Mene čudi da ti ovo uopšte gledaš. Neko ko toliko voli klasične komedije poput Frasera nema šta da traži od ovog đonovskog šunda.

Moderator: _BataZiv_0809
Mene čudi da ti ovo uopšte gledaš. Neko ko toliko voli klasične komedije poput Frasera nema šta da traži od ovog đonovskog šunda.
Jebga, uz ženu epizoda po epizodu, mozak na pašnjak.Tito_i_Partija wrote: ↑01/02/2025 18:44Mene čudi da ti ovo uopšte gledaš. Neko ko toliko voli klasične komedije poput Frasera nema šta da traži od ovog đonovskog šunda.![]()
ima francuski the bureau još bolji od njeMaliodmene wrote: ↑02/02/2025 12:34 Odgledo Homeland i brutalno je, imal jos nesto dobro na tu foru? Secret agency isl![]()
chakany wrote: ↑07/02/2025 12:16 Sé quién eres AKA I Know Who You Are![]()
Jeste da je serija stara preko deset godina, gledao sam je u par navrata, ali nikad nisam završio do kraja, jer sam gledao more nekih drugih serija i filmova. Ove godine sam odlučio da joj se vratim i pogledam je do kraja![]()
Španci su maheri za dobre thrillere.
Ubjedljivo najbolje finale od svih serija koje sam gledaoMaliodmene wrote: ↑02/02/2025 12:34 Odgledo Homeland i brutalno je, imal jos nesto dobro na tu foru? Secret agency isl![]()
Probaj Night AgentMaliodmene wrote: ↑02/02/2025 12:34 Odgledo Homeland i brutalno je, imal jos nesto dobro na tu foru? Secret agency isl![]()
Prva sezona Night agenata je ok.Optimus09 wrote: ↑08/02/2025 20:59Probaj Night AgentMaliodmene wrote: ↑02/02/2025 12:34 Odgledo Homeland i brutalno je, imal jos nesto dobro na tu foru? Secret agency isl![]()
![]()
Druga sezona ima mnogo jači Homeland vibe.BiBi911 wrote: ↑08/02/2025 21:26Prva sezona Night agenata je ok.Optimus09 wrote: ↑08/02/2025 20:59Probaj Night AgentMaliodmene wrote: ↑02/02/2025 12:34 Odgledo Homeland i brutalno je, imal jos nesto dobro na tu foru? Secret agency isl![]()
![]()
Probaj
Alias, šakal, 24, Hannibal,
person of interes(jedna boljih ludjih serija),
the man in high castle, designated surwivior, blindspot, Jack ryan...
Evo i ja gledam, kakav li je ono hajvan pisao scenarijdale cooper wrote: ↑08/02/2025 22:05 Also:
Koliko je jebeno dobra Severance ljudi dragi.Druga sezona je još bolja. Zadnja emitirana četvrta epizoda je out of this fucking world.
![]()
Nešto najbolje na tv-u trenutno.
Koje uvijanje mozga....cekam komplet drugu da izadje pa ponovo prvi u drugu u cugudale cooper wrote: ↑08/02/2025 22:05 Also:
Koliko je jebeno dobra Severance ljudi dragi.Druga sezona je još bolja. Zadnja emitirana četvrta epizoda je out of this fucking world.
![]()
Nešto najbolje na tv-u trenutno.
jel to ono sa hugh laurie & tim hiddleston?
Nije, to je Night Manager.