Granice promiskuitetnosti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#126 Re: Granice promiskuitetnosti
sad ozbiljno..
cifre, brojke nisu bitne za srecu i rahatluk veze ili braka.
samo moje subjektivno misljenje.
- fatamorgana
#127 Re: Granice promiskuitetnosti
Naprotiv, vrlo su važne, pogotovo za nekog ko radi u Zavodu za statistiku kao ja!heat wrote:sad ozbiljno..
- heat
#128 Re: Granice promiskuitetnosti
ma ti si specijalna i nevina samo teoretskifatamorgana wrote:Naprotiv, vrlo su važne, pogotovo za nekog ko radi u Zavodu za statistiku kao ja!heat wrote:sad ozbiljno..
- fatamorgana
#129 Re: Granice promiskuitetnosti
Nemoj svega ti, nisam žensko, sa'će mi opet početi poruke na pp od forumaša sa hormonima u stampedu!heat wrote:ma ti si specijalna i nevina samo teoretskifatamorgana wrote:Naprotiv, vrlo su važne, pogotovo za nekog ko radi u Zavodu za statistiku kao ja!heat wrote:sad ozbiljno..
- heat
#130 Re: Granice promiskuitetnosti
fatamorgana wrote: Nemoj svega ti, nisam žensko, sa'će mi opet početi poruke na pp od forumaša sa hormonima u stampedu!

Sakiba
- Ramzess Veliki
#131 Re: Granice promiskuitetnosti
Globalna kriza i to je očekivano ponašanje kad pritisne neimaština, padaju kriteriji ponašanja. Ne mogu to osuđivati.adda_sa wrote:gore se one koje nadju bilo koga, uoci valentinova ili 8marta, samo da bi poklon dobile (true story, poznajem par slucajeva)Ramzess Veliki wrote:Slažem se.Klitemnestraaa wrote: Slažem se.![]()
Meni su gore one što te muntaju da su zaljubljene da ih ženiš ili vodiš vani ili što te varaju s petoricom, a u prvom redu u vjerskim ustanovama ful pokrivene, nego one što uživaju u seksu s muškarcima koji isto tako uživaju u tome dokle god su oboje iskreni i otvoreni oko svojih namjera.
- adda_sa
#132 Re: Granice promiskuitetnosti
ma kakva kriza, kakva neimastina. hoce da pred narodom imaju nekoga za ove izvikane "praznike"Ramzess Veliki wrote: Globalna kriza i to je očekivano ponašanje kad pritisne neimaština, padaju kriteriji ponašanja. Ne mogu to osuđivati.
- ho oponopono
#133 Re: Granice promiskuitetnosti
...ma da svi bi htjeli finu, neiskusnu djevu, a onda se zgražavaju na brojke... a šta je to puno?
...još trebaju jade kriviti same sebe, dumati a kako nisi znala da ćeš njega sresti jednog dana i zamišljati taj sretan dan kad će se on pojaviti na bijelom… konju/autu/biciklu...trebalo te bolan mrziti što tako dijeliš međunožje...pak nije to sabrano djelo...
...jer djeve moraju biti pasivne, fine...naposljetku one ni ne kuže, gledaju ponizno u pod...
...a svršavaju samo zato jer je frajer taj koji im je svojom nevjerojatnom sposobnošću otvorio te horizonte, tvoj Gospodar...čuj to da one znaju tačno što žele i još si frajerima dala, alo bičarko ?!
...brojevi su irelevantni ...ako odlijepim na personu i kompatibilni smo imao on 5 ili 35 recki...niti boljom personom čini onog drkicu koji svake prestupne godine kresne ...
...još trebaju jade kriviti same sebe, dumati a kako nisi znala da ćeš njega sresti jednog dana i zamišljati taj sretan dan kad će se on pojaviti na bijelom… konju/autu/biciklu...trebalo te bolan mrziti što tako dijeliš međunožje...pak nije to sabrano djelo...
...jer djeve moraju biti pasivne, fine...naposljetku one ni ne kuže, gledaju ponizno u pod...
...a svršavaju samo zato jer je frajer taj koji im je svojom nevjerojatnom sposobnošću otvorio te horizonte, tvoj Gospodar...čuj to da one znaju tačno što žele i još si frajerima dala, alo bičarko ?!
...brojevi su irelevantni ...ako odlijepim na personu i kompatibilni smo imao on 5 ili 35 recki...niti boljom personom čini onog drkicu koji svake prestupne godine kresne ...
-
prog321
#134 Re: Granice promiskuitetnosti
Kilometraza
M: 29 - 99
Ž: 0 - 0.5

M: 29 - 99
Ž: 0 - 0.5
- supercali
#135 Re: Granice promiskuitetnosti
jesi ti onog za valentinovo potrosila pa sada trazis drugog?adda_sa wrote:ma kakva kriza, kakva neimastina. hoce da pred narodom imaju nekoga za ove izvikane "praznike"Ramzess Veliki wrote: Globalna kriza i to je očekivano ponašanje kad pritisne neimaština, padaju kriteriji ponašanja. Ne mogu to osuđivati.
- adda_sa
#136 Re: Granice promiskuitetnosti
kojeg? sta? nis ne skontahsupercali wrote:jesi ti onog za valentinovo potrosila pa sada trazis drugog?adda_sa wrote:ma kakva kriza, kakva neimastina. hoce da pred narodom imaju nekoga za ove izvikane "praznike"Ramzess Veliki wrote: Globalna kriza i to je očekivano ponašanje kad pritisne neimaština, padaju kriteriji ponašanja. Ne mogu to osuđivati.
- supercali
#137 Re: Granice promiskuitetnosti
ajmo na kafu da ti objasnimadda_sa wrote: kojeg? sta? nis ne skontah