Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Onda sjedi na balkon i otvori kisobran jeste skupo i pitanje je dali radi jer ovo je iz Njemacke i imitira glasove ptica grabljivica sad pitanje je razumiju li nasi golubovi Njemacke grabljivice
Inace sve zivotinje pa i ptice prvo dolaze tu radi hrane ne ostavljaj nista i trebali bi sami skontati da su visak.
(briga me za velike ljubitelje zivotinja, eto im ih)
korak 1 : oblijepila sve otvore (one ispod ograde) izolir trakom i laksom (najlon za pecanje)
korak 2: ponoviti korak 2 oko gornjeg dijela ograde
korak 3: dobro, temeljno oprati terasu DOMESTOSOM ili necim jednako iritantnim
ponavljati korak 3 bar jednu sedmicu
meni je upalilo, sretno
meni se deslilo da sam dosla u stan poslije odmora i zatekla i gnjezdo i posrani balkon i mrtvog goluba sa velikim crvima.
sranje ne znam ni kako sam uspjela ocistiti.
a trebalo mi je godinu dana da ih oducim da mi dolaze, a nis nije uspjelo.
nisamo mogla zaljepiti ni plastiku jer su nekakvi cudni zidovi.
imam more od njih.
Dobar dan svima..
Registrovala sam se samo da bih pomogla ljudima koji imaju problema sa golubovima. I ja sam ih imala ali sam ih se nakon puno muke otarasila i to na najednostavniji način.
Na balkon sam stavila ono zvono što se može kupiti u etno shopovima a vjerovatno ste to viđali i na moru napravljeno od raznih školjkica. Mislim da predpostavljate o čemu pričam Uglavnom kada vjetar puše proizvodi one zvonke zvukove koji plaše golubove..
Od kada sam to stavila na balkon, niti jedan golub se više nije pojavio.
Nadam se da sam nekome pomogla.
Sretno.
Sonjasa wrote:Dobar dan svima..
Registrovala sam se samo da bih pomogla ljudima koji imaju problema sa golubovima. I ja sam ih imala ali sam ih se nakon puno muke otarasila i to na najednostavniji način.
Na balkon sam stavila ono zvono što se može kupiti u etno shopovima a vjerovatno ste to viđali i na moru napravljeno od raznih školjkica. Mislim da predpostavljate o čemu pričam Uglavnom kada vjetar puše proizvodi one zvonke zvukove koji plaše golubove..
Sretno.
e ja danas idem u kinesku prodavnicu da kupim to....
Sonjasa wrote:Dobar dan svima..
Sretno.