GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#701 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Daj ba ljudi pa ko bi mu ono sviro, duel ko duel. PA 90% odbrambenih igraca koristi bar sekndu ruke u deulu, cuj ono penal!

- Jack Be Nimble
#702 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Da li je Njemacka uputila jedan sut prema golu izvan 16terca?
- Edin H.
#703 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Evo sad i Kean rece da jeste penal, zasljepljen si SvabamaBHF_Manijak wrote:Daj ba ljudi pa ko bi mu ono sviro, duel ko duel. PA 90% odbrambenih igraca koristi bar sekndu ruke u deulu, cuj ono penal!![]()
Nego glasa li se na goal.com, nema opcije Dzeko
http://www.goal.com/en-gb/match/71172/p ... nds/report
-
Jokericious
#704 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Zaboravi stavit Ronalda za kapitena na fantasyu. Ostade Benzema od proslog kola.Edin H. wrote:Evo sad i Kean rece da jeste penal, zasljepljen si SvabamaBHF_Manijak wrote:Daj ba ljudi pa ko bi mu ono sviro, duel ko duel. PA 90% odbrambenih igraca koristi bar sekndu ruke u deulu, cuj ono penal!![]()
![]()
Nego glasa li se na goal.com, nema opcije Dzeko![]()
![]()
- 2407
#705 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
I Holandjani su prosli Euro imali 9 bodova iz grupe smrti pa im dohaka Mother RussiaBHF_Manijak wrote:Colege ih bas ne voli ama bas nikako, ali ko ga pita, zna se ko ima jedini ne prvenstvu sve tri pobjede i to u GRUPI SMRTI!![]()
![]()
Sad ce Grci svabama pokazati ko je u krizi oko Eura
-
SSemir
#706 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
a meni pepe kapiten hebemu. mogao sam uci u top 50 u drzaviCollegeGunner wrote:Zaboravi stavit Ronalda za kapitena na fantasyu. Ostade Benzema od proslog kola.Edin H. wrote:Evo sad i Kean rece da jeste penal, zasljepljen si SvabamaBHF_Manijak wrote:Daj ba ljudi pa ko bi mu ono sviro, duel ko duel. PA 90% odbrambenih igraca koristi bar sekndu ruke u deulu, cuj ono penal!![]()
![]()
Nego glasa li se na goal.com, nema opcije Dzeko![]()
![]()
- Bosanski_kralj
#707 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Čekaju Englesku.missko wrote:Nema sta Portugal je najbolje odigrao u grupi i zasluzeno su prosli. Svabe od priprema nikako da odigraju tekmu ono bas na nivou tacnije od Svicaraca preko Israela sve do danas nikako mi ne igraju mastovito i lijepo.
-
5 0 5
#708 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
ovisili su i od holandije.BHF80 wrote:pa remi bi vodio njemacku ponovno dalje ...

- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
- 2407
- Edin H.
#711 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Flop of the match na goal.com - Van, pardon Fon Persie
- cyprus
#712 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Na svakom prvenstvu se vako jedna velika selekcija izblamira...
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#713 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Švabi jesu uzeli 9 bodova i jaki su skroz ali da su neki prelijep fudbal pokazali i nisu baš.. više onaj njihov standardni rezultatski fudbal kojm su ostvarivali rezultate prije ove generacije koja bi kao trebela igrati jako lijep fudbal.
Nisam se naježio ni u jednoj od njihovih pobjeda u ovoj grupi, poprilično dosadne utakmice sve tri.
Nisam se naježio ni u jednoj od njihovih pobjeda u ovoj grupi, poprilično dosadne utakmice sve tri.
-
enki_
#714 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
mozda ce zvucati malo grubo poslije onakve sezone, ali persie pokaz´o da ne moze biti vodja jake ekipe. dok je arsenal bio koliko toliko dobar nije bio prva zvijezda a ove sezone arsenal i nije bio nesto posebno jak. na ovom prvenstvu je treb´o biti prva zvijezda holandije a podbacio je debelo. vjerovatno ima dosta raje koja se nece sloziti, sjecam se rasprave persie - zlatan, dobar je igrac ali ne moze u istu recenicu sa ibrahimovicemEdin H. wrote:Flop of the match na goal.com - Van, pardon Fon Persie
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#715 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Van Persie je nevjerovatno izvikan igrač.. jeste, imao je strašnu sezonu u arsenalu ali to je manje-više sve strašno što je napravio u karijeri. A nije baš pupoljak neki..enki_ wrote:mozda ce zvucati malo grubo poslije onakve sezone, ali persie pokaz´o da ne moze biti vodja jake ekipe. dok je arsenal bio koliko toliko dobar nije bio prva zvijezda a ove sezone arsenal i nije bio nesto posebno jak. na ovom prvenstvu je treb´o biti prva zvijezda holandije a podbacio je debelo. vjerovatno ima dosta raje koja se nece sloziti, sjecam se rasprave persie - zlatan, dobar je igrac ali ne moze u istu recenicu sa ibrahimovicemEdin H. wrote:Flop of the match na goal.com - Van, pardon Fon Persie
U reprezentaciji je vazda bio poprilično očajan
- 2407
#716 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Jel ovo neka provokacija ili je pravilno Svabi a ne Svabe?odesveuhonduras wrote:Švabi jesu uzeli 9 bodova i jaki su skroz ali da su neki prelijep fudbal pokazali i nisu baš.. više onaj njihov standardni rezultatski fudbal kojm su ostvarivali rezultate prije ove generacije koja bi kao trebela igrati jako lijep fudbal.
Poluvrijeme

