Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
-
dezurni_ucenik
#26 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/03/2016 01:04, edited 1 time in total.
-
Idriz
#27 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
Kako stvari stoje ako ikog i prime jos, primice Srbiju, HB i RS a 23% Bosnjakistana ogradit zicom, uvest vize i dat malo sadake.
-
dezurni_ucenik
#28 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
.
- Tabhana
#29 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
Nikad, a možda ni tada. EU će se prije raspasti nego što mi uđemo.
-
Idriz
#30 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
Nazalost ne. Poznavajuci ih, to bi mogli napravit.dezurni_ucenik wrote:Idriz wrote:Kako stvari stoje ako ikog i prime jos, primice Srbiju, HB i RS a 23% Bosnjakistana ogradit zicom, uvest vize i dat malo sadake.
Salis se?
-
dezurni_ucenik
#31 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
.
-
Idriz
#32 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
Pa nisu muslimani. Btw jel ti pratis vijesti iz svijeta?dezurni_ucenik wrote:Idriz wrote:dezurni_ucenik wrote:Kako stvari stoje ako ikog i prime jos, primice Srbiju, HB i RS a 23% Bosnjakistana ogradit zicom, uvest vize i dat malo sadake.
Nazalost ne. Poznavajuci ih, to bi mogli napravit.
A sto bi to Srbija trebali biti primljena a ne Bosnjakistan?
P
-
dezurni_ucenik
#33 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/03/2016 01:03, edited 1 time in total.
- Tabhana
#34 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
Čitaj kako je nastala EU, biće ti jasno što je to neko ranije napisao.
-
dezurni_ucenik
#35 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
.
-
Idriz
#36 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
Ne kazem ja da ne smiju, kontas li? Vec evropljani i amerikanci ne vjeruju muslimanima.dezurni_ucenik wrote:dezurni_ucenik wrote:Pa nisu muslimani. Btw jel ti pratis vijesti iz svijeta?Idriz wrote:
A sto bi to Srbija trebali biti primljena a ne Bosnjakistan?
P
A sto se to muslimani ne smiju primati u EU?
- Tabhana
#37 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
Pogrešno si ti to care shvatio, ko spominje Široki Brijeg, a ko Sarajevo, govorim za cijelu BiH
- Logovan
-
dezurni_ucenik
#39 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/03/2016 01:05, edited 1 time in total.
-
Idriz
#40 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
Gdje sam ja rekao da treba bosnjakistan ograditi? To nije tacno. Ne treba. Ja sam rekao da ce to evropljani i amerikanci prije uraditi jer ne vjeruju muslimanima. Nemoj podmetati drugima ono sto nisu rekli. To nije lijepo.dezurni_ucenik wrote:Tabhana wrote:Pogrešno si ti to care shvatio, ko spominje Široki Brijeg, a ko Sarajevo, govorim za cijelu BiH
U redu to. Ali ovaj idriz pise kako treba bosnjakistan ograditi, raskuko se i na drugim temama o zenskim maramama tako da nije tesko zakljuciti o kakvoj vrsti forumasa je rijec. Uvijek tako dodju sa muslimanskim imenima kao nadimcima, naivni, nemaju pojma, jadni i onda samo krenu sa provokacijama.
-
dezurni_ucenik
#41 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
.
- Tabhana
#42 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
Možda trola.dezurni_ucenik wrote:Tabhana wrote:Pogrešno si ti to care shvatio, ko spominje Široki Brijeg, a ko Sarajevo, govorim za cijelu BiH
U redu to. Ali ovaj idriz pise kako treba bosnjakistan ograditi, raskuko se i na drugim temama o zenskim maramama tako da nije tesko zakljuciti o kakvoj vrsti forumasa je rijec. Uvijek tako dodju sa muslimanskim imenima kao nadimcima, naivni, nemaju pojma, jadni i onda samo krenu sa provokacijama.
Nego ozbiljno sada.
