu. Znaci direktno je lopta zaustavljena RUKOM ,lopta koja je isla u pravcu gola.
Njemci,IPAK,zasluzeno na kraju idu dalje,a eto simpatisao sam Ganu,ali kada su pogleda malo objektivnije manje "navijacki",i Australija i Srbija su kvalitetnije reprezentacije od Gane,pa u tom kontekstu steta sto su oni prosli,ali eto ...neka je prosla barem jedna africka reprezentacija (za sada)
-
Bušman
#804 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)
Zao mi je sto je Srbija ispala. Ali vala sta su sve profulali i zasluzili su. A ono od Antica na kraju je bas seljacko-balkanski, jebo ga njegov mentalitet.
-
Jokericious
#805 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)
EdoI wrote:Evo Papeta, nadam se ključu.
Pape dominira !
-
nautilius
#806 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)
koga opste boli sta za koga ko navija? to je stvar izbora. eto ja citav zivot navijam za englesku a nogom je zagazio nisam. i koga boli djoko sto ja navijam za englesku i sto je meni drago sto je engleska prosla i gdje zivim i sta radim i za koga navija komsija i za koga ce sutra navijat?
a inace sto se teme tice mislim da su prosle ekipe koje su najvise pokazale. ove neke ho ruk ekipe kako dosle tako i otisle i vozdra.
a inace sto se teme tice mislim da su prosle ekipe koje su najvise pokazale. ove neke ho ruk ekipe kako dosle tako i otisle i vozdra.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#807 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)
Nema otvaranja nove teme, ... gdje god da pocnete slicnu pricu, tema ce biti zatvorena, a vinovnici banovani.
Svjetsko je prvenstvo, zar niste u stanju govoriti o nogometu, ... zaista mi pojedinci nisu jasni, zbog njih nece ispastati oni kojima je do analiza i komentara bez sranja kojim svakodnevno unistavate teme.
Sutra ce biti preciscena i banovani vinovnici.
Svjetsko je prvenstvo, zar niste u stanju govoriti o nogometu, ... zaista mi pojedinci nisu jasni, zbog njih nece ispastati oni kojima je do analiza i komentara bez sranja kojim svakodnevno unistavate teme.
Sutra ce biti preciscena i banovani vinovnici.
- burek_in_space
#808 Re: Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)
moderator Banned user for reason “prekrsena pravila foruma”
» zlo87, leo karan
» udrch
» Zvezdas
moderator Banned user for reason “Prekrsena pravila foruma”
» MIME
» zlo87, leo karan