Pošto smo se svi uvjerili da gazda Grand centra čita Forum Portala Sarajevo-x, te da je nakon virtualnog protesta ukinuo naplatu parkinga u svom trgovačkom centru, molim gazdu da riješi i ovo pitanje u vezi sa parkingom u njegovim garažama:
Juče sam vozio sestru u laboratoriju DZ (Do 09:30 se vadi krv), pa sam žurio da se parkiram u Gazdinu garažu:
Dočekao me onaj momak iz ''gamad sikjuritija'', pa me je priupitao da li sam kupac u Gazdinom trgovačkom centru.
Smušen zbog žurbe nisam ukapirao da se neću moći parkirati ako nisam kupac, ja sam greškom izrekao istinu, da nisam kupac, nego da žurim u DZ.
''Gamad sikjuriti'' mi je rekao da ne mogu parkirati jer su parking mjesta u podzemlju rezervisana samo za kupce prodavnica u sklopu Grand centra.
Ja sam na te riječi konstatovao da na ulazu ima saobraćajni znak za parkiranje uz koji nema nikakvo obavještenje o uslovima parkiranja, dalje, priupitao sam da li mogu platiti to svoje parkiranje na šta nisam dobio odgovor.
Napravio sam krug svojim golfom2 i parkirao se uz ogradu obližnjeg bazena, pa pješke do zgrade DZ. Sestra nije zakasnila u laboratoriju.
Poštujem pravo gazde Grand centra da odredi uslove za parkiranje u njegovoj garaži.
Medjutim, neka i on poštuje mene, inače, redovnog kupca u Grand centru-Ilidža, bez obzira na moj bijedni golf2.
Moje KM su iste kao KM vozača sa fancy vozilicima!