Ako želimo u EU, onda trebamo promijeniti Ustav, a kako će se trojica dogovoriti oko Ustava? Nikad, ovdje se uveliko radi protiv države i protiv ljudi. Mene zaboli briga ko je ko, meni je cilj da nam svima bude dobro, ali očigledno da političkoj eliti nije. Ljudi ne poštuju Ustavni sud, ljudi negiraju samo državu i još milion stvari.
Naši političari vrše pritisak na sud jer je koalicija važna, ono, šta se dešava, kao da je srednji vijek.
Mi nikad nećemo ući u EU, jedino ako padne atomska i svi pomremo, pa dođu bolji ljudi, a do tada možemo samo maštati o EU ili tražiti nešto vani
-
Idriz
#43 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
Da, i? Vjerujem da ce to i uraditi, ali gdje ti vidis da sam rekao da to TREBA uraditi? nigdje.dezurni_ucenik wrote:dezurni_ucenik wrote:Tabhana wrote:Pogrešno si ti to care shvatio, ko spominje Široki Brijeg, a ko Sarajevo, govorim za cijelu BiH
Gdje sam ja rekao da treba bosnjakistan ograditi? To nije tacno. Ne treba. Ja sam rekao da ce to evropljani i amerikanci prije uraditi jer ne vjeruju muslimanima. Nemoj podmetati drugima ono sto nisu rekli. To nije lijepo.Ma oko moje naivnoIdriz wrote:Kako stvari stoje ako ikog i prime jos, primice Srbiju, HB i RS a 23% Bosnjakistana ogradit zicom, uvest vize i dat malo sadake.
- jao_situacije
#44 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
vlažni snovi da će neko razjebati bih, a pogotovo da će stoku đikane i ujkane pustiti u eu
ujke izgleda zaboravile da se hrvati stide kad im kažu ovo su oni vaši iz širokog
đikani se ne stide, njima je to sve normalno
ujke izgleda zaboravile da se hrvati stide kad im kažu ovo su oni vaši iz širokog
đikani se ne stide, njima je to sve normalno
-
handžar88
#45 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
Kakva evropska unija, imamo sanse da udjemo u eu ko i kazahstan.. BiH nikad nije bila dio te i takve evrope i mozda nikad nece ni bit, ustvari bila je nekoliko godina prije prvog svjetskog rata ali u danasnjem vremenu gdje Rusija reaguje agresivno(a SAD joj iz nekog razloga to dozvoljavaju) na svaki kamen koji zeli da se priblizi evropi a na koji Rusija polaze i najmanja prava(a polaze prava na 50% BiH) mi nemamo sanse.. EU ce odavno prestati postojati kada se u BiH stvore uslovi za takvo nesto ako se ikad stvore, a to moze biti jedino poslije novog rata ovde u Bosni ili 3. svjetskog..
-
dezurni_ucenik
#46 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/03/2016 01:02, edited 1 time in total.
-
dezurni_ucenik
#47 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/03/2016 01:02, edited 1 time in total.
- Tabhana
#48 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
Mi iz Hercegovine želimo nezavisnost, ne treba nam Sarajevo, sda i takvi.
@ dezurni_ucenik
Upravo to, ne možemo odraditi jednu banalost, a ne ozbiljno stvar. Ja naše političare ne shvaćam ozbiljno, služe mi samo za trolanje uživo i na forumu gdje ne mogu biti ozbiljan. jednostavno sam previše ubijen psihički od njihove nesposobnosti da sam se okanio skoro svega ozbiljno u životu, nema fajde.
Ne odgovara jer će se uočiti neke abnormalne radnje, stizale su donacije, gdje su uloženo, sve treba biti crno po bijelome, a kod nas se to zataškava, naši političari su smrt mladih ljudi.
Da, upravo to, interes je uvijek prisutan, spominjao sam ovdje Ameriku i Rusiju, a nekima je to smiješno, očigledno još nisu skontali da je Bosna totalno nebitna kao država, više kao teritorije za nekakve buduće sukobe.