-
Jokericious
#717 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Ne vjerujem u ovo. Covjek se izgleda ni ne oznoji na poluvremenu.2407 wrote: Poluvrijeme![]()
Kako god, pokazao je klasu.
- odesveuhonduras
#718 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
jašta je poluvrijeme2407 wrote:Jel ovo neka provokacija ili je pravilno Svabi a ne Svabe?odesveuhonduras wrote:Švabi jesu uzeli 9 bodova i jaki su skroz ali da su neki prelijep fudbal pokazali i nisu baš.. više onaj njihov standardni rezultatski fudbal kojm su ostvarivali rezultate prije ove generacije koja bi kao trebela igrati jako lijep fudbal.
Poluvrijeme![]()
švabe je vjerovatno pravilno, ja to kako mi naleti (a i dokazano ne volim ovo na -e
- cyprus
#719 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Pa mislim da im je takva taktika... da krenu laganijim ritmom i da igraju taman onoliko koliko im treba... Jer praksa je dosad više puta pokazala da ekipe koje furiozno započnu, obično ispušu tamo u knock out fazi...odesveuhonduras wrote:Švabi jesu uzeli 9 bodova i jaki su skroz ali da su neki prelijep fudbal pokazali i nisu baš.. više onaj njihov standardni rezultatski fudbal kojm su ostvarivali rezultate prije ove generacije koja bi kao trebela igrati jako lijep fudbal.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#720 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
2011 pise dole2407 wrote:
- BHF_Manijak
#721 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Gdje sad Just principe da nas uvjerava kako je van Persie igracina za UIbrahimovica i najbolji spic Evrope mozda. 
- 2407
#722 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Pa obriso znojCollegeGunner wrote:Ne vjerujem u ovo. Covjek se izgleda ni ne oznoji na poluvremenu.2407 wrote: Poluvrijeme![]()
![]()
Kako god, pokazao je klasu.
Ma ne vjerujem ni ja da je ovo s poluvremena ovo je s snimanja neke reklame vjerovatno, 1000% sam siguran da niti jedan trener ovo ne bi dopustio na poluvremenu. Al ide zajebancija uz njegov profil
- ultima_palabra
#723 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Ovo će Holanđanima dobro doći, da se vrate na pravi put što se tiče igranja fudbala... talenata ionako uvijek imaju. Sretan prolazak u finale SP je valjda ubijedio njihov savez da je Van Marwijk dobar trener
Sad kad nema Sneijdera u životnoj formi i sreću u žrijebu pokazao je koliko vrijedi...
CR napokon proradio, donekle... nekako imam osjećaj da Portugalci imaju puno veći plafon od ovoga sad, mogli su bar 10 golova zabiti u ove tri tekme da su iskoristili stroge zicere. Uz dobrog špica, fali im i dobar partner za Pepea... Bruno Alves svaku loptu nabije protivničkom golmanu
Nijemci opet koliko je potrebno... nekako kao da nisu imali pravi test, iako je ovo nominalno bila grupa smrti... protiv Portugala su imali puno problema, a Danska i ovakva Holandija nisu njihov nivo. Vidjećemo mogu li još dići formu ako zatreba.
CR napokon proradio, donekle... nekako imam osjećaj da Portugalci imaju puno veći plafon od ovoga sad, mogli su bar 10 golova zabiti u ove tri tekme da su iskoristili stroge zicere. Uz dobrog špica, fali im i dobar partner za Pepea... Bruno Alves svaku loptu nabije protivničkom golmanu
Nijemci opet koliko je potrebno... nekako kao da nisu imali pravi test, iako je ovo nominalno bila grupa smrti... protiv Portugala su imali puno problema, a Danska i ovakva Holandija nisu njihov nivo. Vidjećemo mogu li još dići formu ako zatreba.
-
Jokericious
#724 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Pa i jeste najbolji. Mada dodao bih i Gomeza uz njega.BHF_Manijak wrote:Gdje sad Just principe da nas uvjerava kako je van Persie igracina za UIbrahimovica i najbolji spic Evrope mozda.
- ultima_palabra
#725 Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
BTW, malo mi je paćenički ovo masovno navijanje protiv Portugala koje se primjenjuje u našim baštama i forumima