Gorazde, Drina, plaze, kupanje za turiste i domace!

Svakodnevna dešavanja u Goraždu, Višegradu, Foči, Vlasenici, Han-Pijesku i ostalim mjestima regije.
BarbaDue

#26 Re: Gorazde, Drina, plaze, kupanje za turiste i domace!

Post by BarbaDue »

BambiGZ wrote: 09/04/2024 12:30
Chloe wrote: 08/04/2024 22:40 Svašta je moguće .... :D ... A pojavi se Bambi ko grom iz vedra neba .... :shock: :?
Kao da mi je neko šanuo da provirim i ovdje kad vidim raspituješ se za moj kraj, reko eto je :thumbup:
Ako mi vjeruješ vrlo često mislim na tebe, ali nikako da se javim.

Baš bih voljela da popijemo kahvu, ako dođeš javi se obavezno :ruza:
Bambi, garant dolazi poslom...ili je federalni inspektor ili je sipa :mrgreen:
Piaty

#27 Re: Gorazde, Drina, plaze, kupanje za turiste i domace!

Post by Piaty »

Hej @BarbaDue

Kako si zadovoljan festivalom?
Baš pregledah emisiju o ovogodišnjem i čini mi se da se stvari popravljaju na bolje.
Ove godine Galija i Divlje jagode, bili su i metalci Urban Instict pa i Negativ. Još je samo falio Urban (Damir) opet.
Žao mi je što nisam bio jer evo drugu godinu zaredom je baš dobro.

Ono što je minus je da nisam vidio nikoga od originalnih osnivača iz Njemačke i Francuske ali za nadati se da će se oni ponovo vratiti.
BarbaDue

#28 Re: Gorazde, Drina, plaze, kupanje za turiste i domace!

Post by BarbaDue »

Za mene je ovo prosjek.

Bilo je festivala koji su za ovaj zadnji bili misaona imenica, upravo iz razloga kojeg si pomenuo. Nema ni traga o prijateljima festivala i na neki način pokretačima. Dječaci i djevojke iz Saint-Brieuc-a, San Sebastijana, Mettmanna i sl. su nekada krasili festival, a sada su ih zamjenili vlasnici vašarskih rekvizita.

Ipak, moglo se i ovaj put naći mnogo sadržaja, za svakoga po nešto. Za mene lično Galija i Divlje jagode su ostavile traga :mrgreen: ostalo manje više.
Ludzak

#29 Re: Gorazde, Drina, plaze, kupanje za turiste i domace!

Post by Ludzak »

Galija je bila vrhunska. Marchelo isto nije bio loš ko sluša tu vrstu muzike. Na ostale nisam ni išao.
nepass1

#30 Re: Gorazde, Drina, plaze, kupanje za turiste i domace!

Post by nepass1 »

Previse izvodjaca iz srbije. Ja sam bio na marcelu i zoni malo i to je to. Na galiju i harisa ni mrtvog me ne bi mogli odnijeti.
BarbaDue

#31 Re: Gorazde, Drina, plaze, kupanje za turiste i domace!

Post by BarbaDue »

Osim Divljih jagoda ni na jednom koncertu nisam bio od početka do kraja, ali sam haman svaki posjetio.

Falilo je i drugih osim onih muzičkih sadržaja.
Piaty

#32 Re: Gorazde, Drina, plaze, kupanje za turiste i domace!

Post by Piaty »

BarbaDue wrote: 28/08/2024 20:52 Za mene je ovo prosjek.

Bilo je festivala koji su za ovaj zadnji bili misaona imenica, upravo iz razloga kojeg si pomenuo. Nema ni traga o prijateljima festivala i na neki način pokretačima. Dječaci i djevojke iz Saint-Brieuc-a, San Sebastijana, Mettmanna i sl. su nekada krasili festival, a sada su ih zamjenili vlasnici vašarskih rekvizita.

Ipak, moglo se i ovaj put naći mnogo sadržaja, za svakoga po nešto. Za mene lično Galija i Divlje jagode su ostavile traga :mrgreen: ostalo manje više.
Ma nisam ja to ni poredio sa festivalima početkom dvijehiljaditih. Mislio sam dobro je u odnosu na period od 2010 do danas
Post Reply