Građanin Galijašević Dževad

Haman

#101 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by Haman »

Mektić: Galijašević gusla arapska imena za 2.700 maraka

Image

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač kazao je kako ima informacije s terena o dolasku određenih grupa "s lošim namjerama" iz Federacije, Hrvatske i Srbije, dok je ministar sigurnosti BiH kazao kako takve informacije nisu tačne.

- Mnoge od njih smo već identifikovali. Svaka njihova eventualna namjera da naprave bilo kakav sukob, isprovociraju bilo kakav napad na instituciju ili policiju će biti sankcionisan – rekao je Lukač.

Informacije o dolasku takvih grupa nisu tačne, odgovara ministar sigurnosti BiH Draga Mektić.

Mektić je pozivao policijske strukture Republike Srpske da javno kažu o kojim grupama se radi.

– Pa ja sam jučer razgovarao sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srbije, gospodinom Nebojšom Stefanovićem, i rekao mi je: “Nemamo nijednu konkretnu informaciju o dolasku bilo kakve grupe” – kategoričan je Mektić.

Ministar sigurnosti BiH ocijenio je kako bi bilo lako osigurati skup koji će sutra u Banjoj Luci organizirati opozicija, da u isto vrijeme na istom mjestu vlasti nisu odlučile organizirati kontramiting. Iza takve odluke policije stoji Milorad Dodik, a ne struka, kaže Mektić.

– Ukoliko dođe do određenog incidenta između te dvije grupe i bilo čega, onda isključivu odgovornost snosi MUPRS-a – kaže Mektić te dodaje da su za oba skupa zabranjene trase kretanje odnosno najavljene šetnje.

Za podgrijavanje atmosfere pred proteste, kaže Mektić, pobrinuli su se “dušebrižnici, zavičajna udruženja i kvazianalitičari” iz Republike Srpske. Najveći prostor u medijima, dodaje, dobio je samoproglašeni “ekspert za sve i svašta” Dževad Galijašević.

– Čovjek jednostavno ima deset nekih arapskih imena i ko isparana ploča, gusla, gusla, gusla… I to sve gusla za 2.700 maraka koje mu svaki mjesec isplaćuje Republički centar za istraživanje ratnih zločina u Republici Srpskoj – kaže Mektić.

Prema Mektićevim riječima, sve sigurnosne agencije u državi rade na prikupljanju sigurnosno interesantnih informacija, a MUP-u Republike Srpske odobrena je i oprema koja će pomoći održavanje javnog reda i mira u Banjoj Luci. Također, pojačane su i mjere sigurnosti na državnoj granici.

(Faktor.ba/Foto: Arhiv)
insomnia78

#102 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by insomnia78 »

Mektić objasnio :lol:
arzuhal

#103 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by arzuhal »

Galijašević tvrdi: Ministar mi je pretio i psovao majku

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1133097

Image

:mrgreen:
Drvosjeca iz Dejcica

#104 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

arzuhal wrote:Galijašević tvrdi: Ministar mi je pretio i psovao majku

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1133097

Image

:mrgreen:
A Mektić odgovara... :thumbup:
Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine odgovorio je na tvrdnje Dževada Galijaševića koji je izjavio da ga je Mektić pozvao telefonom i prijetio mu. On je u razgovoru za Klix.ba kazao kako žali Galijaševića i kako mu ne pada napamet da bilo kome dokazuje da je dijete iz braka. Uređivačku politiku RTRS-a nazvao je fašističkom.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/mektic-o ... /160518144

Baš se ovi Srbi ne mogu međusobno. :mrgreen:
Alfons Kauders

#105 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by Alfons Kauders »

Svi smo mi Dzevad!

Eto koliko padaju na srbovanje - balija im u proteklih 5 godina klepio 150,000 maraka da izmislja gluposti u koje su svakako vjerovali i bez njega...

Frajer vjerovatno umire od smijeha svaki put sam sebe vidi na TV-u, boli ga kita, a pare kapaju. Dosta pametniji ljudi se prodaju za dosta manje pare, well played Dzevad :thumbup:
arzuhal

#106 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by arzuhal »

Nekadašnji pripadnik Armije BiH, Dževad Galiješević, s onu stranu neprijateljskih položaja, hohoho :lol:

Glasat ću za SDS na idućim izborima Image
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#107 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by KatarinaKosaca »

Nije gradjsnim nego expert ili sef expertnog tima :-)
Kikibombona

#108 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by Kikibombona »

Sta je ovo ljudi moji, pa ova dva pavijana su vece budale od Voje Seselja i Bilala Bosnica zajedno :lol: :lol:

Latić-Galijašević u Face to Face: Konju, budalo, idiote. Ja sam bio veza sa mudžahedinima

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alfons Kauders

#109 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by Alfons Kauders »

Kikibombona wrote:Sta je ovo ljudi moji, pa ova dva pavijana su vece budale od Voje Seselja i Bilala Bosnica zajedno :lol: :lol:

Latić-Galijašević u Face to Face: Konju, budalo, idiote. Ja sam bio veza sa mudžahedinima

Joj Latica majko mila... I ona budala se nekad nesto pitala? :-)
spreca

#110 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by spreca »

Sta bi sa onim iz Lukavca ala Galijasevic...zaboravio sam kako se shupak zove....neki komunalni inspektor koji je pisao nesto kako se bosnjaci naoruzavaju da napadnu UZP :lol: :lol: :lol:
howdy

#111 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by howdy »

Alfons Kauders wrote:
Kikibombona wrote:Sta je ovo ljudi moji, pa ova dva pavijana su vece budale od Voje Seselja i Bilala Bosnica zajedno :lol: :lol:

dobro smo mi zivi ostali....

