Hehe, malo sutra. Ima Ešhek sad još 2 klona, nem're me višhe ni CIJA uganjatiLace wrote:sam si kriv...sad si moja meta..gdje god se nadjes
govor tijela
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Pearl
pa ok to..zmijaIzmaj wrote:Pearl wrote:ihhhh bonaaaaa.... pa hvali se...steady wrote:pa ne bi bas rekla ni da se ceskao,vise je onako podigao majicu i drzao ruku na stomaku,e sad sta je to ko ce znati?ako je ko strucan nek objasni!!!!!;);) ako vec kazes da je bio "mnoooogo dobar" stomacic
![]()
![]()
![]()
mene jako nervira kad vidim na ulici to cuvanje potomaka .. sta bi bilo kad bismo mi sve pocele grudnjake da namjestamo ?![]()
![]()
![]()
(a jel to nepristojno
![]()
![]()
, makar bretelu
)
ali ceskanje kod muskih ima ekvivalent koji sam vidjala kod nekih cura.. fino uhvati grudi odozdo i namjesti ih, da legnu fino u grudnjak..
e sad... kod nekih vjerovatno nesvjesno, neke mozda i svjesno rade.. da se pohvale..
na to namjestanje sam mislila
- Lace
Pegasus317 wrote: Sad ću morati mijenjati nick i zbog vas
Hehe, malo sutra. Ima Ešhek sad još 2 klona, nem're me višhe ni CIJA uganjatiLace wrote:sam si kriv...sad si moja meta..gdje god se nadjes
hajd sad reci ...koji su kvaliteti tvoje cure...osim sto je ko ss oficir...izgleda da to neke pali
svaki vikend ides kod nje na SM sesiju ili
ima dobru dusu (sisu), pametna je (plava), ima potencijala (guzovi)
koje od toga
p.s. kad ces nauciti citirati...ne brisati onu jednu zagradu
-
Eshek
Ona frka je bila čisto preventivno, inače je sve skontala, nasmijali smo se k'o što dugo nismo. A prepoznala me je naletjevši slučajno na samo 2 posta. Ali sam ja kao SS-ovac, sve se po PS-u čisto, leave no clues behindLace wrote:Pegasus317 wrote: Sad ću morati mijenjati nick i zbog vasLace wrote:sam si kriv...sad si moja meta..gdje god se nadjesPegasus317 wrote:Hehe, malo sutra. Ima Ešhek sad još 2 klona, nem're me višhe ni CIJA uganjati![]()
hajd sad reci ...koji su kvaliteti tvoje cure...osim sto je ko ss oficir...izgleda da to neke pali
koje od toga![]()
p.s. kad ces nauciti citirati...ne brisati onu jednu zagradu
BTW, ima dobru dušu, veoma dobar potencijal, ali nije plavka (ne volem plavke
P.S: Valjajul' citati sad?
P.P.S: Kako ti svog tretiraš? Ko handžar divizija?
- anais_nin
isti je fazon kad razgovaras likom ako mu se lagano priblizis licem (ne da vam se trepavice dodiruju, ono lafo kao da bolje cujeszmijaIzmaj wrote:![]()
(a jel to nepristojno
![]()
![]()
, makar bretelu
)
ima jedan fazon (dokazale kolege sa bibisija) kad dvoje pricaju, ako ti se svidja sugovornik, nesvjesno ponavljas njegove kretnje...tako mozes testirati, npr, uspravis se u stolici ili nadlaktis se ili sl. i posmatras sta ce on/ona uraditi, ako ponove to, svidjas mu/joj se
![]()
![]()
jedan od najbrzih znakova neinteresovanja je kad osoba s kojom razgovarate prekrizi ruke preko grudi (i muskarci i zene) to je automatski tijelesni znak za ODSTUPI
kod zena jos jedan znak kad sjedite i ona prekrizi noge i pocne cupkati onom prekrizenom nogom u pravcu lika, il je zainteresirana (il razmislja o nekome za koga jeste
-
mamica papucarka
e ovo nisam znalaA wrote:Osoba koja sebe mazi (igra se sa loknicama, njezno se dira po ruci ...) zeli tu istu njeznost, zeli znak paznje. (ovo ne vazi za ceskanje muda - to je cisti prostakluk i manjak obzira prema damama u blizini)
Djevojka koja pod bilo kojim izgovorom dize kosu, ono kao u rep ili sinjon, kao vruce joj, i time izlaze vrat pogledu sugovornika, upucuje signal - aj vont ju
![]()
![]()
tejk mi
![]()
Ko na sebi stalo popravlja kragnu, cisti prasinu sa rukava, namjesta dugmice, zalizuje nevidjljivi pramen kose za uho, taj je nesiguran.
