hau jes no wrote: znaci jal njemacka jal grcka jedini zasluzuju da osvoje prvenstvo. 1/4 finale njemacka grcka ce biti finale prije finala
GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Jokericious
#551 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
-
Tomo82
#552 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Jel ti to trolaš ili si ozbiljan?hau jes no wrote:bas bih volio da opet grcka uzme prvenstvo, mediokritetu od prvenstva i treba mediokritet od prvaka. jedna utakmica valjala do sada, sinoc svedska-engleska, inace patnja pregledat utakmicu![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#553 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
LSD wrote:a mi možemo igrati samo na PES-u (i to patch sa bh repkom)...malo objektivnosti, prije svega.
- Tvrtko II Kotromanić
#554 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
nemoj zaboraviti da je tom razvratu u Zenici svoj kvalitetni doprinos dao i sudijaLSD wrote:Sjeti se razvrata koji nad nama pociniše grci u sred Zenicejeza u ledja wrote:Karati? Hoce al u kurcu.LSD wrote: Karagounis i Samaras ce nas iskarati ko ukrajinku![]()
![]()
Spanci karaju. Ovi igraju svaku na 1-0.mi bi da se qurcimo nekome, a nikako nemamo cime jbg...izorgijali su nas tad u toj našoj fol "neosvojivoj tvrđavi" sa 4-0 nas popišali.......ljudi su redovni na EP i SP, a mi možemo igrati samo na PES-u (i to patch sa bh repkom)...malo objektivnosti, prije svega.
mada u sustini slazem se , za nas su Grci, bez obzira na svoju odvratnu igru, ozbiljan tim, jebiga ipak su nekadasnji evropski prvaci
ali zato mi sad imamo Papetovog bisera Vranjesa zvanog makazice koji ce vrati taj seks Grcima
-
hau jes no
#555 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
nemamo mi sta traziti protiv grcke, gola im ne mozemo dati a nama stupčanica iz olova može zabiti kad poželiLSD wrote:Sjeti se razvrata koji nad nama pociniše grci u sred Zenicejeza u ledja wrote:Karati? Hoce al u kurcu.LSD wrote: Karagounis i Samaras ce nas iskarati ko ukrajinku![]()
![]()
Spanci karaju. Ovi igraju svaku na 1-0.mi bi da se qurcimo nekome, a nikako nemamo cime jbg...izorgijali su nas tad u toj našoj fol "neosvojivoj tvrđavi" sa 4-0 nas popišali.......ljudi su redovni na EP i SP, a mi možemo igrati samo na PES-u (i to patch sa bh repkom)...malo objektivnosti, prije svega.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
hau jes no
#557 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
u moru mediokriteta jedino mediokritet svih mediokriteta zasluzuje da osvoji prvenstvo i mario 23 sekunde 2 gola gomez. jes vidio mega zvijezdu ronalda - no comment ili van persija, sneijdera, robbenaTomo82 wrote:Jel ti to trolaš ili si ozbiljan?hau jes no wrote:bas bih volio da opet grcka uzme prvenstvo, mediokritetu od prvenstva i treba mediokritet od prvaka. jedna utakmica valjala do sada, sinoc svedska-engleska, inace patnja pregledat utakmicu![]()
Last edited by hau jes no on 16/06/2012 23:38, edited 1 time in total.
- Tvrtko II Kotromanić
#558 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
mislim da si upravo preuzeo od cyprusa ulogu kontrasahau jes no wrote:u moru mediokriteta jedino mediokritet svih mediokriteta zasluzuje da osvoji prvenstvo i mario 23 sekunde 2 gola gomez. jes vidio mega zvijezdu ronalda - no comment ili van persija, sneijdera, robbenaTomo82 wrote:Jel ti to trolaš ili si ozbiljan?hau jes no wrote:bas bih volio da opet grcka uzme prvenstvo, mediokritetu od prvenstva i treba mediokritet od prvaka. jedna utakmica valjala do sada, sinoc svedska-engleska, inace patnja pregledat utakmicu![]()
![]()
ibrahimovic patetican, balotelli
itd...
meni je dosad ovo prvenstvo super, utakmice dobre, one najlosije gledljive, kad ovo usporedim sa zadnjim SP i silnim taktiziranjem i utakmicama sa jednim ili 2 gola, ovo je ugodna promjena
- jeza u ledja
#559 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
[/quote]Tvrtko II Kotromanić wrote: Sjeti se razvrata koji nad nama pociniše grci u sred Zenicemi bi da se qurcimo nekome, a nikako nemamo cime jbg...izorgijali su nas tad u toj našoj fol "neosvojivoj tvrđavi" sa 4-0 nas popišali.......ljudi su redovni na EP i SP, a mi možemo igrati samo na PES-u (i to patch sa bh repkom)...malo objektivnosti, prije svega.
Ova reprezenacija Grcke se apsolutno ni na kome iole ozbiljnom ne moze izivljavati. Mogu igrati na 1-0 i to im je vrhunac. Uz to, kloc Samaras je kloc koji ne trci, ne zna dodati i ne zna opucati. Jedino sto zna je primiti dubinsku loptu i cekati da ostali dodju. On nas sigurno nece karati. Vidjeces uostalom za par mjeseci.
To ne znaci da nisu bolji od nas.
- skenderija04
#560 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Pazi ti ovo , skoro 30% ucesnika je pogodilo. Izgleda da na ovome forumu znamo nesto o fudbaluleet wrote:
![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#561 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
@hau jes no, nemoj prestajati pisati na ovim temama, KRALJ SI