Image
commendatore

#112 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by commendatore »

nema cetnika dok ga balija ne izdrka :mrgreen:

KB9

#113 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by KB9 »

kolko jaka emisija, dzeri springer svega mi :lol:
GeeTnT

#114 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by GeeTnT »

Alfons Kauders wrote:

Nesumnjivo je da se radi o dvojici ciju ulogu kako u ratu tako i u miru nebi niti jedan iole pametan covjek igrao.. Cinjenica je da su u ovom Senadovom CD-u jasno pokazali da su kao dva jarca na jednoj cupriji, s tim da obojici fali argumenata, ali ne onih laznih..tj Laticu fali dokaz da se sa selefistima moze zivjeti u sekularnom drustvu, a Galijasevicu nedostaje terorizma u BiH (sad je svejedno u kojem obliku) kako bi produzio svoj radni ugovor....
Alfons Kauders

#115 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by Alfons Kauders »

spreca wrote:Sta bi sa onim iz Lukavca ala Galijasevic...zaboravio sam kako se shupak zove....neki komunalni inspektor koji je pisao nesto kako se bosnjaci naoruzavaju da napadnu UZP :lol: :lol: :lol:
Onaj ko fol profesor/sociolog? Amir nesto, nemam pojma...
spreca

#116 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by spreca »

Alfons Kauders wrote:
spreca wrote:Sta bi sa onim iz Lukavca ala Galijasevic...zaboravio sam kako se shupak zove....neki komunalni inspektor koji je pisao nesto kako se bosnjaci naoruzavaju da napadnu UZP :lol: :lol: :lol:
Onaj ko fol profesor/sociolog? Amir nesto, nemam pojma...
znam samo da je radio kao komunalni inspektor u Lukavcu...posle je bio nesto povezan sa nekim placevima (drzavnim)koji su ne zakonito dodjeljivani nekim osobama ....bilo je to negdje prije mozda 4-5godina....ma :izet: ih
howdy

#117 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by howdy »

evo budaletine

Image

Mehmedalija Nuhic
spreca

#118 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by spreca »

:thumbup: :thumbup: hvala jaro..........to je taj dorat jebem ga zvaljava i nije ni za sta drugo osim za samara ......on bi bio gori od Balijasevica samo sto je Balijasevic se ranije prodo a ovi iz UZP nemaju para za obojicu jer milioni odlaze u ameriku i izrael za lobiranje za "drzavu"UZP :lol:
Haman

#119 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by Haman »

Ovaj Galijasevic vec pocinje govoriti ekavski. To je posledica instruktivne nastave u Beogradi i Banja Luci.
edo_79

#120 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by edo_79 »

Neelix wrote:jel to onaj sto je vazda u suncanim cvikama, bio dan ili noc, otvoreno, zatvoreno, cvike ne skida :lol: cuj ekspert ono za nesto :lol:

znam ljudi iz maglaja, tako da detalji slijede ovih dana, ako koga zanimaju :D
Ovo ti je onaj Betmen iz čaršije mi u mene ... jbt kakvih mi 'eksperata raznijeh struka'' imamo u Maglaju ned'o Bog nikom ....čuj ekspert za terorizam :pisnuo:
KB9

#121 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by KB9 »

ekspert za terorizam koji fura stajling profi pokerasa :izet:
Thorgerson

#122 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by Thorgerson »

Mora nosit naocale jebote zivot valja pustit da te neko gleda u oci dok baljezgas ona sranja.
KatarinaKosaca

#123 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by KatarinaKosaca »

Ko zna nesto o slucaju Mosevacke republike ili kako se vev zvao slucaj? Nekad prije rata kad se za Dzevada culo prvi put...Ne mogu naci na google, a ne sjecam se
Innovation

#124 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by Innovation »

O bosanskohercegovačkoj aferi iz 80ih. Moševac, mjesto kod Maglaja gdje je grupa mladih članova SK došla u sukob sa opštinskom i republičkom organizacijom zbog navodne krađe i nenamjenskog trošenja...
https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q= ... PW8_iqqmxQ
KatarinaKosaca

#125 Re: Građanin Galijašević Dževad

Post by KatarinaKosaca »

:kiss:
Innovation wrote:
O bosanskohercegovačkoj aferi iz 80ih. Moševac, mjesto kod Maglaja gdje je grupa mladih članova SK došla u sukob sa opštinskom i republičkom organizacijom zbog navodne krađe i nenamjenskog trošenja...
https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q= ... PW8_iqqmxQ
Post Reply