eto bisozoom66 wrote: dovoljno je reci murat, drug i chovek. uzoran komunista...
pa ne reci da te zoomaga i ja ne pazimo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
a znate li i kakvog vidara, ako mi zatreba poslije terapije kod muratadanas wrote:eto bisozoom66 wrote: dovoljno je reci murat, drug i chovek. uzoran komunista...![]()
pa ne reci da te zoomaga i ja ne pazimo![]()
![]()
ma ja... tako oni mom pittuljici iza ledja... ququzoom66 wrote:nije to nishta kako cemo....danas wrote:eto bisozoom66 wrote: dovoljno je reci murat, drug i chovek. uzoran komunista...![]()
![]()
ovako ide to na pripremamazoom66 wrote:nishta ne brini, samo vichi yes...Pearl wrote:a znate li i kakvog vidara, ako mi zatreba poslije terapije kod muratadanas wrote: eto biso![]()
![]()
![]()
a jel kod murata imaju i oralne vjezbe.. ooo... aaaa... yeesss...?
ili to dodje samo po sebi (radit cu bilo sta, samo zavrsi?)
ma cujemzoom66 wrote:35?...danas wrote:ovako ide to na pripremamazoom66 wrote: nishta ne brini, samo vichi yes...![]()
prvo red "yes, yes", a onda red "more, more", i sve tako jedno 35 sekundidok ne bude gotovo
![]()
![]()
...mlogo je...
neka neka.. nek se vidi kako vi fine ljude po forumu ocrnjujetedanas wrote:brisi ovo sve, bog te ne ubiozoom66 wrote:danas wrote: ma cujemistreniro se malo i murat
![]()
...ovo je oplakativno...
![]()
a ziv bio sto ne bi bilo moguce?Murat Sabanovic wrote: znaci moguce je da nakon klitoralnog odmah uslijedi vaginalni orgazam...
znate, ja joj nisam povjerovo,pa reko da se raspitam na saxu ,mozda ekspert znaju...
Hoces reci da je neka s tobom dozivila jedan za drugimMurat Sabanovic wrote:evo da se i ja ukljucim u ovu chat diskusiju
mozete svi doci ukljucujuci i zoombula
zna murat da barata sa alatkom
zoome i gledajuci se moze nesto nauciti
gledaj i tisu....![]()
znaci moguce je da nakon klitoralnog odmah uslijedi vaginalni orgazam...
znate, ja joj nisam povjerovo,pa reko da se raspitam na saxu ,mozda ekspert znaju...
ma moze i sadazoom66 wrote:Michun wrote:Hoces reci da je neka s tobom dozivila jedan za drugimMurat Sabanovic wrote:evo da se i ja ukljucim u ovu chat diskusiju
mozete svi doci ukljucujuci i zoombula
zna murat da barata sa alatkom
zoome i gledajuci se moze nesto nauciti
gledaj i tisu....![]()
znaci moguce je da nakon klitoralnog odmah uslijedi vaginalni orgazam...
znate, ja joj nisam povjerovo,pa reko da se raspitam na saxu ,mozda ekspert znaju...I doubt that.
Ako si tako pazljiv ljubavnik kako si izjavljivao u prethodnim provalama - daj Boze i da je sama nakon sexa s tobom dosla do orgazma. ccccccccccc![]()
![]()
znachi i vecheras imamo nastavak sesije...
zoom66 wrote:dobra veche......vecheras je na redu drugo, jubilarno, izdanje nauchno-obrazovne emisije kako glumiti orgazam...
...prije dolaska specijalnih gostiju, idu reklame iz studija a...
Niky wrote:a ako nije problem sa "glumicama" vec sa reziserima? sta onda?Hierarchia wrote:Ja predlazem svaku vece sesiju o ovoj temi pa ce valjda nakon par mjeseci profunkcionisati kod tih "glumica".
zoom66 wrote:....murate, svaka chast...
...nakon ovoga samo mogu reci: bravoo majstore, svaka ti dala...
Ne smijem ni pomisliti sta je to Murat odabrao svojim "ochajnicima".pape wrote:Samo za one koji veceras nece imati priliku za stvarni orgazam, ...
![]()
http://www.clips4.us/?v=8aeee179677770b ... 94efd4de5f
ja se ponadala neko glumljene orgazmaHierarchia wrote:Ne smijem ni pomisliti sta je to Murat odabrao svojim "ochajnicima".pape wrote:Samo za one koji veceras nece imati priliku za stvarni orgazam, ...
![]()
http://www.clips4.us/?v=8aeee179677770b ... 94efd4de5f