Građanska snaga Tuzla (nova partija)
- fosna2014
#51 Re: Građanska snaga Tuzla (nova partija)
Ovo je dobro dok SDA-u pomaze.

- dale cooper
#52 Re: Građanska snaga Tuzla (nova partija)
Čini mi se da sam negdje pročitao da je Kim Jong Un prošle godine strijeljao nekog visokog dužnosnikaO'zone wrote:U ovako teškim ekonomskim vremenima za ovu državu i narode i narodnosti u njoj mislim da streljački vod može i mora biti sastavljen od jednog čovjeka koji će iz velike blizine sa malokalibarskim oružijem izvršavati svoje dužnosti...madner wrote:
Dok se druge stranke bave sporednim pitanjima, mi razmatramo da li je optimalno streljacko odjeljenje 13 ili 9 ljudi, te da li svako treba imati IAR ili ipak ostati na PM i automatima.
Mislim da ti je sasvim jasno da je to prava stranka za tebe.
vojske PAT-om.
-
sumirprimus
#53 Re: Građanska snaga Tuzla (nova partija)
Nije nekog nego daidzu...il je nejg bacio kerovima....
elem dva u s akom slucaju sjevernokorejska primjera.... 
- fosna2014
#54 Re: Građanska snaga Tuzla (nova partija)
Rece mi neko maloprije da ce gst imati saradnju sa spanskim Podemosom.
- General War
#55 Re: Građanska snaga Tuzla (nova partija)
Drugovi, ja bih ipak prije da partija pokaze i milost i priliku da neki zavedeni drugovi dobiju priliku da se iskupe tako da se osnuju gulazi na potezu: Pocitelj-Ivan-Doboj-Sava, kako bi radom na autoputu (jbg nemamo ostrvo a i ekonomicnije je) pokazali privrzenost narodu i drzavi, humanitarnoj ustanovi "imaret" bi povjerili ishranu preobrazenikasumirprimus wrote:Nije nekog nego daidzu...il je nejg bacio kerovima....elem dva u s akom slucaju sjevernokorejska primjera....
- jao_situacije
#56 Re: Građanska snaga Tuzla (nova partija)
ja fino kažem gau8dale cooper wrote:Čini mi se da sam negdje pročitao da je Kim Jong Un prošle godine strijeljao nekog visokog dužnosnikaO'zone wrote:U ovako teškim ekonomskim vremenima za ovu državu i narode i narodnosti u njoj mislim da streljački vod može i mora biti sastavljen od jednog čovjeka koji će iz velike blizine sa malokalibarskim oružijem izvršavati svoje dužnosti...madner wrote:
Dok se druge stranke bave sporednim pitanjima, mi razmatramo da li je optimalno streljacko odjeljenje 13 ili 9 ljudi, te da li svako treba imati IAR ili ipak ostati na PM i automatima.
Mislim da ti je sasvim jasno da je to prava stranka za tebe.
vojske PAT-om.Šta ti je reći efikasnost i niska mogućnost greške pri izvršenju.
- dale cooper
#57 Re: Građanska snaga Tuzla (nova partija)
You sure did!jao_situacije wrote:ja fino kažem gau8dale cooper wrote:
Čini mi se da sam negdje pročitao da je Kim Jong Un prošle godine strijeljao nekog visokog dužnosnika
vojske PAT-om.Šta ti je reći efikasnost i niska mogućnost greške pri izvršenju.