Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Maharadza

#76 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by Maharadza »

Image

:lol:
arnes_king

#77 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by arnes_king »

Online pokrenut :D
JOINT_1921
Vozim: odlično

#78 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by JOINT_1921 »

l33t wrote:
Dalmos24 wrote:Kad GTA5 izlazi za PC? :?
1.10.2013
Jel ovo 100%, danas, ili je u martu ???
arnes_king

#79 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by arnes_king »

JOINT_1921 wrote:
l33t wrote:
1.10.2013
Izasao vec
brazzo19

#80 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by brazzo19 »

JOINT_1921 wrote:
l33t wrote:
1.10.2013
Izasao vec[/quote]

??? :-)
Drvosjeca iz Dejcica

#81 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

brazzo19 wrote: Jel ovo 100%, danas, ili je u martu ???
Izasao vec[/quote]

??? :-)[/quote]

Na Steam-u nema još, preko dilera imaš samo prednaruđbe i košta oko 49 Eura i tamo stoji da će izaći do kraja 2013. godine.
arnes_king

#82 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by arnes_king »

Evo sta su jos popravili sa onim update-om od jucer :)

Fix for interface issues when using Internet on the cell phone after completing the game, or during a mission replay
Fix for the Vanilla Unicorn occasionally becoming locked
Fix for issues where the character’s money could drop below zero and become stuck there
Fix for the Epsilon Program missions not progressing properly after delivering some cars
Fix for issue where the Atomic Blimp sometimes does not appear as a phone contact for Collector’s Edition owners
Fix for issues with saved vehicles going missing, or losing their upgrades
Fixes for several map escape and collision issues along with other various bug fixes
celava_dlaka

#84 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by celava_dlaka »

Jedva cekam PC verziju da ovi konzolasi zakukaju za kompom i grafikom koja ce biti na kompu kao i modovima :D
arnes_king

#85 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by arnes_king »

celava_dlaka wrote:Jedva cekam PC verziju da ovi konzolasi zakukaju za kompom i grafikom koja ce biti na kompu kao i modovima :D
Koji si ti lik ccc bas cu kukati kao sto sam i do sada, lol, da je tako kupio bih jos graficku neku 100 - 200 KM i igrao sve na Ultra High (kad vec imam ostalu konfiguraciju i vise nego dovoljnu), ali opet cu uvjek na konzolama igrati, veci mi cejf i jedva cekam PS4 da nabavim :) (p.s. vi PC gejmeri se samo hvalite grafikom a kad neka nova igra treba izaci samo vidis kako pisete "da li cu je moci pokrenuti na svojoj konfi bar na low" xD)

I ti dosao ovdje na temu samo to da napises? Zato cu se ja naigrati i vise nego dovoljno dok za PC izadje

Image

Za PS3 je izasao UPDATE 1.02 idem probati da vidim kako sada ide :D

Radi online SAVRSENO nakon update-a 1.02 :D
Maharadza

#86 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by Maharadza »

arnes_king wrote:
celava_dlaka wrote:Jedva cekam PC verziju da ovi konzolasi zakukaju za kompom i grafikom koja ce biti na kompu kao i modovima :D
Koji si ti lik ccc bas cu kukati kao sto sam i do sada, lol, da je tako kupio bih jos graficku neku 100 - 200 KM i igrao sve na Ultra High (kad vec imam ostalu konfiguraciju i vise nego dovoljnu), ali opet cu uvjek na konzolama igrati, veci mi cejf i jedva cekam PS4 da nabavim :) (p.s. vi PC gejmeri se samo hvalite grafikom a kad neka nova igra treba izaci samo vidis kako pisete "da li cu je moci pokrenuti na svojoj konfi bar na low" xD)

I ti dosao ovdje na temu samo to da napises? Zato cu se ja naigrati i vise nego dovoljno dok za PC izadje

Image

Zato taj low na PC-u bolje izgleda nego na bilo kojoj konzoli, a o FPS-u da ne pričamo! Nije isto igrati na konzoli sa ograničenih 30FPS i na PC-u sa 60! A o mod-ovima ne treba trošiti riječi! :wink:

Ontopic: Ovi iz rockstara stvarno nisu normalni:

http://www.ign.com/articles/2013/09/30/ ... ind?page=1
arnes_king

#87 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by arnes_king »

Maharadza wrote:
arnes_king wrote:

Image

Zato taj low na PC-u bolje izgleda nego na bilo kojoj konzoli, a o FPS-u da ne pričamo! Nije isto igrati na konzoli sa ograničenih 30FPS i na PC-u sa 60! A o mod-ovima ne treba trošiti riječi! :wink:

Kazem opet imam extra dobar PC samo jos grafu 100-200 KM da dodam i sve na ULTRA HIGH al opet necu to nego cu kupit PS4, ne moze nikako biti mi veci uzitak na PC nego na Konzoli, i da bas jeste low na pc bolje od konzola kako se provaljujete :) (zato moja konzola sa 8 godina starim hardware-om bez problema pokrece igre sa grafikom poput The Last of US a ti bi PC morao 10 puta nadograditi u tom vremenskom periodu da je bar zaigras) A za FPS vise volim stalnih 25-30 (a igram od PSone na konzoli i igrao sam dosta igara i na PC i nikad mi to uopste ulogu nije igralo, samo mi je bitno da igra ide bez stekanja a da li ima 30 ili 300 FPS ne igra mi ulogu) nego da skace sa 30-200 pa sve tako

Nego nebitno ako ti je draze na PC igraj, niko te nista ne pita, meni je na konzoli i djaba dolazite ovdje pljuvat po konzolama, ne znam ni koje koristi imate od toga, ali hajde djeca.... :) Nekome je bolji PC nekome Konzola i pomirite se vise time..

Jos ne bih dao exluzive poput God of War, Uncharted, Heavy Rain, The Last of Us, Beyond Two Souls itd itd ni za kakav PC
Maharadza

#88 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by Maharadza »

arnes_king wrote:
Maharadza wrote:
arnes_king wrote: Koji si ti lik ccc bas cu kukati kao sto sam i do sada, lol, da je tako kupio bih jos graficku neku 100 - 200 KM i igrao sve na Ultra High (kad vec imam ostalu konfiguraciju i vise nego dovoljnu), ali opet cu uvjek na konzolama igrati, veci mi cejf i jedva cekam PS4 da nabavim :) (p.s. vi PC gejmeri se samo hvalite grafikom a kad neka nova igra treba izaci samo vidis kako pisete "da li cu je moci pokrenuti na svojoj konfi bar na low" xD)

Image

Kazem opet imam extra dobar PC samo jos grafu 100-200 KM da dodam i sve na ULTRA HIGH al opet necu to nego cu kupit PS4, ne moze nikako biti mi veci uzitak na PC nego na Konzoli, i da bas jeste low na pc bolje od konzola kako se provaljujete :) (zato moja konzola sa 8 godina starim hardware-om bez problema pokrece igre sa grafikom poput The Last of US a ti bi PC morao 10 puta nadograditi u tom vremenskom periodu da je bar zaigras) A za FPS vise volim stalnih 25-30 (a igram od PSone na konzoli i igrao sam dosta igara i na PC i nikad mi to uopste ulogu nije igralo, samo mi je bitno da igra ide bez stekanja a da li ima 30 ili 300 FPS ne igra mi ulogu) nego da skace sa 30-200 pa sve tako

Nego nebitno ako ti je draze na PC igraj, niko te nista ne pita, meni je na konzoli i djaba dolazite ovdje pljuvat po konzolama, ne znam ni koje koristi imate od toga, ali hajde djeca.... :) Nekome je bolji PC nekome Konzola i pomirite se vise time..

Jos ne bih dao exluzive poput God of War, Uncharted, Heavy Rain, The Last of Us, Beyond Two Souls itd itd ni za kakav PC
Ništa ja ne govorim protiv konzola, štaviše da imam viška "sitniša" odmah bi je uzeo (PS3 vjerovatno pošto sam i ps1 davno kupio kada je tek' izašao u EU)! 8-)

Samo iznosim činjenice, ništa više! A btw. ja na PC-u mogu u isto vrijeme imati I pirata I original igru instaliranu, dok ti ne možeš online sa čipovanom konzolom (barem ne bez rizika banovanja iste)! O cijenama original naslova da ne pričam, čitaj: Digital download za PC! Tako sam ja uzeo origigi BF3 za 15Eur kada je bio 35Eur ona "EU multilang. version", samo skinuo i kopirao engl. lang. files i gotovo! Sve legalno, sve origigi! Instalirao posljednji GRID, naravno piratska verzija, I DANAS ga igram online i to PREKO STEAM-a kao i PAYDAY 2 (opet: mod-ovi i apdejti su čudo)! Ovakve i slične "peripetije" možeš samo sanjati na konzoli, već samo ti iskeširaj bruda! A slažem se da je PC skup, ali to da moram za svaku igru kupovati novu grafu je u najmanju ruku pretjerano, osim ako nisi neki entuzijasta pa MORAŠ sve igrati na ultri uz 8xAA i FOW upaljen (što je možda 1% u pitanju) pa uzimaju grafe od milju i više KM-ova, ali znam info da npr. BF4 Beta bez problema šljaka i na mnogo starijoj 4850 uz malo jači OC (1920x1080, LOW, na 22' ekranu) uz prosječnih 40FPS! :wink:

DA ne bude totalni off, jedna dobra vijest za PC igrače:

RumorTT: Grand Theft Auto V to hit PC hard drives on November 22

Read more at http://www.tweaktown.com/news/33199/rum ... 05A5SGX.99
The PC gaming community even launched a Change.org petition based around bringing GTA V to PC, which gathered more than 500,000 signatures.
Domination, BITCH! 8-)
l33t

#89 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by l33t »

vas su ko djecu zvali svadjalice jel de ?

