Nije marka, cener.bato99 wrote:Dabogda pao tu jednu marku što si stavioPicajzla wrote:Meksiko igrao sam vas na kladari nemojte izraditi.
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nije marka, cener.bato99 wrote:Dabogda pao tu jednu marku što si stavioPicajzla wrote:Meksiko igrao sam vas na kladari nemojte izraditi.

Ja bih Hrvaticu da ne kazu susjedi da ih ne podrzavamo.cancel wrote:večerašnja borba za prolaz - meksikanka, brazilka i hrvatica![]()
da nebude zabune...ja bi sve triPicajzla wrote:Ja bih Hrvaticu da ne kazu susjedi da ih ne podrzavamo.cancel wrote:večerašnja borba za prolaz - meksikanka, brazilka i hrvatica![]()
NI jstalaktit wrote:Nda, svi koji ne navijaju za BiH su eto fašisti. Svi koji se protive ovakvom političkom ustroju BiH i izražavaju svoje nezadovoljstvo paljenjem zastave su fašisti. Vi samo glavu okrećete i dajete imena, umjesto da to popravljate time što se upitate zašto.
No to nije tema, pa bi vas moderator možda trebao otkloniti.
Tema je Hrvatska, a sastav je: Pletikosa, Srna, Corluka, Lovren, Pranjic, Rakitic, Modric, Kovacic, Perisic, Mandzukic, Olic.
Nadam se da Pranjić neće doživjeti sudbinu Spahića, tu smo najslabiji.
Još ne osjećam uzbuđenje
Odakle ti to da cijela Bosna navija za Mexico? Možda ti i tvoji navijate, bogme ođe di san ja zavijat' će se za susjede. A vi Bosanci nad Bosancima navijajte za one tamo, Pičkarite i ostale.spinel_ wrote:znaci cijela Bosna je nenormalna. U Banjaluci se okupili "nigerijci", po Hercegovini se pale drzavne zastave bez obzira kako rezultat zavrsio i ko pobjedio.
Dakle, ko je normalan ostao ?
Jebem ti balkan. Najusranije i najgore mjesto za ziviti naseljeno sljamom ljudskim. Fuj
bull21 wrote:Odakle ti to da cijela Bosna navija za Mexico? Možda ti i tvoji navijate, bogme ođe di san ja zavijat' će se za susjede. A vi Bosanci nad Bosancima navijajte za one tamo, Pičkarite i ostale.spinel_ wrote:znaci cijela Bosna je nenormalna. U Banjaluci se okupili "nigerijci", po Hercegovini se pale drzavne zastave bez obzira kako rezultat zavrsio i ko pobjedio.
Dakle, ko je normalan ostao ?
Jebem ti balkan. Najusranije i najgore mjesto za ziviti naseljeno sljamom ljudskim. Fuj
Sretno komšije i razvalite ih!
biće teško i čupavo večerasstalaktit wrote:Danas kao da nije utakmica... Nema nikakve euforije po gradu ni ništa
Ja na dijeti pa me sad više izluđuje što samu piletinu na večeru jedem nego što je utakmica.
Još ne osjećam uzbuđenje![]()

wickerman wrote:Ovaj Modric kako se osisao baca na ptiča koji grače iz gnijezda. Jel to samo do mene![]()
Meni ovo djeluje kao najbolja postava do sada... Pranjić nije zadovoljio straga, Vrsaljko prema naprijed, sad su obojica unutra, riješio se jednog kreativca (Kovačića) i time će Rakitić morati više odgovornosti preuzeti. Ofanzivnija postava definitivno, samo obrambeno djeluje odgovornije. Vidjet ćemoJohnnyS wrote:Pranjić u ekipiJbt, jedina ekipa koja ima lošijeg trenera od BiH je - Hrvatska
Daj se skoncentriši.JohnnyS wrote:Pranjić u ekipiJbt, jedina ekipa koja ima lošijeg trenera od BiH je - Hrvatska