Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nepenthe11 wrote: ↑09/03/2025 01:21
Jedva čekam ANDOR sljedeći mjesec, masterpiece teški i ako neko nije gledao neka gleda, Ja nisam nikad volio Star Wars, ali ovo je nešto sasvim drugo u svakom pogledu, prosto 10/10. Diego Luna prekuco.
Jedva čekam ANDOR sljedeći mjesec, masterpiece teški i ako neko nije gledao neka gleda, Ja nisam nikad volio Star Wars, ali ovo je nešto sasvim drugo u svakom pogledu, prosto 10/10. Diego Luna prekuco.
Tek ga pogledah.
ODLICAN
Taman jos malo pa season 2
Fenomenalan i to treba underline. Star Wars ali ozbiljna karakterizacija i dramaturgija, ma sve vrh u svakom pogledu.
gozila555 wrote: ↑25/03/2025 13:03
WL idalje drzi paznju,uglavnom ,svi je mi nastavljamo gledat,zar ne ?
Meni WT
Ništa se ne dešava, a opet drži pažnju.. Uspjeh ove serije je baš u tome. Više različitih priča, predivna lokacija i dobri glumci.
Najviše me nervira onaj glupi portir sa utokom.
Btw, koliko je Tanya imala para, kada se Greg može onoliko rasipati???
gozila555 wrote: ↑25/03/2025 13:03
WL idalje drzi paznju,uglavnom ,svi je mi nastavljamo gledat,zar ne ?
Meni WT
Ništa se ne dešava, a opet drži pažnju.. Uspjeh ove serije je baš u tome. Više različitih priča, predivna lokacija i dobri glumci.
Najviše me nervira onaj glupi portir sa utokom.
Btw, koliko je Tanya imala para, kada se Greg može onoliko rasipati???
Kako mislis pregledao? Na pola su sezone 2.
Ali moze se ici na yellowstone i bez prikvela. Ja vazda zapnem na epizodi 2-3-4. Obecavam da cu nakon sezone 2 1923 krenuti ponovo sa yellowstonom
Pogrešan odraz pregledao ono što se može pregledati
Počeo Yellowstone, na nivou 1923, možda mrvu ispod, bar u prve 2 epizode.
Tek ga pogledah.
ODLICAN
Taman jos malo pa season 2
Jel trebam ista prije gledati da skontam seriju?
Kad sam ja gledao onomad Andor (bez ikakvog predznanja o bilo čemu) uleti mi klinac u sobu i kaže ... pa to je Kasijan, on je poginuo kad su slali signal koji je bio skriven u Tripiu u pravom prvom dijelu SW.
Ja blenuo i istjerao ga iz sobe.
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑22/03/2025 17:42
nigdje ne mogu pronaći naše titlove za seriju Boiling point, tražio na titlovi.com, prijevodi-online,opensubtitles.org, nigdje nema, ima lio još neka stranica gdje se može probati pronaći?
Ja sam film uspio pregledati sa titlovima
Dobar je fol ... opet snimanje one shot, kao i u toj seriji sa klincem.
Kontam da im je to neki fol
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑22/03/2025 17:42
nigdje ne mogu pronaći naše titlove za seriju Boiling point, tražio na titlovi.com, prijevodi-online,opensubtitles.org, nigdje nema, ima lio još neka stranica gdje se može probati pronaći?
Ja sam film uspio pregledati sa titlovima
Dobar je fol ... opet snimanje one shot, kao i u toj seriji sa klincem.
Kontam da im je to neki fol
gledao sam i ja film, ali nigdje ne mogu naci titlove za seriju