22. nov aBd
Maharadza

#90 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by Maharadza »

l33t wrote:vas su ko djecu zvali svadjalice jel de ?

22. nov aBd
siĐe mirotvorac, nisam te prepoznao!? :oops:
arnes_king

#91 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by arnes_king »

Pa dobro druze znam ja to :D a ja sam svoj slim ps3 kupio prije nekoliko godina nov za 520 km i sam ga cipovao i imam preko 70 igara (neke sam cak samo probao da vidim radi li i nikad vise pokrenuo) i online ulazim od samog pocetka,jeste ima rizik bana konzole a moze se i unban al je zafrkano,nego ti ako si pametniji i znas citati i sam nastimat nemas se sta puno brinuti,ja sam sve nasti
nastimao i znam kad da se ulogujem i kako i sanse ti se za to skroz smanje al ne itno i to :)

Prije sam bio hardcore gamer,igrao igre po 12-13 sati u cugu i nisam ni jednu odustajao dok je ne prekucam... Zadnju godinu-dvije to se dosta promijenilo,imam svaku najnoviju igru i prije oficijelnog datuma izlaska,ali skoro nista ne igram,nije mi vise to to kad sjednem ko prije,sam ne volim igrati niti online uvjek sam volio sa jaranom sjest uzivo i da zajedno prekucavamo,al slabo sad svi vremena imaju :-D zato volim kad imam konzolu,ne igram sad cesto,skidam svaku hit igru, probam i vecinom malo igram i ugasim ali nekad naleti neka igra zbog koje bih dao sve samo da je odmah mogu igrati bez misljenja sta kako i odugovlacenja,a ovako evo kad izadje bas neka dobra igra poput The last of us,beyond, GTA V i za koju znam da je dobra da je necu odustati i da mi se bas igra, tad volim sto imam PS3 nastimam sad pa sad,izvalim se u krevet, djojstik u ruke (uvjek sam na djojstik volio igrati) i na svojoj 32" plazmici uzivam

A jbg valjda i navika,od djetinjstva igrao na konzolama nes, snes, gb, psone itd to volim i uvjek cu :-D

Sorry sto je malo ruzno pisano ali na mob sam i popio sam malo :)
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#92 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by un1ted »

Kad bi izasao za pc odmah bi izeo oridjidji. Kao sto sam vec rekao, igrao na xbox ovaj gta i grafika jedno veliko sranje, na nivou gta 4 a mozda i san andreas. Nisam vise ni upalio dok ne izadje za pc.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
arnes_king

#93 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by arnes_king »

un1ted wrote:Kad bi izasao za pc odmah bi izeo oridjidji. Kao sto sam vec rekao, igrao na xbox ovaj gta i grafika jedno veliko sranje, na nivou gta 4 a mozda i san andreas. Nisam vise ni upalio dok ne izadje za pc.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
:-) lol
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#94 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by un1ted »

Jbga, bio sam zagrijan toliko da sam gledao kako ljudi igraju. Kada sam sjeo za konzolu i dalje sam bio uzbudjen :D no nakon par misija vise konzolu ni upalio nisam :)
arnes_king

#95 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by arnes_king »

un1ted wrote:Jbga, bio sam zagrijan toliko da sam gledao kako ljudi igraju. Kada sam sjeo za konzolu i dalje sam bio uzbudjen :D no nakon par misija vise konzolu ni upalio nisam :)
ma sve si mi rekao postom prije tog :) ako ti je grafika na nivou GTA IV ili cak GTA SA onda ti trebaju naocale :-)
l33t

#96 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by l33t »

Maharadza wrote:

22. nov aBd
uvijek bio mirotvorac, sto se ljutis ? :D ne razumijem cemu svadje. neko voli konzolu neko pc :D i to je to
Maharadza

#97 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by Maharadza »

l33t wrote:
Maharadza wrote:

22. nov aBd
uvijek bio mirotvorac, sto se ljutis ? :D ne razumijem cemu svadje. neko voli konzolu neko pc :D i to je to
Pa volim ja oboje, samo je problem što imam keša samo za jedno, a to je u ovome slučaju ono potrebnije/korisnije. :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
devito

#98 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by devito »

Obali ja na ovaj gta,necu da gledam klipive i to, ali kada izadje za pc necu spavat

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
del_boj

#99 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by del_boj »

Image
fatality

#100 Re: Grand Theft Auto V - NO SPOILERS!

Post by fatality »

kako je jak ovaj GTA V. Ja inace ne volim GTA nikako, i previse mi je djetinjast, al brate ovo je remek djelo.
igra je vrh vrhova :thumbup:
Post Reply