Google Adsense

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

seoBIH

#76 Re: Google Adsense

Post by seoBIH »

Resetuj lozinku i loguj se. Ako si banovna psiat ce ti ovako:
Image
marfi1312

#77 Re: Google Adsense

Post by marfi1312 »

Pozdrav imam jedan mali problemcic redovno isplacujem cekove i sada u septembru sam imao specificnu situaciju uvijek mi bude uplata ceka do 27. u mjesecu a evo sada je 21. bila provjera ona automatska a cek jos nije uplacen pa da li neko zna sta moze da bude... evo slike http://pokit.org/get/?8881c14eb15ab4433 ... b59caf.jpg i evo vidite kako je prosli mjesec bilo i kad je uplaceno http://pokit.org/get/?e7babd0803d35bba3 ... 04931c.jpg
Nabucco

#78 Re: Google Adsense

Post by Nabucco »

Pozdrav..

Evo pokusavam vec drugi put da dobijem accaunt na Adsense-u
Odbili su me prije dva da zbog premalo sadržaja i premalo teksta na stranicama..
Veceras su me odbili samo zbog premalo sadržaja... ( ovo nebi trebao biti neki problem... Treba samo vrijedno pisati i to ce doci na svoje za par dana)

ali me brine ovo:

Image

Evo link stranice.. Ako imate neke savjete recite : http://www.megacarzone.com
Nabucco

#79 Re: Google Adsense

Post by Nabucco »

?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#81 Re: Google Adsense

Post by Truba »

ja kad odem na neki blog gugletom i pročitam nešto korisno
npr treba li bojler biti stalno upaljen ili ne

onda kliknem na nekoliko reklama

a vi?
novi_korisnik

#82 Re: Google Adsense

Post by novi_korisnik »

Pozdrav,

Zanima me sljedece.. U pitanju je Youtube + Adsense...

Imam vec jedan kanal, koji ima solidnu zaradu, par 5-10€ mjesecno, ali nemam nekog velikog posla oko njega, pa je to super honorar.. Eh sad na racunu imam vec 30ak €... Sad planiram da pokrenem još jedan, koji ima totalno razlicitu tematiku od ovog, pa ne bi mogao na isti kanal da stavljam i jedno i drugo, znaci želim napraiti drugi kanal.. Znam vec da ih mogu povezati i unovciti na isti adsense racun. E dolazimo do pitanja.. Ako bi imao dva yt racuna na jednom adsensu i u slucaju da jedan od ta dva racuna prekrši neko pravilo na yt, i na njega izgubim pravo reklamiranja, da li ce propasti i drugi yt kanal sa njim, i da li cu izgubiti i zaradu od drugog racuna iako on nije napravio nikakav prestup ?
Još me zanima, jer nisam nigdje našao ništa u vezi toga, da li bi mogao imati problema ili treba li nešto poduzeti ako u prvi plan stavljam neku Brend Marku tipa lupam ( Coca Cola, Pepsi, Iphone, Gillete ) ?

LP
kazo

#83 Re: Google Adsense

Post by kazo »

Ostalo mi jos par eura da dostignem limit za isplatu, ako uspijem do kraja mjeseca skupiti hocu li dobiti cek u oktobru ili tek u novembru?
Fox_Fox

#84 Re: Google Adsense

Post by Fox_Fox »

kazo wrote:Ostalo mi jos par eura da dostignem limit za isplatu, ako uspijem do kraja mjeseca skupiti hocu li dobiti cek u oktobru ili tek u novembru?
Ako si primio PIN do sada i unio ga, onda ćeš pare primiti 23 oktobra oko 14h :)
Fox_Fox

#85 Re: Google Adsense

Post by Fox_Fox »

novi_korisnik wrote:Pozdrav,

Zanima me sljedece.. U pitanju je Youtube + Adsense...

Imam vec jedan kanal, koji ima solidnu zaradu, par 5-10€ mjesecno, ali nemam nekog velikog posla oko njega, pa je to super honorar.. Eh sad na racunu imam vec 30ak €... Sad planiram da pokrenem još jedan, koji ima totalno razlicitu tematiku od ovog, pa ne bi mogao na isti kanal da stavljam i jedno i drugo, znaci želim napraiti drugi kanal.. Znam vec da ih mogu povezati i unovciti na isti adsense racun. E dolazimo do pitanja.. Ako bi imao dva yt racuna na jednom adsensu i u slucaju da jedan od ta dva racuna prekrši neko pravilo na yt, i na njega izgubim pravo reklamiranja, da li ce propasti i drugi yt kanal sa njim, i da li cu izgubiti i zaradu od drugog racuna iako on nije napravio nikakav prestup ?
Još me zanima, jer nisam nigdje našao ništa u vezi toga, da li bi mogao imati problema ili treba li nešto poduzeti ako u prvi plan stavljam neku Brend Marku tipa lupam ( Coca Cola, Pepsi, Iphone, Gillete ) ?

LP
Bolje ti je napravi novi adsense račun na djevojku, roditelje, rodbinu. Danas je adsense jako strog, pa ne vrijedi rizikovati jer oni uvijek mogu naći razlog da te banuju.
Što se tiče brendova, to možeš raditi ukoliko njihova pravila korištenja to dozvoljavaju; tj. ne smiješ prikazati novu bocu coca cole i očekivati da zaradjujes na tom vidu, ali smiješ prikazati bocu coca cola i pričati kako je to najgore piće na svijetu. Uglavnom ako budeš radio igrice; pročitaj malo njihova provila za objavu na youtube tj. šta smiješ snimati kao gameplay.
kazo

#86 Re: Google Adsense

Post by kazo »

Fox_Fox wrote:
kazo wrote:Ostalo mi jos par eura da dostignem limit za isplatu, ako uspijem do kraja mjeseca skupiti hocu li dobiti cek u oktobru ili tek u novembru?
Ako si primio PIN do sada i unio ga, onda ćeš pare primiti 23 oktobra oko 14h :)
Jesam to davno :-D hvala puno na odgovoru.
developer10

#87 Re: Google Adsense

Post by developer10 »

Post Reply