Sretno Crnoj Gori, apsolutno sam uz njih.
@ dezurni_ucenik
Upravo to, ne možemo odraditi jednu banalost, a ne ozbiljno stvar. Ja naše političare ne shvaćam ozbiljno, služe mi samo za trolanje uživo i na forumu gdje ne mogu biti ozbiljan. jednostavno sam previše ubijen psihički od njihove nesposobnosti da sam se okanio skoro svega ozbiljno u životu, nema fajde.
Ne odgovara jer će se uočiti neke abnormalne radnje, stizale su donacije, gdje su uloženo, sve treba biti crno po bijelome, a kod nas se to zataškava, naši političari su smrt mladih ljudi.
Da, upravo to, interes je uvijek prisutan, spominjao sam ovdje Ameriku i Rusiju, a nekima je to smiješno, očigledno još nisu skontali da je Bosna totalno nebitna kao država, više kao teritorije za nekakve buduće sukobe.
Sretno Crnoj Gori, apsolutno sam uz njih.
-
Idriz
#49 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
Cuj ja dosadan. Ti hladno slagao da sam rekao nesto sto nisam, pa sad kad nemas dokaza ja dosadan.
For the record: smatram bosnjake kvalifikovanijim za clanstvo u EU nego bosanske srbe i hrvate.
Ali za clanstvo u EU ne pitaju se oni vec evropljani i neformalno amerikanci. Evropljani i amerikanci ne vjeruju muslimanima i ako ikog jos i prime, primice svakoga osim njih.
Pa najpopularniji predsjednicki kandidat u americi je izjavio da muslimanima treba zabraniti ulazak u ameriku. Gledas li uopste vijesti?
For the record: smatram bosnjake kvalifikovanijim za clanstvo u EU nego bosanske srbe i hrvate.
Ali za clanstvo u EU ne pitaju se oni vec evropljani i neformalno amerikanci. Evropljani i amerikanci ne vjeruju muslimanima i ako ikog jos i prime, primice svakoga osim njih.
Pa najpopularniji predsjednicki kandidat u americi je izjavio da muslimanima treba zabraniti ulazak u ameriku. Gledas li uopste vijesti?
- Xray
#50 Re: Godina ulaska BIH u EU? Prognoza?
Mislim da je najrealnija 2050.
Vise je razloga... Nas tek cekaju "ustavne promjene" ili-ti-ga "DEJTON 2.0" koji se skoro nece desiti, onda trebalo bi regulisat stvar sa RS-om ili unutarna drzava ili zajednicke institucije na nivou Drzave kojoj je glavni grad Sarajevo, onda bi se trebale pojacati efikasnost svih institucija(ministarstava) koje trenutno samo formalno postoje, pa tek tada bi se trebali pozabaviti (drzavnom) korupcijom koja je na svim nivoima....
Takoder bi trebali poraditi na BiH drustvu ili-ti-ga gurat neke malo liberalnije ideje, promovirat "multikulturalnost" i slicne stvari, tada bi BiH narodi vec bili emancipirani od coporskog mentaliteta i postali GRADANI BiH.
I onda na kraju prilagodba EU normama i standardima....
Vise je razloga... Nas tek cekaju "ustavne promjene" ili-ti-ga "DEJTON 2.0" koji se skoro nece desiti, onda trebalo bi regulisat stvar sa RS-om ili unutarna drzava ili zajednicke institucije na nivou Drzave kojoj je glavni grad Sarajevo, onda bi se trebale pojacati efikasnost svih institucija(ministarstava) koje trenutno samo formalno postoje, pa tek tada bi se trebali pozabaviti (drzavnom) korupcijom koja je na svim nivoima....
Takoder bi trebali poraditi na BiH drustvu ili-ti-ga gurat neke malo liberalnije ideje, promovirat "multikulturalnost" i slicne stvari, tada bi BiH narodi vec bili emancipirani od coporskog mentaliteta i postali GRADANI BiH.
I onda na kraju prilagodba EU normama i standardima....