A opisana situacija - momcina drzi ruku na golom stomaku, koji jos uz to mmmm(imas li sliku kakvu, ili da zamisljamo?) to je i zavodjenje "vidi sta ja imam" i mali izraz zaljubljenosti u sebe.
- amalka
Jedna je stvar sta to govori, a druga je stvar da to bas i nije najugodnije gledati, bar meniA wrote:Sad, ako je tip dooobro trbusast, ako se nalazi u cekaonici opcinskog suda, ako se preznojava i uz to ceska stomak - mozdamama29 wrote:e ovo nisam znalauvijek sam mislila da je ta ruka na stomaku nervoza
![]()
Rano ljuta
![]()
Ali onaj ko ima nabildan stomak vec time pokazuje da voli svoje tijelo, da uziva u njemu. Taj njezni dodir svog najjaceg aduta govori nesto drugo osobi s kojom prica
-
mamica papucarka
primijetila sam da obicno glade stomak tipovi od preko 30-ak godina, frckave duge kose, malo bradice, furaju se na metal... i obavezno je piva u ruci 
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Oni drugi glade: Prsteeeen i zlatni lanaaaac...mama29 wrote:primijetila sam da obicno glade stomak tipovi od preko 30-ak godina, frckave duge kose, malo bradice, furaju se na metal... i obavezno je piva u ruci
-
izblajhana
samo se hvalislaradnaat wrote:hebiga, kada bih to i pokušao, mislim da gladim stomak ne bi mi uspjelo. nemam šta.
(otpadam jer nemam stomaka, duge kose, a niti pive u ruci)
-
Pearl
prije je bio ufuran, sad je savrsenlaradnaat wrote:izblajhana wrote:samo se hvalislaradnaat wrote:hebiga, kada bih to i pokušao, mislim da gladim stomak ne bi mi uspjelo. nemam šta.
(otpadam jer nemam stomaka, duge kose, a niti pive u ruci)
-
laradnaat
hebiga sada!!Pearl wrote:prije je bio ufuran, sad je savrsenlaradnaat wrote:izblajhana wrote: samo se hvalis
nikada nisam bio ufuran. možda je samo tako izgledalo.
a o savršenosti da ne govorim.
perfekšn iz far avej from mi
-
Posljednja_igra_leptira
Pegasus317 wrote:Ona frka je bila čisto preventivno, inače je sve skontala, nasmijali smo se k'o što dugo nismo. A prepoznala me je naletjevši slučajno na samo 2 posta. Ali sam ja kao SS-ovac, sve se po PS-u čisto, leave no clues behindLace wrote:Pegasus317 wrote: Sad ću morati mijenjati nick i zbog vasLace wrote:sam si kriv...sad si moja meta..gdje god se nadjesPegasus317 wrote:Hehe, malo sutra. Ima Ešhek sad još 2 klona, nem're me višhe ni CIJA uganjati![]()
koje od toga![]()
p.s. kad ces nauciti citirati...ne brisati onu jednu zagradu![]()
BTW, ima dobru dušu, veoma dobar potencijal, ali nije plavka (ne volem plavke), nego tjelava
![]()
P.S: Valjajul' citati sad?![]()
P.P.S: Kako ti svog tretiraš? Ko handžar divizija?
Eh, da se i ova vještica od cure uključi u te silne diskusije o njenim osobinama, manama i kvalitetama..
Znači...
Moja ss-ovska uniforma se navlači samo u posebnim krevetnim prilikama i rekla bih da konjo' Pegasus uživa u ulozi malog zarobljenika..ili kako ljubavi? mogu ja i kao časna sestra brojati rupice na plafonu.
I da, duša mi je solidna.. Hvala na pohvalama... Koristiću te kao referenta na budućim poslovima..