konektovan wrote:
Unioninvest.
inace seici samo one land cruisere vozaju , kakvi glupani bogati , treba im Ned da ih malo nasavjetuje
Moderators: _BataZiv_0809, anex
konektovan wrote:
Unioninvest.
znam dosta ljudi koji prije rata nisu uopste bili siromasni,a vozili su obicne aute,nove...nekad auto nije bio simbol dokazivanja komsijama...amar1994 wrote:
izgleda mentalitet statusnog simbola povlaci daleke korijene
Mislim da i oni prelaze lagano sa cruisera na golfove. Vidio si kako zahrdjalu mazdu otrese golf?!amar1994 wrote:konektovan wrote:
Unioninvest.![]()
inace seici samo one land cruisere vozaju , kakvi glupani bogati , treba im Ned da ih malo nasavjetuje![]()
Ne provaljuj se ziv bio... Danas ljudi cekaju ne zbog velike potraznje u odnosu na proizvodnju jer sami biraju konfiguraciju. Golfa se cekalo godinu dana zapakovanog, ne biras nista osim broja vrata i motora, i ponekad boje.konektovan wrote:Ti si nevjerovatan lik zaista. Pa i danas ljudi cekaju mjesecima na odredjene modele automobila. Cak i oni emiri, sejci cekaju godinu i više, jesu li mozda oni zanatlije????tempuser wrote:Znam ja koliko se cekalo, ako ti dozvole da uplatis. Sam si sve objasnio, zanatlija je na kraju vozio Ladu...konektovan wrote:
Cekalo se na isporuku od 10-12 mjeseci. Neko je mogao cekati a neko nije, stari otišao i s lagera uzeo ladu rivu.![]()
Dajdza dao lovu i otišao u Irak, vratio se i pokupio auto. Njemu nije bio problem cekati, svakako nije bio tu.
Bilo je još dosta modela na koje se dugo cekalo, opeli, citroeni, peugeot, pa cak i stojadin se cekao duze. Mnogi su imali pare da kupe takva auta, ali su se ipak odlucivali na lade, skode koje su bile dostupne.
nekima ocigledno jeste , meni su isto pricali da su ljudi bili "normalniji" , al kao uvijek je bilo mentolabitanga_sa_otesa wrote:znam dosta ljudi koji prije rata nisu uopste bili siromasni,a vozili su obicne aute,nove...nekad auto nije bio simbol dokazivanja komsijama...amar1994 wrote:
izgleda mentalitet statusnog simbola povlaci daleke korijene
ganjaju zavist jbgakonektovan wrote:Mislim da i oni prelaze lagano sa cruisera na golfove. Vidio si kako zahrdjalu mazdu otrese golf?!amar1994 wrote:konektovan wrote:
Unioninvest.![]()
inace seici samo one land cruisere vozaju , kakvi glupani bogati , treba im Ned da ih malo nasavjetuje![]()
apsolutnobasicm wrote:Ne volim ni ja golfa, ali treba biti realan da je korektan auto uvijek bio.
Problem je nastao nakon rata kad se za golfa povezao odredjeni mentalni sklop ili recimo neka subkultura, ali nije tu taj proizvod VW-a.
Nemoj zezati, sedmica je baš dobra.amar1994 wrote: prozvakana tema zasto prodaju
novi passat mi je solidan komad auta, golf mi je kita od 1 do 7,5
, sa iznimkom na neke sport modele , dabogda ti kupio sebi nov ili tek razradjen iz kramara da te slusa ko ta astra , ali sumnjam da bi slusao ko ona
ma ja se ne tjesim , onu suplju moze prosipat nekom drugomkonektovan wrote:Ja se malo tjesim, pošto je stari imao i dvije škode nekad, znaci, vw koncern u to doba, hehe drug moj.
I meni je sedmica predobra,.....junior3 wrote:Nemoj zezati, sedmica je baš dobra.amar1994 wrote: prozvakana tema zasto prodaju
, sa iznimkom na neke sport modele , dabogda ti kupio sebi nov ili tek razradjen iz kramara da te slusa ko ta astra , ali sumnjam da bi slusao ko ona
GTi sa onim trick diferencijalom , cijenim ja to auto ne sekiraj , al oni sa torzijom sujunior3 wrote:Nemoj zezati, sedmica je baš dobra.amar1994 wrote: prozvakana tema zasto prodaju
Ti bi nju ko i sam tako posedovao.konektovan wrote:I meni je sedmica predobra,.....junior3 wrote: Nemoj zezati, sedmica je baš dobra.
on se drzi provjerenog citroenajunior3 wrote:Ti bi nju ko i sam tako posedovao.konektovan wrote:I meni je sedmica predobra,.....junior3 wrote: Nemoj zezati, sedmica je baš dobra.
Ma njegov citroen je ljuta mašina.amar1994 wrote: on se drzi provjerenog citroena
Nisam kramar da podvaljujem ljudima.junior3 wrote:Ma njegov citroen je ljuta mašina.amar1994 wrote: on se drzi provjerenog citroena
Kad ga bude prodavao mora čekati zimu da bijeli dim podvali pod kondenz.![]()
E koni brate, neću više.
Kad nasi automobili budu imali kilometara kao njegov i jos hodali, onda mozemo pricati.konektovan wrote:
Nisam kramar da podvaljujem ljudima.Kod mene je sve transparentno, i još kupac dobije garanciju.
de se dogovori sam sa sobom jesu l original ili nisutempuser wrote:
Ovo nisu original felge, tj jesu, ali nisu standardne, ovo je Pirelli edicija.
Ti neki saljivdzija?commendatore wrote:de se dogovori sam sa sobom jesu l original ili nisutempuser wrote:
ja i humor smo na tumor - jesi l se zdogovorio sam sa sobom?tempuser wrote:Ti neki saljivdzija?commendatore wrote:de se dogovori sam sa sobom jesu l original ili nisutempuser wrote:
Sta mislis, da li sam mogao da editujem post i da napisem samo da su original Pirelli edicija?commendatore wrote:ja i humor smo na tumor - jesi l se zdogovorio sam sa sobom?tempuser wrote:
Ti neki saljivdzija?
zabavljaj se ti sam sa sobom ocito ti ide dobro - vidim da ne znas ni sam sta bi htio i sta si htio rec....tempuser wrote:
Sta mislis, da li sam mogao da editujem post i da napisem samo da su original Pirelli edicija?
E ako jesam, probaj da dokucis zasto nisam...