- jeza u ledja
#562 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
skenderija04 wrote:Pazi ti ovo , skoro 30% ucesnika je pogodilo.leet wrote:
![]()
-
nemoguce vruce
#563 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Onaj Karagunis kad hoda ko da ide na dvoboj.
Jos kad uvali onaj go, kontam polomit ce sam sebi kicmene prsljene.
Jos kad uvali onaj go, kontam polomit ce sam sebi kicmene prsljene.
-
todd_smith
#564 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Imao sam i ja Cehe pa se ne kurcimleet wrote:
![]()
-
Jokericious
#565 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Ma sad covjek glasao. Stipu ga.todd_smith wrote:Imao sam i ja Cehe pa se ne kurcimleet wrote:
![]()
- Edin H.
#566 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Naravno da sam jedan od cetrnaest koji su tipovali na Grckutodd_smith wrote: Imao sam i ja Cehe pa se ne kurcim
- BHF_Manijak
#568 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Sto ono Amar rece da je bilo seljacko sudjenje Svedjanina, nisam gledo prvi poluvakat?!
Ali je grupa haos!
Ali sad ce Grci najebati od Svaba, kad ih pregaze Panceri brzim kombinacijama, jebat ce im bunker!
A neko rece Rusi favoriti prije Svaba?! REkoh li ja nisu oni jos jake tekme imali, jebo ti kobinatoriku protiv Ceha ili Poljaka!

Ali je grupa haos!
A neko rece Rusi favoriti prije Svaba?! REkoh li ja nisu oni jos jake tekme imali, jebo ti kobinatoriku protiv Ceha ili Poljaka!
- jeza u ledja
#569 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Nego, sta mislite koliko se puta dnevno ovi Grci moraju brijat? 
-
todd_smith
#570 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Ublehe zabijaju (Caroll, Torress, Bendtner), odlicni igraci propalitet (Ronaldo, Terry, Benzema, RVP) velike ekipe ispadaju (Rusija,Holandija) slabe prolaze (Ceska,Grcka) jos samo da i Engleska osvoji i znaci da 2012ta zaista jeste smak svijeta

- Hopkins
#571 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Nisu to ublehe, jednostavno su to igraci koje treneri timova u kojima igraju ne znaju iskoristiti ... ti vrhunski igraci su takvi zato sto je igra citavog tima podredjena njima (i ja bih zabio bar 20 golova za real da sve lopte idu na mene i da pucam penale
) ... po cemu su holandija i rusija veliki a grci i cesi mali (grci su prvaci evrope sa pretproslog prvenstva, a gdje su rusi i holandjani zadnjih 25 godina? ) ... englezi se bar bore i igraju napadacki. pa iako su igracki slabiji od ostalih, nije iznenadjenje ako uzmu euro.
- Jack Be Nimble
#572 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Zadnji put u dvije utakmice su nas nakantali 7:2.jeza u ledja wrote:Karati? Hoce al u kurcu.LSD wrote: Karagounis i Samaras ce nas iskarati ko ukrajinku![]()
![]()
Spanci karaju. Ovi igraju svaku na 1-0.
- Hopkins
#573 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Nece nas kantati ali realno mi ih ne mozemo dobiti. Zato je najbolje da i mi umrtvimo igru i 2 puta po bod da pokusamo izvuci. Ljudi su takticki mozda i najjaci na svijetu.
- splend
#574 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
nama bi dva puta po bod, bila idealna situacija. ima naravno i vjerovatnoca da mozemo uzeti 6 bodova (kako i jest relano po forumasimaHopkins wrote:Nece nas kantati ali realno mi ih ne mozemo dobiti. Zato je najbolje da i mi umrtvimo igru i 2 puta po bod da pokusamo izvuci. Ljudi su takticki mozda i najjaci na svijetu.
kad se sjetim samo prije 6-7 dana, neki su haman ruse najavljivali i u finalu, a cesima i njihovim igracima se smijali. nasa posla
- Kemal Malovčić
#575 Re: GRUPA A - Poljska, Grčka, Rusija, Češka
Kad su pobijedili Rusiju, neka osvoje i kompletno prvenstvo.
HAJMO GRČKA ALLAHA VAM!!!
HAJMO GRČKA ALLAHA VAM!!!