Bambi, garant dolazi poslom...ili je federalni inspektor ili je sipa
Gorazde, Drina, plaze, kupanje za turiste i domace!
- BarbaDue
#26 Re: Gorazde, Drina, plaze, kupanje za turiste i domace!
-
#27 Re: Gorazde, Drina, plaze, kupanje za turiste i domace!
Hej @BarbaDue
Kako si zadovoljan festivalom?
Baš pregledah emisiju o ovogodišnjem i čini mi se da se stvari popravljaju na bolje.
Ove godine Galija i Divlje jagode, bili su i metalci Urban Instict pa i Negativ. Još je samo falio Urban (Damir) opet.
Žao mi je što nisam bio jer evo drugu godinu zaredom je baš dobro.
Ono što je minus je da nisam vidio nikoga od originalnih osnivača iz Njemačke i Francuske ali za nadati se da će se oni ponovo vratiti.
Kako si zadovoljan festivalom?
Baš pregledah emisiju o ovogodišnjem i čini mi se da se stvari popravljaju na bolje.
Ove godine Galija i Divlje jagode, bili su i metalci Urban Instict pa i Negativ. Još je samo falio Urban (Damir) opet.
Žao mi je što nisam bio jer evo drugu godinu zaredom je baš dobro.
Ono što je minus je da nisam vidio nikoga od originalnih osnivača iz Njemačke i Francuske ali za nadati se da će se oni ponovo vratiti.
- BarbaDue
#28 Re: Gorazde, Drina, plaze, kupanje za turiste i domace!
Za mene je ovo prosjek.
Bilo je festivala koji su za ovaj zadnji bili misaona imenica, upravo iz razloga kojeg si pomenuo. Nema ni traga o prijateljima festivala i na neki način pokretačima. Dječaci i djevojke iz Saint-Brieuc-a, San Sebastijana, Mettmanna i sl. su nekada krasili festival, a sada su ih zamjenili vlasnici vašarskih rekvizita.
Ipak, moglo se i ovaj put naći mnogo sadržaja, za svakoga po nešto. Za mene lično Galija i Divlje jagode su ostavile traga ostalo manje više.
Bilo je festivala koji su za ovaj zadnji bili misaona imenica, upravo iz razloga kojeg si pomenuo. Nema ni traga o prijateljima festivala i na neki način pokretačima. Dječaci i djevojke iz Saint-Brieuc-a, San Sebastijana, Mettmanna i sl. su nekada krasili festival, a sada su ih zamjenili vlasnici vašarskih rekvizita.
Ipak, moglo se i ovaj put naći mnogo sadržaja, za svakoga po nešto. Za mene lično Galija i Divlje jagode su ostavile traga ostalo manje više.
- Ludzak
#29 Re: Gorazde, Drina, plaze, kupanje za turiste i domace!
Galija je bila vrhunska. Marchelo isto nije bio loš ko sluša tu vrstu muzike. Na ostale nisam ni išao.
- nepass1
#30 Re: Gorazde, Drina, plaze, kupanje za turiste i domace!
Previse izvodjaca iz srbije. Ja sam bio na marcelu i zoni malo i to je to. Na galiju i harisa ni mrtvog me ne bi mogli odnijeti.
- BarbaDue
#31 Re: Gorazde, Drina, plaze, kupanje za turiste i domace!
Osim Divljih jagoda ni na jednom koncertu nisam bio od početka do kraja, ali sam haman svaki posjetio.
Falilo je i drugih osim onih muzičkih sadržaja.
Falilo je i drugih osim onih muzičkih sadržaja.
-
#32 Re: Gorazde, Drina, plaze, kupanje za turiste i domace!
Ma nisam ja to ni poredio sa festivalima početkom dvijehiljaditih. Mislio sam dobro je u odnosu na period od 2010 do danasBarbaDue wrote: ↑28/08/2024 20:52 Za mene je ovo prosjek.